Saç Uzatma Yöntemleri "Saçım hızlı uzasın" diyenlerin alan

benim kızım denedi fakat kokusundan dolayı bıraktı saça tek olarak kullanıldığında şampuan sonrası dahi kokusu gitmiyor saçta acı bir kokusu oluyor.... paylaşım için teşekkürler

kızlaar bende 12 gündür 3 günde bir sadece hint yağını sürüyorum 1 saat bekliyo.başlamadan önce boyamıştım saçımı ve şu an dipleri görünüyo:teytey:normalde boyadığımda bir ayda anca görünürdühihoyyyt:enbuyukkk:

Turplu su karışımını öneririm. Ayrıca bugün aktara gittim. Çeşitli yağların isimlerinin ve faydalarının olduğu bir kağıt aldım. Belki bildiğiniz şeyler vardır ama yine de paylaşmak isterim:
Biberiye yağı (uçucu yağ) : Saç dökülmesi ve kepeğe karşı.
Buğday yağı : Hassas ve yıpranmış saçlar için.
Ceviz yağı : Saç diplerini ve saçları besler.
Defne yağı (uçucu yağ) : Saç ve kafa derisi tedavilerinde kullanılır. Saç büyümesine yardımcı olur.
Hindistan cevizi yağı (doğala özdeş) : Saç dökülmesini engeller.
Hint yağı : Saç ve kirpikleri güçlendirir, dökülmesini önler.
Jojoba yağı : Saçların büyümesini ve güçlenmesini sağlar. Kepeği önler.
Sarımsak yağı (uçucu yağ) : Saç uzamasını sağlar ve dökülmeyi engeller.
Susam yağı : Saç kırılmalarını önler.

Emeğime sağlık. a.s.
Güle güle kullanın. opuyorumnanaktan

arkadaşlar bir bunalım haliyle kestiğim saçlarımın yeniden uzamasını istiorum.sizce hair plus adlı sac uzatıcı sampuanı mı yoksa çamterebentin ile badem yağını mı denemeliyim? ltfn yorumlarınızı bekliorumyerimseniben

arkadaşlar bir bunalım haliyle kestiğim saçlarımın yeniden uzamasını istiorum.sizce hair plus adlı sac uzatıcı sampuanı mı yoksa çamterebentin ile badem yağını mı denemeliyim? ltfn yorumlarınızı bekliorumyerimseniben

bence ilk başta doğal yolları denea.s.

Kesinlikle çamterebentin + badem yağını dene....

Ama öyle hemen uzamasını bekleme 2 3ayda normaldan daha fazla uzadığını fark ediceksinn ..Bu deemek oluyokii bütün yazı saç uzatmakla geçirceksinn ...Tavsıyem kısa sacının keyfini sürr ...Bir yandan da çamterebentın + badem yagı kullan.

Turplu su disinda birde sampuanima 5 adet sarmisak koyup yikiyorum ustune kendi sampuanimla yikayip elma sirkesiyle son olarak durulayip bol suyla olayi bitiriyorum.. valla hic bi koku kalmadi.. ellerim disinda :KK70:

Soylendigi gibi bi haftada uzarsa fotograflarla beraber size geri donucem arkadaslar =))

arkadaşlar su anda sacımda camterebentin+badem yağı karısmı var bekletiorum az snra duş alıcam umarım dediğiniz gbi 2 aylık kullanımdan snra sacım uzar eylüle kadar uzaması lazm :S

Arkadaslar bu sampuana sarımsak katma olayı nedır??ben 2hftdr forumda yokum da kacırmısım bısuru seyy :)))

ben hemen anlatayım sana arkadaşın yerine
bi şampuanın içine 5 tane sarımsak rendeleyip katıoruz
banyodayken;
1-saçımızı sarımsaklı şampuanla yıkıoruz
2-saçımızı normal kendi sarımsaksız şampuanımızla yıkıoruz
3-saçımızı yıkadıktan sonra durulama suyuna 1 çorba kaşığı elma sirkesi katıyoruz ve saçımızı duruluyoruz
4-son olarak da normal suyla durulanıyoruz
bu kadar
(çok hevesli olduğum için ve denemeye yeni başladığım için ben anlatayım dedim:))

9-10 aydır kullanıyorum çamterebentini şampuanıma katıp saçlarım çene hizamdan 4 cm falan aşağıdaydı şimdi boynumdan ölçtüğümde bir buçuk karış falan oldu tam sırtımın ortasında yani hızlı mı uzamış sizce yoksa normalmi??????????? bana normal geliyo bilmiyorum

bencede normal :1closedeyes:

kızlar bu çam terebendi sadece doğal şampuanlaramı konulması gerekiyo yani ben bitkisel olmayan normal şampuanıma koyamazmıyım?? evde gliss şampuan var boşa duruyo ona katsam onla yıkansam hem içindeki silikonunda zararını yarıya indirir belki ne dersiniz? mirmirmirmir

X