Saç Uzatma Yöntemleri "Saçım hızlı uzasın" diyenlerin alan

Dün aldım ezdım doktum sampuanlarımın ıcıne paylaştırarak :) bugunde başlıycam bende onu sorucakdım ne kadar bekletıyım dıye yazmışsın zaten :) her şampuanımı bekletıyorum ben 5 dk falan bunuda ole bekletırım bayanssulusmile

saçını şampuanladığın zaman 5 dk bekleteceksin canım..

SAÇ PARLATICI BAL MASKESİ :
1 çay kaşığı balı, 4 bardak sıcak suda eritin. Saçlarınızı şampuanladıktan sonra hazırlamış olduğunuz suyu saçlarınızın dibine çok fazla değdirmeden uçlarına doğru uygulayın. Daha sonra durulama yapmadan saçlarınızı kurutun. Parlaklığı görünce şaşıracaksınız

çok güzel paylaşımlarda bulunuyorsunuz...
birşey sormak istiyorum,
bu söylemiş olduğunuz karışımı sürdükten sonra durulama yapmazsak,
yapış ypış olmaz mı,hani bal ve su sonuçta...??

çok güzel paylaşımlarda bulunuyorsunuz...
birşey sormak istiyorum,
bu söylemiş olduğunuz karışımı sürdükten sonra durulama yapmazsak,
yapış ypış olmaz mı,hani bal ve su sonuçta...??

sıcak suda eridiği için bide balın miktarı o kadar fazla diil tatlım merak etme yapış yapış olmaz,denemekte fayda var benceopuyorumnanaktan

Sizlere önereceğimiz tarif, hem saçlarınızı besleyecek, hem de, saçlarınızın daha sağlıklı ve daha hızlı uzamasını sağlayacak. Bitkisel yağlar ile yapacağınız tarifimiz için, gerekli malzelerimizi saymaya başlıyoruz.
GEREKLı MALZEMELER :
* 1 kapak hint yağı,
* 1 kapak, çamterebentin yağı,
* 1 kapak,badem yağı,
* 1 ampul E vitamini,
* 1 ampül bepanthene,
HAZIRLANIŞI VE KULLANIM ŞEKLı: Tüm malzemeleri, cam bir kapta, tahta spatula ile karıştırın. Bu karışımı, 750 ml şampuanınızın içine karıştırın. Saçlarınızı bu şampuan ile yıkamaya başladıkğınızda, ilk yıkamadan itibaren, farkı sizlerde göreceksiniz.

ben sac dökülmesi için aldım çamterebendini ne uzattı nede dökülmesini engelledi

Bu tarifimiz koyu renk saçlara sahip olan hanımlar için. İçinde su kaynayan genişçe bir tencerenin içine daha küçük bir kabı oturtun. Yarım çay fincanı ayçiçeği yağını, 1 çorba kaşığı kakao yağını, 1 çorba kaşığı susuz lanolini bu ikinci kabın içinde eritin. Bütün bu yağlar eriyince, kabı kaynar suyun içinden alın ve karışımı iyice çırpın. Bu karışımdan 1 çorba kaşığı kadarını alarak buna 1 çorba kaşığı su katın, iyice karıştırın. Bu sıvıyı ovarak başınıza sürün ve bu durumda 15 dakika ile yarım saat arasında bekleyin. Ardından saçınızı yıkayıp durulayın. Bu tedavi koyu renk saçlara yeni bir canlılık ve parlaklık verir.

benim saçlarım siyah ve omuzlarımda belime kadar uzatmak istiyorum ama boyadan ve maşadan 5 ay önceki başarısız renk açtırma operasyonundan ötürü yıprattım biraz saçlarımı kestirip kendine getirdim ama yinede eski saçım gibi değil ve bu tarif sanırım tam benim için :-) ama lanolin denilen şey nedir ne kadardır ilk defa duyuyorum..

Arkadaşlar Merhaba Ben Yeni Katıldım Aranıza...Aslında Üye olmadan burdaki Yorumları sürekli takip ediyordum..Özellikle Saç Uzatmak Konusunda :) ..Neyse arkadaşlar ben bu doğum kontrol hapını denedim..Öyle Bitkisel Şampuanada koymadım.Blendax aldım kokusu cok güzel diye 10 tane ezdim içine..20 gün olmamıştır kullanalı inanki o kadar saçım dökülüyorduki anlatamam..duşa girmeye bile sinir oluyordum artık..Ama ilk 2-3 kullanmaya durdu dökülme şimdi eskisi gibi normal derecede dökülüyor..Çok mutluyum.Uzamasına gelincede henüz bişe anlayamadım çünkü bu ara bir kaç sefer boyadım s:sm_cool:acımı güya dipten kontrol edicektim ama neyse bakıcaz artık ona.Birde Şampuana yılan yağı ve badem yağıda ekledim..Varsa Kullananlar benim gibi yazabilirlermi deneyimlerini..

Doğum kontrol hapını bende araştırıyorum..Ama kullanan çok az kişi var..Kullananlar hangi marka kullandıklarını yazarlarsa sevinirim..Arkadaşımda bugün bana bu formülü söyledi..Bebek şampuanının içine yasmin doğum kontrol hapı ezilip koyulacakmış..Fakat hala beklemekteyim...

Dax supergro'yu nerden aldın? Ben alışveriş merkezlerindeki bitkisel kozmetik ürünleri satan birkaç yere ve birkaç eczaneye sordum, bulamadım.

canım ben izmirde oturuyorum.halay parfümeri var ordan buldum.fiyatı 20milyon.aylardr kullanıyorum .haftada1.saçları kalınlaştırıyor.bnm saçlarım şuan bayağı dayanıklı.tutup çektğinde bile zor kopuyor.:lepi:

bazıları da sacın kendi yagıyla beslenmesi lazım diyor :SS

evet bnde kuaförden duydum en güzel bakım saçın kendi yağı dedi.gün aşırı saç yıkanırda o yağ kurur ve saçta dökülmeler olurmuş.saçını 3-4günde bir yıka şampuanı da çok çok az dök.1kereden fazla da şampuanlama dedi..ayrıca saç kremi kullanıyorsanız da sadece uçlarına sürün diplerine sürerseniz deride kuruma yaparalsanaalsanasmile

Arkadaşlar doğum kontrol hapını şampuanda kullananların yorumlarını bekliyorum...

Doğum kontrol hapını bende araştırıyorum..Ama kullanan çok az kişi var..Kullananlar hangi marka kullandıklarını yazarlarsa sevinirim..Arkadaşımda bugün bana bu formülü söyledi..Bebek şampuanının içine yasmin doğum kontrol hapı ezilip koyulacakmış..Fakat hala beklemekteyim...

canım markası öenmli diil..ama en iyisi yasmin tabiki..bu hpın hepsini 750 ml.herhangibir şampuanın içerisine koyuyorsunuz..3-5 tane atarsanız sonuç alamazsınız..

benim saçlarım siyah ve omuzlarımda belime kadar uzatmak istiyorum ama boyadan ve maşadan 5 ay önceki başarısız renk açtırma operasyonundan ötürü yıprattım biraz saçlarımı kestirip kendine getirdim ama yinede eski saçım gibi değil ve bu tarif sanırım tam benim için :-) ama lanolin denilen şey nedir ne kadardır ilk defa duyuyorum..

lanolin:Koyunların yağ bezlerinden elde edilen bir maddedir. Bazı bünyelerde alerji yaratabilir ancak kuru cilt için çok iyi bir yumuşatıcı olarak kabul edilir.

nerede bulunur?:aktarlarda bulabilirsiniz.vazeline benzer bi yapısı vardır.opuyorumnanaktan

Ben entele otunu çok aradım sonunda buldum fakat aktar entele otunun zararlı olduğunu mecbur değilsem kullanmamam gerektiğini söyledi.almadım pcde araştırdım entele otu zehirli bir bitkiymiş ve göze kaçtığında kör olma riski varmış.

ayrıca bende saçlarımla çok oynarım.7 senedir platin sarıydı saçlarım ve çok yıprandı hatta en son boyattığımda saçlarımı yaktılar saçımım üst kısımları koptu ani bir kararla saçlarımı koyu renge boyattım belime kadar olan saçlarımı omuz hizasında kestirdim. şimdi ise pişmanım.tekrar sarı olmak istiyorummmmmmmmm..ayrıca saçlarımın bir an önce uzamasını..ama sanki hiç uuuzamıyorr

ayrıca bende saçlarımla çok oynarım.7 senedir platin sarıydı saçlarım ve çok yıprandı hatta en son boyattığımda saçlarımı yaktılar saçımım üst kısımları koptu ani bir kararla saçlarımı koyu renge boyattım belime kadar olan saçlarımı omuz hizasında kestirdim. şimdi ise pişmanım.tekrar sarı olmak istiyorummmmmmmmm..ayrıca saçlarımın bir an önce uzamasını..ama sanki hiç uuuzamıyorr

canım yukarda dediğim gibi doğum kontrol hapını şampuana karıştırarak saçlarını yıkamayı dene..faydasını göreceksin..hem hızlı uzayacak hemde saçının kuruluğunu alacaktır..hihoyyyt

canım yukarda dediğim gibi doğum kontrol hapını şampuana karıştırarak saçlarını yıkamayı dene..faydasını göreceksin..hem hızlı uzayacak hemde saçının kuruluğunu alacaktır..hihoyyyt

Merhaba arkadasim, saclarim cok yavas uzuyor ve kuru, özellikle üst kisimlari ... su an farkli bir iki kür uyguluyorum ...sampuanimin icin cam terebentin koydum ! Dogum kontrol hapi yazinca, ilgimi cok cekti, gercekten uzamasinda bir rolü varmi :uhm:

X