Saç Uzatma Yöntemleri "Saçım hızlı uzasın" diyenlerin alan

ısırgan saç derisine zarar vermiyo mu peki?? bide onun kullanımı nasıl acaba tarf edebilir msniz?

hayır canım ısırgan otunun saça hiç bir zararı yoktur..Bir litre kaynar suyun içine bir tutam ısırgan otu atın ve sonra yarım saat demlenmesini bekleyin. Akşamları saç diplerinize bu karışımla masaj yapın ve ardından saçlarınızı yıkayın.

Saçın rengini açmak için
Dört çorba kaşığı dövülmüş revent kökünü üç bardak sıcak suda 30 dakika bekletin.Saçlarınızı yıkadıktan sonra bu karışımla durulayın

Koyu renk saçı parlatmak için

ıki çorba kaşığı biberiye

ıki bardak su
Biberiyenin üzerine sıcak suyu dökün ve 30 dakika çekmesini bekleyin. Saçınızı yıkadıktan sonra durularken bu karışımı kullanın

Elma sirkesi kürü:
Elma sirkesi, yıpranmış saçları onarır ve böylece dökülmelerini önler. Yarım litre ılık suya dörtte bir litre elma sirkesi ilave edin. Saçlarınızı yıkadıktan sonra bu karışımı saçınıza dökün ve birkaç dakika saç derinize hafifçe masaj yapın. Masajdan sonra saçınızı durulamayın ve kendi kendine kurumasını bekleyin. Haftada 1 - 2 kez bu işlemi tekrarlamaya çalışın.

Saç Bakımı İçin Ballı ve Zeytinyağlı Maske

Ballı ve zeytinyağlı maske için malzemeler:

3 çorbakaşığı zeytinyağı
2 çorbakaşığı bal
Bone

Ballı ve zeytinyağlı maske yapılışı:

Zeytinyağı ve balı karıştırıp saçınıza iyice uygulayın. Daha sonra saçlarınızı boneyle ya da streçle örtün. 15 dakika beklettikten sonra şampuanlayıp iyice durulayın

ben çamterebentini kullandım bayağı . aktarcım tafsiye etti. ilk başlarda dökülmeyi durdurdu ve saçlarım böle cok kabarıyodu ama memnundum. sonraları yani 2 ay sora felan bi dökülmeye başladı saçlarım böle prasa püskülüne dödü bıraktım bende yani böle etkiside olabilir:S

çam terebentin tek kullanıldığında saça çok zarar veriyor, bence hazır saç bakım yağlarını deneyin, iyi geliyor ben kullandım ve memnun kaldım :dance:

yeni aldığım şampuanıma katmaya kıyamadımda adı al-amazone ginseng şampuanı

ilk yıkamayı sarımsaklı şampuanla yapıyorum sonra da al-amazone ile yıkayıp kreminide sürüp duruluyorum sarımsakta kokmuyor artık çam terebentini saçıma parmak ucçlarımla uyguluyorum ama tenime değerse ki değiyor genelde acayip yakıyor yaa

bende 1 sene önce sampuanıma katıp denemiştim dökülmesini durdurdu ama uzamasına gürlesmesine hiç faydası olmadı

Merhaba arkadaşlar,saçlarımı yanlış işlem sonucu röfle yaparken yaktılar,kısacık kestirmek zorunda kaldım.Yılan yağı kullanmaya başladım...Ayda normalinden 2 kat daha fazla uzatıyor.Ama her yılan yağı işe yaramıyor,İşe yarayan gerçek yılan yağını temin etmek isteyenler bana ;xxxxx adresinden ulaşabilirler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar,saçlarımı yanlış işlem sonucu röfle yaparken yaktılar,kısacık kestirmek zorunda kaldım.Yılan yağı kullanmaya başladım...Ayda normalinden 2 kat daha fazla uzatıyor.Ama her yılan yağı işe yaramıyor,İşe yarayan gerçek yılan yağını temin etmek isteyenler bana ;hilalkahyalarhotmail adresinden ulaşabilirler.

Arkadaşlar saçın çabuk uzaması için en etkili formül,yılan yağı...Etkili yılan yağı temin etmek isteyenler bana;xxxxadresinden ulaşabilirler.

Son düzenleyen: Moderatör:
arkadaslar bana lütfen yardim edin ben internetten okudum cam terebentin sacda doküyor diyorlar bir tarif buldum
findik yagi badem yagi camterebentin birde e vitamini sampuana katiliyormus ama yapamiyorum korkuyorum gercekten sac dökermi lutfen bilgisi olan yazsin

arkadaslar bana lütfen yardim edin ben internetten okudum cam terebentin sacda doküyor diyorlar bir tarif buldum
findik yagi badem yagi camterebentin birde e vitamini sampuana katiliyormus ama yapamiyorum korkuyorum gercekten sac dökermi lutfen bilgisi olan yazsin

Çam terebentini abartmayın yalnız..fazla kullanırsanız kafa deriniz tariş olur, olan saçınızı da dökersiniz...ayrıca kafa derinize direk uygulamayın.bahsettiğiniz badem ve fındık yağları doğal olduğundan saça herhangi bir zararının olacağını sanmıyorum.ben çamterebentini birkaç sene evvel şampuanıma katarak kullandım.oldukça da memnun kaldım.tek kötü yönü sadece kafanız değil tüm evi bir çam ormanı gibi kokutmanız kaydirigubbakcemile3

çamterebentin biraz riskli bir şey. şimdiye kadar gördüğüm yorumlarda zararını görenler faydasını görenlerden daha fazla bence risksiz olan şeyleri tercih et. bepanthene evigen gibi ampulleri şampuanına karıştırabilirsin turp suyu işe yarıyomuş onu da şampuanına ekleyenler vardı ya da ayrı bir bakım şeklinde uzatabilirsin.. yanlış yönlendirmek istemem iyice emin olmadan kullanma ama yılan yağı da işe yarıyor..

cam terebentin evet riskli ama dozunda kullanilirsa en mukemmel sonucu veriyor dokulme icin. bi keresinde abartip 400ml sampuana nerdeyse butun siseyi bosaltmistim inanılmaz kuruttu sacimi mesela. öte yandan cam trebentin kullanmaya basladim baslayali dökülmem nerdeyse sifir. sadece boyle mevsim gecislerinde banyo yaparken 3-5 tel düsüyo. 3-5 tel de kremlerken falan anca. eskiden yumak olurdu elimde saclarim.. dozunu kacirmiyorum artik. sanki ne kadar fazla koysam o kadar iyi gelcekmiş gibi gelmişti başlarda ama hayır. 400ml sampuana 1.5 - 2 kapak en fazla. 2bile cok hatta. sampuanın kıvamını bozmaycak, sampuan ne kadar sulanırsa o kadar kurutuyo saçı.

canım 750 ml.şampuana sadece 1 kapak çam terebenti koymanız yeterli,gözle temasından kaçının,başınızı öne eğerek yıkarsanız daha iyi olur,hem vücudunuz tahriş olmaz,hemde gözlerinizle temas etmez..opuyorumnanaktan

kızlar bu çamterebentin yağının son kullanma tarihi varmı ben geçen yıl kuaförümden istemiştim oda başka yokmuş kendi kullandığı yağı vermişti. yarım şişeydi bir yıl olmak üzere o kadından alalı. o kadın ne zaman açmış kullanmaya başlamıştır hiç bilmiyorum tabi. ben şişeye bakıyorum son kullanma tarihi yazmıyor kesin dış kutusundaydı oda benim elime geçmedi tabi yarım şişe alınca. şimdi ne yapıyım kızlar son kullanma tarihi var mı onun

X