Bugun yeni bi formul daha deniyorum.
Isirgan otu
1 adet aci biber
1 adet havuc
Valla basim yine yaniyo ve umarim sacimi berbat yapmaz bu karisim.. hadi bakalim biraz sonra dusa giricem =)
meraba arkadaşlar :anladığım kadarıyla bu biz bayanların ortak takıntısı saçlar..benm bir önerim var saçlarının çabuk uzammasını isteyen arkadaşlara ben yapıorum ve işe yaradaığı bir gerçek ..arkadaşlar aktarda satılan çamterabentin adlı ürünü kullanmanız tavsiyemdir..hem doğal bir üzün hemde isteklerinize cevap bulacağınıza eminim..bir şişe badem yağına çamterabentini katıp kullanın..badem yağına diyorum isterseniz daha etkili olması açısından direk olarakda sadece çamterabentin uygulanabilir ama fazla kullanıldığında saç derisini tahriş ediyor bu yüzden friksiyon yapıp kullanmnız önerilir..eğer badem yağı ile beraber kullanacaksanız banyodan önce tüm saça sürüp bekleyin belli bir süresi yok çünkü tamamaen bitkisel ve doğal oldukları için saça bir zarar vermezler ama tek olarak çam terabentin kullanacaksanız uçlara bol diplere gelmeyecek şekilde sürüp (en fazla 1 saattir tavsiye edilen ) bekleyin ayrıca çamterabentini şampuanlarınıza katıp her yıkamada dahada etkili olmasını sağlayın şampuan kutunuzun boyuna göre zaten anlarsınız ne kadar koymanız gerektiğini..çamterabentin saçı uzattığından emin olmak istiyorsanız eczanelere ve kuaförlereda danışabilirsiniz....hade kolay gelsin arkadaşlar başka sorularınız olursa herknuda beklerimm bu işlerle çok ilgilenirimde...:1yes2: :1yes2: :1yes2:
slm gamze bn çamterebentin yagını aldm ama daha kullanmadm onun için açılmamş bi şampuan alıp katmak istiorm hepsinimi dökmeliyim cwp werirseniz tskr ederm smdiden tskr ederm
slm gamze bn çamterebentin yagını aldm ama daha kullanmadm onun için açılmamş bi şampuan alıp katmak istiorm hepsinimi dökmeliyim cwp werirseniz tskr ederm smdiden tskr ederm
arkadaslar ben bi sey soracagim ben de sacimi uzatmaya calisiyorum zeytinyagi surdum son seferinde de icine muskat ve karanfilde kattimm yine burdan aldigim bi tarif simdi bu zeytinyagi saci uzatir mi yoksa sadece bakim mi yapar uzamaya pek bi etkisi yok mu ?
bence bu güzel bi bakım zeytinyağı besler karanfil de parlak yapar saçlarını...ama unutme beslenen bakımlı saç uzar cnm devam et sen ..su lahana suyunu ben kaynettim 1 kez yumurtalı yaptım ama çok olduğu için lahana suyu 1 bardağını yumurtalayıp kullandım artan lahana suyumu (kaynarken 3-4 dekaranfil attım parlaklık versin diye)da küçük bi şeşeye koydum ve 2 güne bir önce yumurtasız bu şişedeki lahana suyunu saç siplerime sürüyorum sonrada üstüne zeytin-badem -yılan -hint-çam terenetin yağlarının karışından oluşan maskemi sürüyorum hem dip hem uçlarına 1-2 saat bekletip yıkıyorum hem uzama hem bakım...ikisini de bir arada çıkarıyorum..ve inan salı günü boyaboyanan saçımı hergün kontrol ediyorum :))kafamda saç kalmayacak bu yüzden...inan çokk çabuk uzuyorrrr ..cetvel üstünde ölçuyorum,böyle giderse (orantı kurdum)bir ayda 3-4cm arası uzayacak:lepi:gerisini sen anla işte kaç mm ölçtüğümü:kedi:
canim cevap icin cok tesekkurler ben de bi cok urun kullandim ama sacima e iyi gelen zeytinyagi hem de baska bi seyle karistirmadan bi ara badem yagiyla karistirmistim ama o cok sertlestirdi zeytinyagdan vazgecmiyecegim valla:lepi: bi de internetten saclarin cabuk uzamasi icin bakim yagi almistim arada da onu yapiyorum insallah uzar ben surekli duzlestirici son zamanlarda da surekli masa yaptigim icin cok fena haldeydiler kiriklarini aldirdim uclarindan da cok cok az aldirdim ve tamamen biraktim duzlestiriciyi de masayi da artik uzasinlar ama yaa:sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:
Hint yağını tavsiye ederim.Doğal ve güvenilir.Banyodan önce saçınıza sürün ve bekleyin. İnanın işe yarıyor.
kızlar saçlarımı kestirdim gögüs üstündeler tam olarak 4 parmak kestirdim yavalla uzatmam lazım üniversite kazandım kocaeline gidicem şimdi bakımlara başladım burda okuduklarımla
1- ısırgan otlu kür (1 çay bardağı elma sirkesi 2 çay bardağı suyu ve 1 diş sarımsağı ocakda fokurdayana kadar kaynatıyorum sonra altını söndürip bir tutam kuru ısırganı içine atıyorum ağzını kapatıp soğumasını bekliyorum sonra bunu son durulamada altına bi kap koyup saçlarıma döküyorum tekrar tekrar sonrada bunu biten fıs fıslı bi parfüm şişesinin içine koyuyorum gün boyu saçıma
fıslıyorum)
2- çam terebentin istedim yeşil bi kutuda üzerinde çam esansı yazan bi yağ verdiler neyse birde tatlı bağdem yağıyla ikisini bir kavanozda karıştırdım yine içine yarım diş sarımsak attım bunuda banyodan 2 saat önce saçıma sürüyorum poşet geçirip bekliyorum
3-şanpuanımın içine bir tatlı kaşığı bal,1 kapak çam esansı, 1 kapak tatlı bağdem, yarım diş sarımsak rendeledim...
sizce uzaması için daha ne yapıyım ??? ve sizce bunlar etkili formüller mi hepsini burdan okudum bide hepsini 2 günde 1 yapmaya başladım resimde çekildim saçlarımı kestirdikden sonra biraz devam edip tekrar resim çekilcem ozaman resim paylaşırım [COLOR]