Saç Uzatma Yöntemleri "Saçım hızlı uzasın" diyenlerin alan

selam kızlar bende aranıza yenı katıldım su sac uzatma uzatma konusunda etle otunu cok duyorum ama zehırlı bı otmus sımdı bunu kullansam aksam saca surup sabah kalktıgımda yıkasam acaba bısey olurmu deneyen varmı içinizde ynı dogal olarak sac derısı cekıcekdır onu acaba zehırlenme yaparmı hem kullanmak ıstıyorum hemde tırsıyorum yaaa cok kararsız kaldım yardımm lütfennnsenağlama

kızlar bende çörekotu yagı zeytın yagı defne tohumu ve maydonoz tohumu karıstırıp.hatta robottan geçırıp saçıma suruyordum....2 saat bekleyıp yıkıyordum...ayda 3-4 cm rahat uzatıyor..ama su aralar yapamadım...eşim bıle hayret ettı...

arkadaşım bu karışım miktarlarını da yazabilir misin? Ben uygulamak istiyorum =) ve de bu malzemelerin hepsi aktarlardan bulunur mu?

kac gunde etkısını görmeye basladın?? yanı 1 ay uygulayıpmı gördun yada ne bılım ıste :KK43: hemen uzaması lazım benım saclarınn

phrmcst yaa, hala bi değişme yok mu saçında, uzamadı mı biraz da olsa? bak aylar oldu uğraşıosun, yani ayda 1cm altında bi uzama varsa doktora git artık, olmıcak böyle otla çöple demek ki. valla içime dert oldu senin halin ya:teselli:

canım benım ya olmnustur muhakkak da ıste ben ustun bı sonuc bekledıgım ıcın yetınemıomm :)))
ya hatta laf aramızda alnımda kucuk bebek saclarım cıktı 1parmak kdr :KK43:
onlara uzuldum acıkcası :)))

arkadaşım bu karışım miktarlarını da yazabilir misin? Ben uygulamak istiyorum =) ve de bu malzemelerin hepsi aktarlardan bulunur mu?

evet arkadasım aktarlarda var...çorek otu yagı 1 tatlı kasıgı..
zeytınyagı 1 tatlı kasıgı.
1 tatlı kasıgı defne tohumu...
1 tatlı kasıgı maydonoz tohumu...mıktarı sacının gurlugune gore arttırırsın ...zararı olmaz... a.s

evet arkadasım aktarlarda var...çorek otu yagı 1 tatlı kasıgı..
zeytınyagı 1 tatlı kasıgı.
1 tatlı kasıgı defne tohumu...
1 tatlı kasıgı maydonoz tohumu...mıktarı sacının gurlugune gore arttırırsın ...zararı olmaz... a.s

teşekkür ederim arkadaşım bu yaz bu tarifi uygulamayı düşünüyorum. Sen nasıl bi düzende kullanmıştın?

kızlar bende çörekotu yagı zeytın yagı defne tohumu ve maydonoz tohumu karıstırıp.hatta robottan geçırıp saçıma suruyordum....2 saat bekleyıp yıkıyordum...ayda 3-4 cm rahat uzatıyor..ama su aralar yapamadım...eşim bıle hayret ettı...

Ayda 3-4 cm!!!:1shok:Bende yapcam bunu yaaa...Hem zor da deil..Turplu su yapıyorum ama turp mevsimide geçti beyaz turp buldum onu yapıyorum, bide bunu deneym inş. benimkide seninki kadar uzar:1hug: Bunların fiyatı ne kadar ??a.s.

kızlar nereye yazıcaımı bilemedim ama yanlışsa üzgünüm :KK43: saçlarıma 2 aydır bakım yapıorum hatta taihlerini yazıyım (bazen tarihleri yazmayı unuttuğum oldu çok ara vermeden uyguladm )

24.03.2009 turp
25.03.2009 serum
30.03.2009 yağlı turp
31.03.2009 yağ
07.04.2009 serum.yağ
30.04.2009 serum yağ turp

sonra baktım uzamıo uzasada bn anlamıom sanırım saçımı boyadım geçen ayın 10unda o zamndan beri de 2 günde 1 yağ uyguluyrm turp bulamadım :KK43: saçlarım yaklaşık 1.5 cm uzadı :ecrin_bebek: 3 gündürde entele , yağ ve ısırgan suyu sürüyrm bakalım şımdı nolcak çok mutsuzum işe yaramıo gibi yaa CADIARZU :1no2:

Son düzenleme:
merhaba arkadaslar ben aranıza yeni katıldım.ben de saçlarımın uzamamasından şikayetçiyim çok fazla kırık var saçımda her gün düzleştirici kullandığım için.internette şöle bi araştırma yaptım ama kafam karıştı çok fazla şey var ama en işe yarayanı susamyağı galiba ayrıca sarımsak ve havucu ezip 1su bardağı su ilave edilip 15dk kaynattıktan sonra susamyağı,hintyağı ilave edip saça sürdükten sonra 30dk bekletilio daha sonra yıkıosun.ben henüz denemedim ama denicm sizlerle paylaşmak istedim.

kızlarr bişe sorcamm
bu bemiks evigen ampulleri eczanede mi satılıo
ne kdr fiyatıı

alla alla bn bgn aktara sordm öle saç uzatma gbi bi etkisi yokmus bna hint yağı we yılan yağını karştrıp sürmemi önerdi

komşu topicten geliyorum hu huuzemuszemus
ben kırkkilit otunu hem içiyorum,hem saçıma uyguluyorum,ayrıca çinco hapı içiyorum hergün.ayrıca şampuanıma çam terebenti değil,defne yağı katıyorum..çam beğenmiyorum:nazar:
kullandığım yağ bakımı ise:
defne,hindistan cevizi,menekşe,jojobo,ısırgan,kekik yağları
bakımlarımdan çok memnunum,tavsiye ediyorumbuyrunnnnnnnnn

komşu topicten geliyorum hu huuzemuszemus
ben kırkkilit otunu hem içiyorum,hem saçıma uyguluyorum,ayrıca çinco hapı içiyorum hergün.ayrıca şampuanıma çam terebenti değil,defne yağı katıyorum..çam beğenmiyorum:nazar:
kullandığım yağ bakımı ise:
defne,hindistan cevizi,menekşe,jojobo,ısırgan,kekik yağları
bakımlarımdan çok memnunum,tavsiye ediyorumbuyrunnnnnnnnn

saçının fotosunu cekte bakalımmmmmm delikafadulden :asigim: Şeniz

pışııkkk bananeee:dilcikar:
ben sana msnde göstericem gel:jeyyar:
hatta önce sonra yapıcam:roflol:

X