Saç Uzatma Yöntemleri "Saçım hızlı uzasın" diyenlerin alan

ben de barcelino saç bakım yağı ve body shop brazil nut maske kullanıorum diplerden cok fazla ufak saç cıktı sinir oluorum hep havada dikik duruolar kçk oldklarından düzleştiremiorum ama boydan bi uzama farketmedim keşke uzasa

cam terebentini kuafor onerdıı tek kullana bılırsın dedı ama pamukla sadece dıplerıne sür dedii kasınırsa dökülen saçların tekrar cıkar dedıı eyer kaşıntı yaparsa iyi sonuç alıcaksın dedıı ama yarım saatten fazla bekletme ve haftada 1 defa kullan dedi yaptımm baya farkettıı saclarımın bırazdaha cogaldıgını görüyorumm arkadasın degınede katılıyorumm onuda denedım hem canlandırıyor hemde oldugundan daha hızlı uzuyorr ben yaptım kıslarr sizede önerıyorum:)

ben çam terebentini kullandm .. hiçte uzatmadı ya sadece saçlarımı sertleştirdii.. bi işe yaramıo yani :S eğer uzatmak istiosanız bnce entele otunu deneyin bn denemedm ama başlamayı düşünüorm :S

arkadaslar merhaba. bende bu konuda oldukca talıhsızım. saclarım bır turlu uzamıyor, hatta hıc uzamıyor. 1 sene oncekı resımlerıme bakıyorum hıc kestırmedıgım halde arada hıc bır fark yok. tamamen uzaması durmus gıbı. kullanmadıgım bırsey de kalmadı. çam terebentınınden tutun, yılan yagına, bademıne susamına, mecıt efendının karısık yaglarına kadar.. kullanmadıgım sampuan da kalmadı ama yok ıste fayda etmıyor. en son eczacı prıorın dıye bır sampuan tavsıye ettı ve aldım. henuz 1 hafta oldu kullanmaya baslayalı. sacı uzatır mı bılmem ama sacı bırbırıne cok dolastırıyor ve agac gıbı sertlestırıyor. tamam belkı bu ıyı bırseydır ama sac taranmıyor sekıl almıyor, durularken de cok sorun oluyor. sonrasında saç kremıyle açıyorum ama bu da dokulmeye sebep oluyor. aranızda prıorın kullanan var mı ve boyle bır sorunla karsılastı mı?

eğer bulabilirseniz halis zeytin yağı ve sarımsağı karıştırıp saçınıza sürün

arkadaslar merhaba. bende bu konuda oldukca talıhsızım. saclarım bır turlu uzamıyor, hatta hıc uzamıyor. 1 sene oncekı resımlerıme bakıyorum hıc kestırmedıgım halde arada hıc bır fark yok. tamamen uzaması durmus gıbı. kullanmadıgım bırsey de kalmadı. çam terebentınınden tutun, yılan yagına, bademıne susamına, mecıt efendının karısık yaglarına kadar.. kullanmadıgım sampuan da kalmadı ama yok ıste fayda etmıyor. en son eczacı prıorın dıye bır sampuan tavsıye ettı ve aldım. henuz 1 hafta oldu kullanmaya baslayalı. sacı uzatır mı bılmem ama sacı bırbırıne cok dolastırıyor ve agac gıbı sertlestırıyor. tamam belkı bu ıyı bırseydır ama sac taranmıyor sekıl almıyor, durularken de cok sorun oluyor. sonrasında saç kremıyle açıyorum ama bu da dokulmeye sebep oluyor. aranızda prıorın kullanan var mı ve boyle bır sorunla karsılastı mı?

merhaba,
eğer yaptığınız ölçümde bi hata yoksa ortada bi problem var demektir. saçınızın uzamaması problem olarak görülebilir ama bu başka bi problemin de belirtisi olabilir. vücudunuzda bi mineralin eksikliği söz konusu olabilir ya da yeterli miktarda protein almıyor da olabilirsiniz. bence imkanınız varsa bir dahiliyeciye gidip ölçüm yaptırın. buraya yazdığınız şekilde söylerseniz zaten şikayetinizi doktora, kendisi yönlendirecektir sizi. sağlıklı bi bünyedeki saç ayda ortalama 1 cm uzar diyor kaynaklar. hiç uzamaması normal değil gerçekten ve dıştan yapılan bakımlardan ziyade beslenmeye yönelik takviye yapmalısınız vücudunuza. tabi gerekli tahlilleri yaptırıp eksiğin ne olduğunu öğrendikten sonrayerimseniben

tavsıyen ıcın tesekkur ederım cnm. yalnız hazıran ayında bu konuyla ılgılı doktora gıttıgımı belırteyım. sıgara ıcıp ıcmedıgımı sordu. kullanmıyorum dedım. sıgara stres ve senın de soyledıgın gıbı bazı besınlerın eksıklıgı buna sebep olabılıyormus ama bende hıc bırı cıkmadı alaha sukur. benım cocuklugumdan berı saclarım saglıksız cok gucsuz ve ıncecık. annem eskıden hep kestırırdı daha gur uzasın dıye hatta kazıttırırdı ama bende ters tepmıs sanırım:)) doktor bakım yapmam gerektıgını dıkkat etmem gerektıgını soyledı. ınce oldugu ıcın her gun yaglanıyor ve her gun yıkıyorum en ıyı sampuanları bakım kremlerını kullanıyorum ama sonuc alamıyorum. son umıdım bu prıorın sampuan ama onu da fazla kullanan yok sanırım kımsenın bır fıkrı yok bu konuda...

slm kızlar.. benimde bir arkadaşım sarımsak yağı badem yağı zeytin yağını hint yağı yumurta bal karıştırıp saçına sürüyor .. şampuanı bitkisel kullanıyor.. şampuana sadece bikaç damla çamterebentin damlatıyormuş.. ama saçlarını görmelisiniz .. yalnışlıkla üstüne falan oturuyodu ve kırık ta yoktu.. çok güzel saçları var ..

unutmadan bu karışımı en az 1 saat bekletmelisiniz .. kokusu pek fena oluyor ama .. içinde sarımsak yağı olduğu için tabi.. ama bu karışımı uygulayın en fazla 5 hafta sonra kesinlikle göreceksiniz yani eminim.. haftada bir tekrarlayalım ..

unutmadan bu karışımı en az 1 saat bekletmelisiniz .. kokusu pek fena oluyor ama .. içinde sarımsak yağı olduğu için tabi.. ama bu karışımı uygulayın en fazla 5 hafta sonra kesinlikle göreceksiniz yani eminim.. haftada bir tekrarlayalım ..

CNM BU UZATIYORMU SADECE BESLIYORMU ANLAMADIM BEN BIZDE SKIDEN ABLAMLA BADEM YAGI BEPANTENE VE E VITAMINI IGNESI YAIYORDUK AMA BIRAKTIK BAZEN ABLAM BAHSEDER OKULDAYKEN HER HAFTA TATLI BADEM YAGI VE YUMURTAYLA BAKIM YAPARDIM ÇOK PARLAK VE SAGLIKLI OLUYORDU DIYE OFF PİYASADA OKADAR COK RECETE FORMUL VARKI HANGSINI YAPSKKI SACLARIM UZASIN ISTIYORUM ENTENE BILE DUSUNUYIRUM ..CADIARZUa.s..
ÇAMTEREVENTN DENEMEDIM CUNKU BENIM SACLARIMDA BOYA VAR VE BIZ EMIN OLDUK CAM IÇERIKLI VE ISIRGAN GIBI OTLU SAMPUAN VE YAĞ II GEL MKYO COK SERT VE BAKIMSIZ OLUYO.........:KK43::bbo::umursamaz:

Son düzenleme:
arkadaşlar çam terebenteni sadece şampuana karıştırarak kullansak olur mu ayrıca fiyatı ne kadar

cam terebentın fıyatı 3 4 lıra bısey. sampuana katman gerekıor ztn. ama hepsını bır anda katma sampuanını cok sulandırır.

Kızlar turp suyunu yapıyorum streclıyorum ama ense kısmımda bazı yerler acıkta kalıyo sorun olmaz degılmı

canım ben bunu kullandım ama benim saçlarımı çok yıprattı
belkide boyalı olduğu için ama saçlarım lastik gibi uzadı ve bir süre sonra bıraktım kullanmayı
şampuanın içine koymuştum üzerinde yazan şekilde ama açıkçası pek yararını görmedim
yine de herkes deneyip öyle karar versin
belkide benim saç tipime uygun değildi

canım ben bunu kullandım ama benim saçlarımı çok yıprattı
belkide boyalı olduğu için ama saçlarım lastik gibi uzadı ve bir süre sonra bıraktım kullanmayı
şampuanın içine koymuştum üzerinde yazan şekilde ama açıkçası pek yararını görmedim
yine de herkes deneyip öyle karar versin
belkide benim saç tipime uygun değildi

cnm sen turplu sumu yaptın yoksa camterebentınmı yoksa sarımsakmı

kızlar bu konuyla ilgili geniş çapta bir araştırma yaptım çam terabentin saçın dökülmesini angeller sadece uzatmasında her hangi bir etkisi yoktur ama saç uzatmak isteyen arkadaşlara önerim aktardan jojoba yağı(4 tl) ve tatlı badem yağı (4,5 tl) satın alın bu yağları başka bir şişede birleştirin ve haftada 3 defa saç diplerine masaj yaparak uygulayın 1 saat bekledikten sonra ılık su ile şampuanlayıp durulayın.denenmiş tecrübeyle pozitif yönde sabittir... saygılar...

:1no2: ya arkadaşlar herkes farlı bişi sölüyo hangisini yapsak acaba!?bende şaşırdım bazende gülüyorum.entele yi uzatıyo diyolar bilmem artık deniceeeeeezzzzzzz..:sm_confused:

Arkadaşlar çam terebentini şu şekilde kullanıyorsunuz:1 kutu şampuanın içerisine aktardan aldığınız çam terebentinden sadece 1 kapak koyuyorsunuz."çam terebentini şişesinin kapağıyla 1 kapak".birde size farklı bir yöntem daha sölicem bunu deneyen arkadaşlarım olmuş sonuç ise güzel...bu yöntem şu şekilde:750 ml şampuanın içerisine,1 kutu (markası önemli değil) doğum kontrol hapını ezip bu şampuana karıştırıyorsunuz ve saçlarınızı bu şampuanla yıkıyorsunuz,şampuan bitmeden saçlarınızdaki hızlı uzamanın farkına varıyormuşsunuz,ben bugün başlıyorum,gelişmeleri sizlerlzemuszemuse paylaşacağım..

arkadaşlar böyle bir şeyi bana deseler ben asla ve asla inanmazdım..uzun saçı çok seviyorum ve baya bi zor uzatmıştım 2 senede ama 2 sene boyunca hep şekil verdim saçlarım mahfoldu sonradan da röfle yaptırayım dedim bi hevesle işte yaptırdım ama saçımı da berbat etti..saçım iri dalgalı normalde ama o dalgalardan eser kalmadı lastik gibi çok kötü bir şey oldu malesef..siteye zaten hep giriyorum ve beğeniyorum konulara bakıyorum..dedim kestireyim en iyisimi bi kendine gelsin de sonra da bakım filan yaparım böyle yoluk yoluk durmasından iyidir dedim...ve kestirdim baya bi kısaldı yani üzüldüm ama napalım işte mecburen yaptım..sonra kuaförden saç uzatacak formül başlığına girdim dedim 3 ayda nasıl belime gelcek de mümkün değil diye kendi kendime düşündüm ama gittim malzemeleri aldım ayda 3 cm uzasa yaza kadar uzar en azından derken haftada bir o kuaför arkadaşımızın verdiği formül ve haftada bir de zeytinyağını el yakmayacak derecede ısıtıp saça sürerek ve bunların bu maskelerin her birini de 4-5 saat kadar bekleterek saçım inanamıycağınızı biliyorum atıyorum diye düşünüceksiniz ben olsam ben de inanamam ama 10 cm uzadı tam 1 buçuk ayda..ve teyzem ne kadar çok uzadı filan dedi kardeşim çok şaşırdı ...1 aydır kuaför arkadaşımızın tarifini kullanıyorum ondan önce de zeytinyağına başlamıştım zaten toplam 1 buçuk ay gibi bi sürede saçlarım boynumdan az aşağıdaydı şimdi maşallah diym düzken göğsüme yaklaştı ölçüyodum hep 5-6-7 derken 10 cm oldu...çk sevinçliyimkaydirigubbakcemile2 hem çok sağlıklı duruyolar ve yumuşak hem de dalgalarım eskisi gibi artık...inşallah nazar değmez valla korkuyorum bunları anlatırken de nazar değicek diye ama gerçekten çooook tavsiye ediyorum herkeste aynı etkiyi yapar mı bilemem ama ben kendi sonucumu yazdım...inşallah da 1 buçuk ay daha yapayım bi 10 cm daha uzarsa artık belime gelir o da bana yeter zaten..hihoyyythihoyyyt bu arada saçıma asla düzleştirme şekil verme yapmıyorum zaten yapınca uzamıyo saçlar yeterince...benim normalde 10 cm uzaması için en az 6 ay beklemem lazımdı ama 1 buçuk ayda çok güzel harika bir sonuç gerçektende..:enbuyukkk:

hatta ikna olmayan arkadaşlar olabilir çünkü gerçekten insan bunu yaşamadan inanamıyor..resimlerimi çekip koyayım yarın inşallah...kaydirigubbakcemile2:nazar:

X