Saç Uzatma Yöntemleri "Saçım hızlı uzasın" diyenlerin alan

yok tatlım hiç koku moku kalmadı..kullanıcam şampuan bitene kadar. bakalım nasıl olucak.

ben de bugün 5. kez yıkıcam canım her gün yıkıyorum ama o kıvırcık kısa saçlı arkadaşınki kadar bi uzama göremedim koku olmamasına sevindim sabırla devamm..:)

arkadaşlar bişe sorucam bu bahsettiğiniz çam terebenti şişesinde ne yazıo?yani oleum falan gibi bişe yani yağı mı yoksa bal kıvamında taze terebenti mi?fisfisfis

bal kıvamında değil su kıvamında oluyor ve keskin bi kokusu var.

ya entele otu ben hiç bi yerde bulamadım yozgatta oturuyorum :KK43: badem yağı flnda bi derece fayda ediyo.

ben de bugün 5. kez yıkıcam canım her gün yıkıyorum ama o kıvırcık kısa saçlı arkadaşınki kadar bi uzama göremedim koku olmamasına sevindim sabırla devamm..:)

ya belki de o kıvırcık saclı arkadasın saclarındaki kıvırcıklar biraz kendini saldıgı için uzun görünüyo:S o da olabilir:S

ya belki de o kıvırcık saclı arkadasın saclarındaki kıvırcıklar biraz kendini saldıgı için uzun görünüyo:S o da olabilir:S

Kizlar beni kastediyosaniz, sacimin daha fazla uzadigini sirf arkalardan degil, kakulumdende anladim, bu ay 4 cm uzamis =).

evet canım senden bahsediyoruz
maşallah seninki ne kadar güzel uzuyor 5 günde baya uzama gördük sende
ama bende öyle bi değişme olmadı
saçlarının maşallahı var
aslında kıvırcık saçın uzadığı belli olmaz uzadıkça bukleler yukarı çeker kendini
düz saçta uzamanın daha iyi belli olması lazım ama tam tersi bi durum ortada:)

tales saol cnm..bnm evde var yağı kullanmadım ama acaba gerçek terebentin mi die merak ettim..bugünden itibaren başlıorum bakalım..saçlarım uzasın artık yaaaaa:sinifsinif:

evet canım senden bahsediyoruz
maşallah seninki ne kadar güzel uzuyor 5 günde baya uzama gördük sende
ama bende öyle bi değişme olmadı
saçlarının maşallahı var
aslında kıvırcık saçın uzadığı belli olmaz uzadıkça bukleler yukarı çeker kendini
düz saçta uzamanın daha iyi belli olması lazım ama tam tersi bi durum ortada:)

aynen yaaa:KK70: benim de dümdüz saçım... ama yok.. uzamıyo benimkiler :'( senağlama

3724328432_431ac08333_o.jpg

Kahkulum :hooray:

Kizlar saclarima maske uygulayali tam 3 ay oldu ve 3 ayda toplam 9 cm uzamis =) Yani her ay 3cm uzamis oluyo ve sarmisaklinin daha hizli uzattigini dusunursek bu ortalama 3cmden 4cm'e kadar cikabilir =)

Seneye bu aya kadar bu sekilde uzarsa istedigiminde uzerinde olucak =) 3 x 12 = 36cm ve kesimleride cikarirsak minimum 30cm uzayicak.. ha birde sarmisakla 4cm uzadigini dusunursek =) 4 x 12 = 48cm abowwwwwdelikafadulden:lepi:

ben hemen anlatayım sana arkadaşın yerine
bi şampuanın içine 5 tane sarımsak rendeleyip katıoruz
banyodayken;
1-saçımızı sarımsaklı şampuanla yıkıoruz
2-saçımızı normal kendi sarımsaksız şampuanımızla yıkıoruz
3-saçımızı yıkadıktan sonra durulama suyuna 1 çorba kaşığı elma sirkesi katıyoruz ve saçımızı duruluyoruz
4-son olarak da normal suyla durulanıyoruz
bu kadar
(çok hevesli olduğum için ve denemeye yeni başladığım için ben anlatayım dedim:))

ya gerçekten işe yarayan bir şey mi bu?
evden çıkmıyorum ben zaten, kokusu falan hiç önemli değil benim için, işe yarayan bir şeyse hemen başlıcam yarın delikafadulden
sarımsağın yeni saç da çıkarması lazım, öyle bi faydasını gören olmadı mı?CADIARZU

3724328432_431ac08333_o.jpg

Kahkulum :hooray:

ayyyyyyy saçların coooooooook güzel görünüyor canım yaaa opuyorumnanaktan ne kadarda uzamış :1shok: ilk halini hatırlıyorumda şok oldum yanii Allah bize de nasip etsin senin yolundan ilerliyorum Asomun kırkkilitotunuda denicem 20lik dişler geçince simdilik dıştan yapabiliyorum anca :umursamaz:

ya arkadaşlar bişe dicem.bnm saçım dalgalı normalde hafif fönle kuruttumda düzleşiyo..bn terebentini kullandım yaz olduğu için saçımı kurutmuorum haliyle..ama saçlarımın bukleleri öle güzel oldu ki...kıvır kıvır...maşalı gibi..saçı doğal haline mi getirio ne..bide kahkül kestirmediysem nası anlıcam saçımın ne kdr uzadığını:1rolleyes: nası ölçüyosunuz benim küçük beynim bi yol bulamadı da:roflol:

Evli olanlar ıslak saçla o sarmısagın baş belası kokusuyla eşleriniz yanına yaklaştırıyor mu sizi

bu sarımsağı herhangi bi markadaki şampuana katıyorsunuz değil mi ? bi zararı falan olmaz yani :S bir de yazın doğal olarak her gün duş alıyoruz, ben her gün sarımsaklı şampuanla yıkasam saçımı bişey olur mu ? yoksa 2 günde 1 falan mı yıkanmalı ?

X