Saç Uzatma Yöntemleri "Saçım hızlı uzasın" diyenlerin alan

canım ben şampuanıma bi keresinde 1 kapak çamterebentin koymuştum fazla geldi şampuan su gibi oldu..sana tavsiyem 7-8 damla kadar koyman canım yuksa şampuanını çöpe atarsın benden sölemesi..ama ç.terebentin kesinlikle dökülmeye ve saç uzatmaya birebir emin ol..kaydirigubbakcemile2

Eğer badem yağı ve diğer bakım yağlarıyla bakım yapmak istiyorsan bence şampuanına değilde maske olarak yapıp kullan sonrada ç.terebentinli şampuanınla saçlarını yıkaa..bu şekilde çok daha etkili ve uygun bi şekilde bakımlarını yapmış olursun..bu arada bakım yağlarının içine 1 er ampul bemiks,evigen ve bepanten ampul kırıp yapabilirsin,böylesi çok daha iyi sonuç verir arkadaşımm...bu ampullerde saça çok faydalı ve saçı çok güzel parlatıyo..:smiley-cool:

$imdi ßu camtereßentiyle ßeraßer ßadem yagı dı$ında hangi yagı koymak gerek $ampuana ??

$imdi ßu camtereßentiyle ßeraßer ßadem yagı dı$ında hangi yagı koymak gerek $ampuana ??

yaa cnm bnde tam olarak bilmiyorum işte ama banada sampuanına sadece çamterebentin koy ayrıca saçın için maske hazırla 2 günde bi sür dediler...
o maskeyede bağdem yağı koyabılıyomusuz ayrıca 1 er ampul bemiks,evigen ve bepanten ampul kırıp koyabiliyomusuz saç öyle daha parlak duruyomus ayrıca sağlıklı uzamasına yardımcı oluyomus :dance:a.s

ßiLen ßiri detayLı söyLerseeee......

Kel kaLmayak sonraa vaLLaaa
kaydirigubbakcemile3

kızlar bişi sorcam bu yağları kaçar damla olarak karıştırıyorsunuz sadece dipleremi sürüyorsunuz saçım siyahtı kızıla boyamak için oryalle açtım doğal olarak saçlarım çok yıprandı saçlarımın yarıdan aşası çok kötü oralarada sürmem gerekiyor mu yağların satıldığı şişeler çok küçük saçımı kompleyağlayabilmem için şişelerin yarısını 1 seferde kullanmam gerekiyor haftabir yağlardan almam gerekecek o zamanda pahalıya gelcek bide kuaförüm çam terabentinin şampuanın içine karıştırılıp kullanılmasının çok fazydalı olmayacağını söyledi sonuçta o yağların saçta beklemesi gerekiyor şampuanın içinde olduğu zmn hemen yıkıosun saçında kalmıo dedi bilginize sunmak istedim

canım şişeyi kafana boşaltmana gerek yok 1şişe çam terebentını ( 3ytl )1 şişe badem yağını ( 3ytl) karıştır bi şişeye boşalt fısfıslı olursa kullanım da kolay olur saçına sık pamukla masajda yababılırsın 2saat kadar bekle ve yıka.şampuanınada 1 kapak kadar eklemen yeterlı . bu karışım sana ortalama 15gun yada 30 gün yetecekdir. faydasınıda göreceksin emin ol düzenli kullanım la istedıın saçlara kavuşablirsin =)

kızlar bende çörekotu yagı zeytın yagı defne tohumu ve maydonoz tohumu karıstırıp.hatta robottan geçırıp saçıma suruyordum....2 saat bekleyıp yıkıyordum...ayda 3-4 cm rahat uzatıyor..ama su aralar yapamadım...eşim bıle hayret ettı...

dun defne tohumu ve çorek oyunu kaynattım..saçıma surdum 2 saat beklettımm..
bende bu uzatma kurlerını 1 aydır yapıyordum..bıraz ara verdıgım oldu...
ama hızlı uzadılar bu kurlerle...inanmam demeyın..kısa saclarınızı uzasın ıstıyorsanız deneyın...

arkadaşlar bu defne tohumu ve çörek otunu ne şekilde kullanmalıyım ve de gerçekten uzatıor mu çok ihtyacım var cvp verrsenz sevnrm

dun defne tohumu ve çorek oyunu kaynattım..saçıma surdum 2 saat beklettımm..
bende bu uzatma kurlerını 1 aydır yapıyordum..bıraz ara verdıgım oldu...
ama hızlı uzadılar bu kurlerle...inanmam demeyın..kısa saclarınızı uzasın ıstıyorsanız deneyın...

kac ayda kac cm uzuo canm ortalamacokacimcoook

Ya bu saç uzatma davasına bende fena halde taktım ve enteleyi çok araştırdım.zararlı zaralı çok tehlikeli diyolardı inanmamıştım.gittiğim aktarda adamın kızı yanındaydı ve gördüğüme inanamadım.kız saçımı uzatayım diye enteleyi dükkandan kaçırmış babasında gizli.tek gözü simsiyah ve görmüyormuş.ne kadar dikkat edersen et. çok tehlikeli bişey yaa.saçı uzatcaz derken bide gözümüzden olmayalım arkadaşlar.
Benden küçük bi tavsiye. Biraz yemek tarifi gibi ama çok işe yarıyo arkadaşlar.normalde saçlarımı ayda bir boyuyodum ve diplerden en fazla 1 cm uzama oluyodu.şimdi 3 haftada bir boyuyorum çünkü uzayan saçlar ciddi ciddi göze batıyo:)) çok mutluyum çoook :)
tarife gelelim.
1 orta boy turp u rendeliyoruz kabuklarıyla,1 havucuda aynı şekilde kabularıyla rendeliyoruz,1 tatlı kaşığı toz zencefil,2 tatlı kaşığı dağ kekiği ( böyle büyük büyük oluyo ama normal kekikte işe yarıyomuş),5-6 tane karanfil hepsini 3 bardak kadar suda kaynatıyorum.iyice ılıyınca saçıma uygulayacağım kadarını ayırıyorum genelde bi bardak yetiyo.ayırdığım suya 1 yumurta sarısı ve 2 yemek kaşığı kadar zeytinyağı katıyorum.saç diplerine iyice masaj yaparak uyguluyorum ve en az 1,5-2 saat bekletiyorum kafamda.ya bone takıyorum bu arada yada streç filme sarıp illaki havluyla kapatıyorum kafamı sıcak olması ısınması gerekiyo çünkü.sonra çamterebenti özü kattığım şampuanımla yıkıyorum saçlarımı :))) işte bu kadaaaar :)
zor gibi gözüküyo biraz uzun ama çok kolay bulunabilcek şeyler hemde çok ucuzlar :)))
kolay gelsin kızlar

ya kızlar öyle herşeyi sürmeyin kafanıza,başkalarına yarayan belki size yaramacak ,saçları uzatıcam deyipte saçlardan olmayın......
bakımınızı yapın ama herkesin yazdığını yapmayın bence .......yerimseniben

ufffff delı olcam delıı :)))
şöyle az ugrastıracak cook uzatcak bısı ıstıommm

X