- 20 Temmuz 2009
- 651
- 1
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaslar merhaba. bende bu konuda oldukca talıhsızım. saclarım bır turlu uzamıyor, hatta hıc uzamıyor. 1 sene oncekı resımlerıme bakıyorum hıc kestırmedıgım halde arada hıc bır fark yok. tamamen uzaması durmus gıbı. kullanmadıgım bırsey de kalmadı. çam terebentınınden tutun, yılan yagına, bademıne susamına, mecıt efendının karısık yaglarına kadar.. kullanmadıgım sampuan da kalmadı ama yok ıste fayda etmıyor. en son eczacı prıorın dıye bır sampuan tavsıye ettı ve aldım. henuz 1 hafta oldu kullanmaya baslayalı. sacı uzatır mı bılmem ama sacı bırbırıne cok dolastırıyor ve agac gıbı sertlestırıyor. tamam belkı bu ıyı bırseydır ama sac taranmıyor sekıl almıyor, durularken de cok sorun oluyor. sonrasında saç kremıyle açıyorum ama bu da dokulmeye sebep oluyor. aranızda prıorın kullanan var mı ve boyle bır sorunla karsılastı mı?
unutmadan bu karışımı en az 1 saat bekletmelisiniz .. kokusu pek fena oluyor ama .. içinde sarımsak yağı olduğu için tabi.. ama bu karışımı uygulayın en fazla 5 hafta sonra kesinlikle göreceksiniz yani eminim.. haftada bir tekrarlayalım ..
canım ben bunu kullandım ama benim saçlarımı çok yıprattı
belkide boyalı olduğu için ama saçlarım lastik gibi uzadı ve bir süre sonra bıraktım kullanmayı
şampuanın içine koymuştum üzerinde yazan şekilde ama açıkçası pek yararını görmedim
yine de herkes deneyip öyle karar versin
belkide benim saç tipime uygun değildi
:1no2: ya arkadaşlar herkes farlı bişi sölüyo hangisini yapsak acaba!?bende şaşırdım bazende gülüyorum.entele yi uzatıyo diyolar bilmem artık deniceeeeeezzzzzzz..:sm_confused: