Saç Uzatma Yöntemleri "Saçım hızlı uzasın" diyenlerin alan

canım markası öenmli diil..ama en iyisi yasmin tabiki..bu hpın hepsini 750 ml.herhangibir şampuanın içerisine koyuyorsunuz..3-5 tane atarsanız sonuç alamazsınız..

Çok teşekkür ediyorum.Bende doğum kontrol haplı şamouana başladım..Etkisini gördüğüm gibi burada paylaşacağım inşallah....

Merhaba arkadasim, saclarim cok yavas uzuyor ve kuru, özellikle üst kisimlari ... su an farkli bir iki kür uyguluyorum ...sampuanimin icin cam terebentin koydum ! Dogum kontrol hapi yazinca, ilgimi cok cekti, gercekten uzamasinda bir rolü varmi :uhm:

çam terebentinin uzamasında bi etkisi olduğunu söyleyemem canım..çok uzun süre kullandım ben onu..ama bu dediğim yöntemle saçlarınızı istediğiniz kadar uzatabilirsiniz..turkbayragi

saçımı röfle yaptırmıştım
hani şu marketlerde satılan röfle setleriyle
rengini beğenmedim yapan kızın beceriksizliğinden...
sonra onu kapatmak için kına yaktım
sonra da kestirdim
ama kuaför beni resmen beslemelere dönderdi...
bir an önce uzamasını istiyorum...
bu yöntemi deneyeceğim...
bakalım sonuç ne olacak...
bir de 750 ml şampuanın içine 6-7 tane sarımsak rendelenip onunla saç yıkanacakmış..
bir de bu yöntemi deneyeceğim...
inşallah bir an önce uzarlar...

çam terebentinin uzamasında bi etkisi olduğunu söyleyemem canım..çok uzun süre kullandım ben onu..ama bu dediğim yöntemle saçlarınızı istediğiniz kadar uzatabilirsiniz..turkbayragi

Az kalmisti sampuanim bitmek üzere, bu iyi oldu iste a.s... ben almanyada yasiyorum, her hangi bir dogum kontrol hapi olmasi fark edermi acaba ?

çam terebendi aşırı saç döker asla tavsiye etmem....bunu da denedim...özellikle şampuanların bazılarına koyuyorlar ve aşırı döküyor....sakın yapmayın arkadaşlar...uzatır mı bilemiyorum ama saç döktüğü kesin

çam terebenti benim kafamı mahvetti asla önermem,saçınız birbirine giriyor heleki boyalıysaa
arkasından kreme dayıyorsunuz kafanızı ama ne anladım bu işten
aç uzatmak için denenmiş ve tarafımdan onaylanmış tek şey bepanthene,bemix ve evingen,bunlar 5li satılıyor eczanede ampul halinde,her birinden birer ampul kullandığınız şampuana ekleyin,ben doğal şampuanı tercih ediyorum kökleri için saçın önemli
iyice çalkalayın ters düz yapın o karışacak
kalan ampulleride haftada bir zeytinyağıyla karıştırıp 2-3 saat köklere yedirip tutun
3 ay sonra herkes diyecektirki saçına ne yapıyorsun ne kadar çabuk uzadı,şuan belimde saçlarım,yazın omuzumdan azıcık aşağıdaydı
uzaması çok hızlanıyor ve sağlıklı

arkadaşlar

benim saçlarım çok gür ve uzundu ama sürekli jöle ve düzleştiricin kullanımıyla uçları yanarak artık köklere yakın halde yıpranmıştı..bitkisel yağlar..kürler..bakım maskeri v.s birsürü yorucu işlemlerle uğraştım fakat gerçekten istediğim sonucu alamadım ve sonunda kestirmek zorunda kaldım...ardından tavsiyeyle aldığım bioblas boyalı saçlar için olan şampuanı düzenli olarak kullanmaya başladım..ardından çamtebenti yağı ve tatlı badem yağıyla beraber saçlarımı kökten uca iyice yedirerek uyguladım ...saç maskesiyle sararak hava almasını önledim..(saçlarımın uçları kuru dipten yağlı olduğu için badem yağını uclara fazla olarak uyguladım).haftasonları evi temizlerken uyguluyorum en azından 2 saat saçıma tamamen etki ediyor.. ve şimdi saçlarım normal olarak ayda 2 cm olarak sağlıklı olarak uzuyor fakat arkadaşlar şuda bir gerçek saçlarınızda çok kırık varsa böyle bir bakım uygulayarak her 2 ayda 1'er cm kestirmeniz sizin lehinize olur ( bakım süresi boyunca düzleştirmedim fönle kurutmadım ve boya yapmadım ) bence kendinizi sıkı bir bakıma sokarak güzel saçlara sahip olmak istiyorsanız kendine uygun bir bakım kürünü saçınıza 8 ay uygulayın emin olun abartılı konuşmaya gerek yok en azından sağlıklı bir saçınız olacak tbiki muhteşemliği sizin daha çok ilgilenmenizle olur:1rolleyes:

Arkadaslar, sacimi kestirtmeyeli 13 ay oldu ! Fakat gayet iyi gözüküyorlar, kirik yok hic ...cok gec uzadigi icin kestirtemiyorum, acaba dogrumu yapiyorum bilmiyorumkismile

ben çamterebentini kullandım bayağı . aktarcım tafsiye etti. ilk başlarda dökülmeyi durdurdu ve saçlarım böle cok kabarıyodu ama memnundum. sonraları yani 2 ay sora felan bi dökülmeye başladı saçlarım böle prasa püskülüne dödü bıraktım bende yani böle etkiside olabilir:S

canim istersen sade turp suyunu sür kafana bide öyle dene
opuyorumnanaktan

evet aslında bir de yumurtasız denemekte fayda var.çünkü ben turplu suyu yaptğımda bi uzama vardı hemde gözle görülürdü.birde parlıyordu 15 gün kadar yaptım.ama herkes yumurta kokuyo kafan diyince bırakmıştımkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 şimdi yine başlıyım bari bu sefer YUMURTASIZzemuszemus

en güzeliiiiii çamterebentin 1kapak koyun şampuanınıza tamam 1yemek kaşııda bal.başka şeye gerek yok zaten uzatmıyoda insan psikolojik olark etkileniyo

arkadaşlar merheba benim çok canımı sıkan bi sorunum var saçlarım kıvırcık veyüz çevremde kısa kısa saçlarım var uzamıyolar ve çok kötü görünüyo çalıştığım için onları bastırsın diye jöle kullanıyorum oda çok kepek yapıyo ne önerebilirsinizbenneyaptımkibenneyaptımki

badem yağı kullanıoyrum parlak verio sadece uzatmıyoo ama ısırgan otu kullnmanızı tvsiye edermm güzel uzatıyorr. hele onn şampuanları onlar daha iyi oluyoryerimseniben

badem yağı kullanıoyrum parlak verio sadece uzatmıyoo ama ısırgan otu kullnmanızı tvsiye edermm güzel uzatıyorr. hele onn şampuanları onlar daha iyi oluyoryerimseniben

ısırgan saç derisine zarar vermiyo mu peki?? bide onun kullanımı nasıl acaba tarf edebilir msniz?

X