Saç Uzatma Yöntemleri "Saçım hızlı uzasın" diyenlerin alan

9-10 aydır kullanıyorum çamterebentini şampuanıma katıp saçlarım çene hizamdan 4 cm falan aşağıdaydı şimdi boynumdan ölçtüğümde bir buçuk karış falan oldu tam sırtımın ortasında yani hızlı mı uzamış sizce yoksa normalmi??????????? bana normal geliyo bilmiyorum

oyle asiri bi uzama olmamis maalesef. sen sarmisakliya basla, bide turp suyu dene, manyak gibi uzar saclarin :)

oyle asiri bi uzama olmamis maalesef. sen sarmisakliya basla, bide turp suyu dene, manyak gibi uzar saclarin :)

anlaşılan bu çamterebentinin şampuana koyunca bi faydası olmuyo boşuna bekledim yani hızlı uzayacak diye:kızgın: sarımsaklı nasıl oluyorki manyak gibi uzatıyomu gerçektenyerimseniben??

anlaşılan bu çamterebentinin şampuana koyunca bi faydası olmuyo boşuna bekledim yani hızlı uzayacak diye:kızgın: sarımsaklı nasıl oluyorki manyak gibi uzatıyomu gerçektenyerimseniben??

'saçı maskelerle uzayanlar(resimli)' diye bi başlık var saç uzatma yöntemlerinde canım hemen görürsün orada kanıtı var bi bak istersen :)

hay anasını yaa:KK70: diğer topikte fotoğrafı gördüm. muhteşem gerçekten! hafta sonu deniyeyim bari.. kaç günde bir uyguluyorsunuz sarımsaklı şampuanı siz?

hay anasını yaa:KK70: diğer topikte fotoğrafı gördüm. muhteşem gerçekten! hafta sonu deniyeyim bari.. kaç günde bir uyguluyorsunuz sarımsaklı şampuanı siz?

5 diş sarımsak koydum ben canım
her banyoda uyguluyorum
zaten her gün banyo yapıyorum
elma sirkesi kokusunu alıyo zaten
sarımsaklı şampuanla yıkadıktan sonra bi kere de sarımsaksızla yıkıosun zaten canım
kuruyunca da hiç koku kalmıo:KK66:

kızlarrrr bu entele nasıl kullanılacaktı??*:S
ne kadar almam gerekiyo??*

kızlar benim saçlar sğrekli düzleştirmekten çok kırıldı.sanırım bu enteleden önce kırıkları aldırmak lazım.ya o zmnda çok kısa kalacak zaten düz değilk kabarıyo kısa oluncada offf:KK43:

kaç ml lik şampuana 5 diş sarımsak koymamız gerekiyo??

ben o kadar koydum evet.. daha cok koymak istersen koyabilirsin tabikide... bu arada sampuanda dura dura feci kokuyo ama zaten bu sampuandan sonra baska sampuanla daha yikamanizi tavsiye ederim.. ben oyle yapiyorum.

hafta sonunu bekleyemedim kızlar:KK70: gecenin bu saatinde rendeledim sarımsakları ve yıkadım sacımı. hayde hayırlısı:KK70:

arkadaşlar bişe sorucam bu bahsettiğiniz çam terebenti şişesinde ne yazıo?yani oleum falan gibi bişe yani yağı mı yoksa bal kıvamında taze terebenti mi?fisfisfis

X