Saç Uzatma Yöntemleri "Saçım hızlı uzasın" diyenlerin alan

Kizlar teebaum öl baska bisey.o cay yapragindan yapilan bi yag
Cam terebentin almancasi pine terpentinöl

merhaba arkadaşlar ben yaklaşık 3aydır saç uzatmak için uğraşıyorum ve yaptığım bakımlardan gayet memnunum resimlerdede görüldüğü üzere son 1 aydır uzama görülüyor 3 ay önce 10-15 cm daha kısaydı şuanda gayet iyi...saçlarınıza gerek duymadıkça fön veya düzleştirme yapmayın.....ayda 1 kere 2 cm kadar saçınızı kestirin hergün yıkyamazsanızda 2 günde 1 yıkayın...

yaptığım bakımlar.......
sinameki kürü
havuç kürü
haftada 1 saf zeytinyağını çok az ısıtıp sürüyorum
ve şampuana sarımsak -çam terebentin ve 3-4 damlada badem yağı kullanıyorum
ayrıca duştan sonra saçıma çam terebentin ve badem yağı sürüyorum 2 sonra yıkıyorum ....umarım herkesin saçı istediği kıvama gelir..

Eklentiler

• $Untitled-1.jpg
    26,8 KB · Görüntüleme: 65
  • $333.jpg
    26,3 KB · Görüntüleme: 73
Son düzenleme:

''Çam terebentini deneyen bazı kişiler saçlarını çabuk yağlandırdığı için kullanmaktan vazgeçmiş.'' diyor bir sitede ya benim saçlarım zaten yağlı bunu kullanınca dahada yağlanırsa ne olcak :))

Çam terebentin yağlandırmaz ki kurutuyo saçı aksine :26:

mrb kızlar geçen gün saçıma bi maske yaptım evdeki malzemelerden zeytinyağı,bal,yumurta sarısı,çam terebentin ve badem yağı.saçımda 1 saat beklettim.miktarları yok açıkçası göz kararı koydum.iyi geldi sanki saçım bu maskeden sonra çabuk uzadı diplerim daha erken çıktı.

Benim de saçlarım açık renge boyalı,çok yavaş uzardı uçları kırık kırık kuru ve cansızdı.Eczaneden cosmed in şampuan ve saç kremini aldım daha 2 defa kullanmama rağmen saçlarımda inanılmaz ipeksilik geldi ve saçaklandı uzadı:) Kesinlikle tavsiye ederim kızlar zaten numunesi var ben deneyip beğenerek aldım.Saç uzatıcı şampuan olarak satılıyor.

Yaklaşık üç ayda buradan öğrendiğim bir yöntemle (doğum kontrol hapını ezip şampuanıma boşaltmıştım.) saçlarım çok güzel uzadı .Normalde uçları koptuğu ve zaten yavaş uzadığı için yerinde sayıyordu.Ama artık omuzlarımı aştı belime kadar gelmesine çok az kaldı.

Merhaba kızlar aranıza yeni katıldım :) Ben de bir anlık hevesle belimde olan saçlarımı , önleri uzun arkası kısa olan modelden kestirdim . Normalde çok çabuk uzayan saçlarım bana küstü uzamıyor artık Sinameki kürüne başladım 3 kere yaptım fakat benim saçlarımın modeli gitti tekrardan kestireceğim hepsini aynı boyda yapacağım . O zamanda saçlarım omuzlarımda olacak :/ Kuaförüm bu hafta yeni bir salon açtı onu bekliyorum . Bu arada yaptığım 3 kür boşa gitmiş olur mu sizce ve yaz sonuna kadar 2 tur yapabileceğim ne kadar uzar ?

Arkadaşım şampuanının içine sarımsak koyup 2 gün bekledikten sonra normal şampuanla yıkar gibi yıkıyordu gerçekten işe yaramıştı.

sacını yınede kestır tabı bıcımlı uzasın,ama yaptıgın kurler nıye bosa gıtsın faydasını muhakkak gormussundur
sen tam gaz devam et uzar o saçlar

sacını yınede kestır tabı bıcımlı uzasın,ama yaptıgın kurler nıye bosa gıtsın faydasını muhakkak gormussundur
sen tam gaz devam et uzar o saçlar

Teşekkür ederim canım öyle yapacağım aynı boyda uzamaları daha iyi zaten uzama olduğunu hissediyorum :)

merhaba sitede sac uzatmayla ilgili pek cok konuyu inceledim ve denedim hiç biri bende işe yaramadı ama denedigim bi yontem var ki sitede hiç denk gelmedim sampuanın icine susam yagı ekleyerek sacımın uzama hızını arttırdım herkese oneririm ama mutlaka sampuana eklemek gerek

ben aktara sorduğumda bana dediki "çam terebntini tek başına kullanmayın şampuanın içine koyupta kullanın" falan dedi bende öyle yaptım ama pek bir etkisini göremedim kokusu dışında -,- kokusu çok keskin şampuanın kokusu bile gidiyor neredeyse....

Merhaba kızlar ben de bundan bir sene önce tüm saçımı yaktığım için kısacık kestirdim şimdi orta boya ulaştı ama eski uzun saçlarımı çok özlüyorum. Bu yüzden bir araştırma yaptım Zinco çinko kapsülleri en yakın arkadaşım ve onun dışında birçok kaynaktan duyduğum kadarıyla saçı üç kata kadar daha hızlı uzatabiliyor. Tek dezavantajı vücuttaki diğer tüyleri daha hızlı uzatması, buna katlanabilirseniz mutlaka alın derim. Ben bugün aldım, 40 kapsüllük kutu 18 tl, günde bir tane alınıyor. Zaman geçtikçe sizinle bu konudaki tecrübelerimi paylaşmaya devam edeceğim. Umarım işinize yarar:)

şu bildiğimiz ekmek hamurunda kullanılan mayayı su ile veya süt ile karıştırıp içmek saçı çabuk uzatıyormuş deneyen bilgisi olan var mı?ben bu akşam başladım..bir küp yaş mayayı 1 bardak suda erittim içtim..yorumlarda tadı kötü felan dediler ama hayır..her akşam bunu yapıcam mutlaka faydası olur.çünkü mayada çok faydalıymış..biotinde olanların hepsi var..

saclarım sonunda ıstedıgım uzunluga ulastı fakat sımdıde kırıklarla basım dertte kestırmeden bu kırıkları nasıl duzeltebılırım onerısı olan var mı kızlar ?

kafamız menemene döndü uzun saç sevdasından.Ben de gül gibi baktım uzattım bi delilik anında gidip gökselin saçları gibi kstirdim.güzel de oldu gerçi ama uzadıkça modeli bozuldu ve benim kuaförüm tükanı kapattı gidip başka yerde kestirdim o da saçıma resmen s.çtı.Şimdi yine uzatma çabaları iğrenç bemiks kokusu fln.Of aptal kafam neden kestirdim ya

ben her şeye el atmış durumdayım bir yandan barcelino bir yandan pharmaton bir yandan şampuana doğum kontrol hapı bi yandan entele bi yandan lavanta bemix bepanen oy oy ama saçım az uzardı şimdi ise hızla uzuyo cidden:) keşke aylar önce üşenmeseydim de yapsamışım onca zamanı o kısacık saçlarla geçirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…