- 17 Temmuz 2013
- 208
- 5
bu camterebentin saclari yaglandiriyormu??????
sacin yaglanmasi iyi biseyki zaten.. cogu kuaförlerin söylentilerine göre saclarin yaglanmasi saclari besliyormus.. ve uzamasini destekliyormus..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu camterebentin saclari yaglandiriyormu??????
ben her şeye el atmış durumdayım bir yandan barcelino bir yandan pharmaton bir yandan şampuana doğum kontrol hapı bi yandan entele bi yandan lavanta bemix bepanen oy oy ama saçım az uzardı şimdi ise hızla uzuyo cidden:) keşke aylar önce üşenmeseydim de yapsamışım onca zamanı o kısacık saçlarla geçirdim
Canım ben de bir gün ılık yağ karışımı,bir gün havuç kürü yapıyom sonra da lavanta kürü ile durulayıp bekliyom şimdi sorum şu sence senin yaptığın yöntemlerden hangisi hangiisi işe yaradı ben de ona ağırlık vereyim
valla hangisinin daha çok işe yaradığından ben de emin değilim canım :44: ama entele ile doğum kontrol hapına yeni başladın sayılır sen de hepsine asıl istersen valla bir sürü minik minik diplerimden geliyolar
eşimin saçları baya azalmıştı,onun da saçlarına bakım yapıyom sanki onda daha çabuk işe yaradı gibi bizim saçlar da bizim gibi inatçı
meraba arkadaşlar :anladığım kadarıyla bu biz bayanların ortak takıntısı saçlar..benm bir önerim var saçlarının çabuk uzammasını isteyen arkadaşlara ben yapıorum ve işe yaradaığı bir gerçek ..arkadaşlar aktarda satılan çamterabentin adlı ürünü kullanmanız tavsiyemdir..hem doğal bir üzün hemde isteklerinize cevap bulacağınıza eminim..bir şişe badem yağına çamterabentini katıp kullanın..badem yağına diyorum isterseniz daha etkili olması açısından direk olarakda sadece çamterabentin uygulanabilir ama fazla kullanıldığında saç derisini tahriş ediyor bu yüzden friksiyon yapıp kullanmnız önerilir..eğer badem yağı ile beraber kullanacaksanız banyodan önce tüm saça sürüp bekleyin belli bir süresi yok çünkü tamamaen bitkisel ve doğal oldukları için saça bir zarar vermezler ama tek olarak çam terabentin kullanacaksanız uçlara bol diplere gelmeyecek şekilde sürüp (en fazla 1 saattir tavsiye edilen ) bekleyin ayrıca çamterabentini şampuanlarınıza katıp her yıkamada dahada etkili olmasını sağlayın şampuan kutunuzun boyuna göre zaten anlarsınız ne kadar koymanız gerektiğini..çamterabentin saçı uzattığından emin olmak istiyorsanız eczanelere ve kuaförlereda danışabilirsiniz....hade kolay gelsin arkadaşlar başka sorularınız olursa herknuda beklerimm bu işlerle çok ilgilenirimde...:1yes2: :1yes2: :1yes2:
Arkadaşlar çam terebenti kullandım fakat sonuc alamadım saçlarımı kuruttu aksine. Yılan yağı kullandım fakat oda işe yaramadı. En iyi çözümü bioblas veya fiyto sarmaşık özlü de buldum sonuç muhteşem herkese özellikle fiyto yu tavsiye ederim
Arkadaşlar çam terebenti kullandım fakat sonuc alamadım saçlarımı kuruttu aksine. Yılan yağı kullandım fakat oda işe yaramadı. En iyi çözümü bioblas veya fiyto sarmaşık özlü de buldum sonuç muhteşem herkese özellikle fiyto yu tavsiye ederim
arkadaşlar bi cesaret edip popo hizamdaki saçlarımı çeneden biraz altta kat kat kestirdim. saçım bayağı yıpranmıştı bakım yapacak zamanım yoktu ve kısa olsun rahat olsun istedim. ve tabi ki de şuan saçlarımı çok özledim. uzadılar ama ben 1 sene içinde eskisi gibi olsun istiyorum. düzleştirci kullanmam lazım saçlarım kabarık ve şekilsiz. düzleştirici kullansam kırık olacak saçlarım hiç uzamayacak diye düşünüyorum. çam terabentin demişsiniz onu deneyeceğim. umarım işe yarar hemen uzasın artık pofff((
vav saça bak
[video=youtube;RM9iw3PmVbg]http://www.youtube.com/watch?v=RM9iw3PmVbg[/video]
vav saça bak
[video=youtube;RM9iw3PmVbg]http://www.youtube.com/watch?v=RM9iw3PmVbg[/video]
çam terebenti saçları kurutur eğer boyalıysa saç ama doğalsa yumuşatır iyi gelir