Saç Uzatma Yöntemleri "Saçım hızlı uzasın" diyenlerin alan

kızlar daha etkili bir yöntem bilen yok mu :KK50:

Doğum kontro hapı çok etkiliymiş kısa sürede hem saçı gürleştiriyormuş hem de uzatıyormuş; ama ben almaya utandığım için yapamadım. Hem şimdi kullandığım şampuanımın bitmesi gerekiyor gözümü karartıp alacağım herhalde :KK52:

kızlar göğüs hizamdaki saçlarımı çene ucumdan iki parmak yukarıda kestirdim çok pişman oldum çabuk uzaması için netten araştırma yaptım gördüğüm kadarıyla saç uzaması için en etkin yol dengeli beslenme ve düzenli uyku biçok yerde de bunu söyleyen doktorlar dışarıdan yapılan bakım saçı beslenme gibi uzatamaz bende ne yapsam diye düşünürken aylar öncesinden aldığım kullanmadığım multivitamin hapını içmeye başladım bugün dokuzuncu gün saçım bir santime yakın uzadı bugün fotomu çektim bi on beş yirmi gün sonra tekrar çekicem fotolarıda buraya koyucam şekerler

Doğum kontro hapı çok etkiliymiş kısa sürede hem saçı gürleştiriyormuş hem de uzatıyormuş; ama ben almaya utandığım için yapamadım. Hem şimdi kullandığım şampuanımın bitmesi gerekiyor gözümü karartıp alacağım herhalde :KK52:

doğum kontrol hapını içiyor muyuz yoksa eritip saça mı sürüyoruz:nazar:

bende çam terebentinli şampuan kullanıyorum. Saçlarım yağlı olduğu için kullanıyorum şimdilik memnunum gerçekten acayip uzattı saçlarımı. Kullanırken saç kremiyle kullanılmalı çünkü biraz sertleştiriyor, onun dışında hap kullanmaya ya da ekstra maskelere para harcamaya gerek yok bence bu şampuanı kullanmak yeterli ben lokman hekimden almıştım.

Kızlar şems arslanın tarifide çok iyi geliyor saça deneyın
Malzemeler
25 gram sac jolesi
7 yemek kasigi su
1 yemek kasigi sac balzami yada sutu(sac kremi) . Joleyi ben kendim yapiyorum mısır nişastasıyla sonra hazırladığım joleyi soğutup içine
Saç kremi katiyorum evingen ampulde katabılırsınız bana çok iyi gelmişti . Ama ayda bir uygulanıyor sanırım. Deneyın derim sonuç süper . Ama işte benım saçlarda gitti saçımda kepeklenme oldu sonra kabuk kabuk yaralar çıkmaya başladı o güzelim saçlar dökldü çokda uzundu saçım belimin altındaydı :KK43:( kestrdım bende çok üzülüyorum hala :KK43:( şimdide uzasın dye bekliyorum insaallah 6 aya göğüslerime kadar gelir öyle umuyorum :KK43:( yenıden başladım bu tarife bende

Ben evde sacımı boyarken boyanın içinede ayriyetten bir çay kasığı aktarlarda satılan sac bakim yağından koyup öyle sürüyorum o kadar canlı ve parlak oluyorki boyanın vereceği zararı önlüyor orialle komple açarken de 1cay kasığı bakim yagi ekliyorum keçe gibi olmuyor daha sonra açık küllü sari boyaya da ekliyorum mükemmel oluyor hem sac yorulmuyor hemde boyanmış oluyor...deneyin ve görün derim...

öncelikle merhabalar :21:..saç dökülmesinin durması ve uzama konusunda sarımsak yağı bir harika.kuru cansız saçlarım var..ucuz markalardan bır üçük şişe şampuan alıp ona 2 - 3 kapak kadar yani belli bir ölçüsü olmadan kattım.. sonuç ilk yıkamadan itibaren dökülme yok oldu hem de çok hızlı uzattı...... amaaaaaaaaaaaaa :KK45: öyle berbat bır koku oluştu ki banyoya bile sinen bir koku.. saclarınızı kurutunca oku kalmıyor gıbı oluyor ama en ufak bır terlemede ya da su değmesinde çürük sarmsak kokusu yayılıyor..velhasılı kokusuna sabrederim diyorsanız denemenizi öneririm... şampuanın içine sarımsak bölüp atmak ben de hiç etki göstermemişti ama yağı etkili olmuştu

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr sanırım saçlarımda gözle görülür fark var Bugün fön çektirdim kuaförüm saçların gözle görülür farkla uzamış napıyorsun dedi :-) :KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14: sonra iş yerine geldim herkes saçın nasıl parlıyo çok güzel duruyo napıyosun dediler. bide benim önde saçlarımın boyu aynıydı yani perçemim yoktu :-) aaaaaaaaaaaaaaa bugün baktım saçımın önünde kahkul olmuş ben ilk önce saçlarım kopmuş dedim ama sonraaada ben saçımı bakım yaptıktan beri düzleştirmiyorum ki:KK70: bildiğin küçük kıllar uzamış :-):KK33::KK33::KK33::KK33::KK33::KK33::KK33::KK33::KK33::KK33::KK33::KK33::KK33::KK33::KK33::KK33::KK33::KK33::KK33::KK33::KK33::KK33:

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr sanırım saçlarımda gözle görülür fark var Bugün fön çektirdim kuaförüm saçların gözle görülür farkla uzamış napıyorsun dedi :-) :KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14: sonra iş yerine geldim herkes saçın nasıl parlıyo çok güzel duruyo napıyosun dediler. bide benim önde saçlarımın boyu aynıydı yani perçemim yoktu :-) aaaaaaaaaaaaaaa bugün baktım saçımın önünde kahkul olmuş ben ilk önce saçlarım kopmuş dedim ama sonraaada ben saçımı bakım yaptıktan beri düzleştirmiyorum ki:KK70: bildiğin küçük kıllar uzamış :-):KK33::KK33::KK33::KK33::KK33::KK33::KK33::KK33::KK33::KK33::KK33::KK33::KK33::KK33::KK33::KK33::KK33::KK33::KK33::KK33::KK33::KK33:

Bravoo :):):) Aynısı bende de şu şekilde oldu saçlarımı toplamam hiç sürekli açık durur.Geçen topladım tepeden bir baktım alnımda ve kenarlarda epey uzun saçlar vardı :) CeylanAkkoc sen saçlarına ne uyguluyorsun ?

Bravoo :):):) Aynısı bende de şu şekilde oldu saçlarımı toplamam hiç sürekli açık durur.Geçen topladım tepeden bir baktım alnımda ve kenarlarda epey uzun saçlar vardı :) CeylanAkkoc sen saçlarına ne uyguluyorsun ?

SADECEEEE SİNAMEKİİİİİ KÜRÜ BALIMCIM BİDE İÇİNE MERSİN YAPRAĞI ATIYORUM 1 AY UYGULADIM SADECE ŞUAN ARADAYIM PAZAR GÜNÜ YENİDEN BAŞLIYORUM KÜRE:2::2::2::KK14::KK14::nazar::nazar::nazar:

$1497807_1406675366244194_2049596100_n.jpg :KK55::KK55::KK55::KK55::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
SADECEEEE SİNAMEKİİİİİ KÜRÜ BALIMCIM BİDE İÇİNE MERSİN YAPRAĞI ATIYORUM 1 AY UYGULADIM SADECE ŞUAN ARADAYIM PAZAR GÜNÜ YENİDEN BAŞLIYORUM KÜRE:2::2::2::KK14::KK14::nazar::nazar::nazar:

Ben çam terebentin yağını ve otacının şampuanını aldım. şampuanın içine 3 kapak kadar koydum. 2 kaşık da bal koydum. yarın başlayacağım. Umarım faydasını görürüm.

Çok fazla bilgi kirliligi,yanlis bilgilendirme var arkadaslar..çam terebenti saclari nanilmaz kurutan ve döken bisey hele ki yarım sişe denilmiş şok oldum...yanlis bisey...diger yandan sirke asitlidir ve saçları inceltir...ayda 1 parlasin diye kullanana bisey diyemem ama sürekli kullanilmasi cok zararli..

Çok fazla bilgi kirliligi,yanlis bilgilendirme var arkadaslar..çam terebenti saclari nanilmaz kurutan ve döken bisey hele ki yarım sişe denilmiş şok oldum...yanlis bisey...diger yandan sirke asitlidir ve saçları inceltir...ayda 1 parlasin diye kullanana bisey diyemem ama sürekli kullanilmasi cok zararli..

Benim bir komşum sürekli sirke ile duruluyor saçlarını ve uzun süredir böyle yapıyor, acaba zamanla mı inceliyor saç?
Uzama konusuna gelince. Bir romanda okudum ( Karakterler günlük hayattan ve birkaç kadının sohbetinde geçiyordu) iki adet B vitamini ezip fındık kadar tereyağı iki kaşık zeytinyağını karıştırıp saça sürülüyor ve bir saat bekledikten sonra, önce şampuan yedirilip sonra suyla yıkanıyor. Saçı çok kısa kesildiği için üzülen oğluma üç günde bir yaparak denemek istedim. Onuncu gün isyan etti çocuk, fazla hızlı uzadı diye. :)
Sonra kendim de denedim ama birden uzasın diye değil, ayda bir yaparım. Saçı canlandırıyor, daha hacimli oluyor..

Bu kiri nasil yapiosrsun cnm

Bu kiri nasil yapiosrsun cnm

sinameki otunu cezvede kaynatıyorum, içine bir tutamda mersin yaprağı atıyorum (dökülmelere iyi geliyo ) neyse ayrı bir kapta kullanılmayan bi tabağa 1 kapak badem yağı ve bir bemiks ampülü kırıyorum ... 1 veya 2 damlada çam terebentin ( fazlası saçı berbat kurutuyor ) ... karıştıyorum daha sonradaaaa soğuyan sinameki kürünü süzüp ikisini karıştırıp saçıma pamuk veya süngerle yediriyorum çok akıyor altına gazete serin sürdükten sonra saçımı topuz yapıp başörtüsüyle örtünüp en az iki saat bekletiyorm bazen bakımla uyuyorum sabah kalktığımda yıkıyorum... :) :KK4::KK4: 2. kürümün 4. uygulamasını dün yaptım... uzama varmı dersenizzz yaklaşık 2 ayda 5 cm civarı uzadı sanırım...:KK52::KK33::KK51::KK51::KK51: bide unutmadan lavanta demleyip içiyorum 10 gündür filan faydasını okudum internette iyi geliyor yazıyor ama bilemicem son olarakda bugün bir yağ aldım :) aldığım o yağı 2 haftalık sürede 1 kere uygularım diye düşünüp aldım :-) ismini sizede veriyim belki faydası olur veya sinamekiyle uğraşmak istemeeyenler alıp bakım yapabilir araştırdım herkes güzel şeyler yazmış:KK1::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: $132d2d4c-0ecf-445e-ba71-9355779cc6c7_zpsa7b8ad1b.jpg

birdeeeeeeee son olarak bir şampuan hazırladım kendime faydası olursa diye yazıyorum ...

hacışakirin güzel kokulu bir şampuanın içine 8 diş sarımsak dövdüm. 4 tane evigen kırdım , sinameki ve lavanta yapraklarınıda havanda dövüp ekledim 2-3 damlada çamterabentin damlattım ve 2 kaşıkda normal içtiğimiz soda koydum :KK70: biyerden okumadım evde bakım üzerine ne varsa ekledim :KK70: ya kel kalırım yadaaaaa saçım fışkırır bilmiyorum ama hiç kokmuyorrr tabi en son şampuanım normal içinde bunlar olmayan bişeyle yıkıyorum :) yaparken biraz kokuyor saç kuruyunca oda geçiyor .

Son düzenleme:
X