Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
saçlar dipten uzuyo biz sadece ucu sürersek nasıl uzayacak ??
evet hergün yıkamak kesinlikle daha çabuk uzatıyo.temmuzda belime kadar olan saçlarımı uçlarından az alın diye gittim ve tabiki kuaför teyze yine bildiğini okudu ve bi güzel kesti ensem anca kapanıyodu çok üzülmüştüm.bende hergün yıkamaya başladım saçımı çabuk uzasın diye bide zaten yazda olduğu için iyi oluyodu hemen kuruyodu falan.çabuk uzadı yani.bide şampuanımın içine çamterebnti ve bal koyuyodum çok iyi geldi bana. tavsiye ederim.
SAÇ BAKIMI YENİ SUNA SUMANKAYA
Eşit miktarda ki susam yağı, ceviz yağı ve çörek otu karışımına birer kapsül E-B vitamini kırın, sonra da bir kapak
çamterebentin ekleyin. Elde ettiğiniz karışımı saç diplerine sürün ve saçınızı streç filmle sararak iki saat bekleyin. Sürenin sonunda da saçınızı uygun bir şampuanla yıkayın.
SAÇLARIN SAĞLIKLI VE HIZLI UZAMASI İÇİN
150 GR. SIĞIR İLİĞİ
100 GR. HİNDİSTAN CEVİZİ İÇİ
Yapılışı :
Kemik iliğini haşlayın
içine öğütülmüş hindistan cevizini karıştırın
Ilık ılık saç diplerinize yedirerek sürün
Haftada 1 kez
meraba arkadaşlar :anladığım kadarıyla bu biz bayanların ortak takıntısı saçlar..benm bir önerim var saçlarının çabuk uzammasını isteyen arkadaşlara ben yapıorum ve işe yaradaığı bir gerçek ..arkadaşlar aktarda satılan çamterabentin adlı ürünü kullanmanız tavsiyemdir..hem doğal bir üzün hemde isteklerinize cevap bulacağınıza eminim..bir şişe badem yağına çamterabentini katıp kullanın..badem yağına diyorum isterseniz daha etkili olması açısından direk olarakda sadece çamterabentin uygulanabilir ama fazla kullanıldığında saç derisini tahriş ediyor bu yüzden friksiyon yapıp kullanmnız önerilir..eğer badem yağı ile beraber kullanacaksanız banyodan önce tüm saça sürüp bekleyin belli bir süresi yok çünkü tamamaen bitkisel ve doğal oldukları için saça bir zarar vermezler ama tek olarak çam terabentin kullanacaksanız uçlara bol diplere gelmeyecek şekilde sürüp (en fazla 1 saattir tavsiye edilen ) bekleyin ayrıca çamterabentini şampuanlarınıza katıp her yıkamada dahada etkili olmasını sağlayın şampuan kutunuzun boyuna göre zaten anlarsınız ne kadar koymanız gerektiğini..çamterabentin saçı uzattığından emin olmak istiyorsanız eczanelere ve kuaförlereda danışabilirsiniz....hade kolay gelsin arkadaşlar başka sorularınız olursa herknuda beklerimm bu işlerle çok ilgilenirimde...:1yes2: :1yes2: :1yes2:
çam terebentini şu şekilde kullanmanız daha etkili olacaktır ben 1 sene boyunca kullandm,çok ii olmasada yinede işe yarıyor gibi..1 şişe şampuana sadece 1 kapak çam terebenti koyup çalkalıyorsunuz ve saçlarınızı o şampuanla 3 güne bir yıkıyorsunuz bu daha pratik daha etkili bi yöntem zaten yaptığınız ilk zaman bile saç diplerinizde bi freshlik hissedeceksiniz,saç diplerinizin nefes aldığını hissedeceksiniz..olumunekankayizsmile
şampuanlar bırlesınce cok kotu kokuyor annem koymus ben bılmıyordum ole bısey koydugunu bu sampuan pis bısey kokuo dıyıp duruodum en sonunda ole soledı :) kullanamam onu herhalde annem kullanıyor ama kokusuna dayanamıyorum onun ıcın bısey yapıyormusunuz bayanssulusmile
Bisey soracagım saçlarım cok yağlı onun ıcın ne onerırsınız
canımm tahminen annen çok fazla koymuş olabilir çam terebentinini,1şişe şampuanın içerisine yalnızca,çam terebentinin kavanozunun kapağıyla 1 kapak koyması yeterli olur,çok aşırı bi koku yapmayacaktır,bir de böyle dene istersen:))yine ağır kokarsa yapma:)) benim şu anda bi arkadaşımdan öğrendiğim yöntem var onu uyguluyorum gerçekten güzel sonuç veren bir yöntem paylaşmak isterim..saçların hızlı bir şekilde uzaması için bu yöntem :yine 1 şişe 750 ml şapmuanın içerisine 1 kutu doğum kontrol hapını ezip şampuanın içerisine koyuyorsun ve çalkalıyorsun bu şampuanla 2 güne bir saçlarını yıkıyorsun zaten şampuan bitmeden farkı görürsünüz ben 1 aydır kullanıyorum ve uzadığını gördüm..olumunekankayizsmile
valla neler nelere ıyı gelıyor ve cokda ılgıncler dogrusu :) doğum kontrol hapının markası onemlımı :) nese şaka zaten akşam alıyım bı deneyım kaybetcek ne warkı :) bayanssulusmile
yok canım markası önemli diil..zaten hapın içindeki östorojen saç için önemli olan:)))) bu arada yıkarken 2-3 dk bekletirsen ii olur