Ya bu saç uzatma davasına bende fena halde taktım ve enteleyi çok araştırdım.zararlı zaralı çok tehlikeli diyolardı inanmamıştım.gittiğim aktarda adamın kızı yanındaydı ve gördüğüme inanamadım.kız saçımı uzatayım diye enteleyi dükkandan kaçırmış babasında gizli.tek gözü simsiyah ve görmüyormuş.ne kadar dikkat edersen et. çok tehlikeli bişey yaa.saçı uzatcaz derken bide gözümüzden olmayalım arkadaşlar.
Benden küçük bi tavsiye. Biraz yemek tarifi gibi ama çok işe yarıyo arkadaşlar.normalde saçlarımı ayda bir boyuyodum ve diplerden en fazla 1 cm uzama oluyodu.şimdi 3 haftada bir boyuyorum çünkü uzayan saçlar ciddi ciddi göze batıyo:)) çok mutluyum çoook :)
tarife gelelim.
1 orta boy turp u rendeliyoruz kabuklarıyla,1 havucuda aynı şekilde kabularıyla rendeliyoruz,1 tatlı kaşığı toz zencefil,2 tatlı kaşığı dağ kekiği ( böyle büyük büyük oluyo ama normal kekikte işe yarıyomuş),5-6 tane karanfil hepsini 3 bardak kadar suda kaynatıyorum.iyice ılıyınca saçıma uygulayacağım kadarını ayırıyorum genelde bi bardak yetiyo.ayırdığım suya 1 yumurta sarısı ve 2 yemek kaşığı kadar zeytinyağı katıyorum.saç diplerine iyice masaj yaparak uyguluyorum ve en az 1,5-2 saat bekletiyorum kafamda.ya bone takıyorum bu arada yada streç filme sarıp illaki havluyla kapatıyorum kafamı sıcak olması ısınması gerekiyo çünkü.sonra çamterebenti özü kattığım şampuanımla yıkıyorum saçlarımı :))) işte bu kadaaaar :)
zor gibi gözüküyo biraz uzun ama çok kolay bulunabilcek şeyler hemde çok ucuzlar :)))
kolay gelsin kızlar