Saç Uzatma Yöntemleri "Saçım hızlı uzasın" diyenlerin alan

akadaşlar benim saçlarım röfleden dolayı yanık resmen ıslakken eriyor o derece dün zeytinyağı badem yağı ve hint yağını karştırıp sürdüm etkisi artsın die sıcak havlu yaptım sonuç süüper yumuşak saçlar normalde bu karışıma yumurta sarısı ekliyordum böle olmuyordu deneyin dua etceksiniz :)

arkadaşım yazdıkların tam benim istediğim şeyler yuppiiii...:lepi: yani ben saçlarıma bakım yapmak istiyorum.saçlarımı ışıl ışıl parlatan, hacim veren, uzatan güzel bişeyler istiyodum.ben çamterebentini kullandım çok memnun kaldım.şampuanıma katıp kullanıyorum bazen.turplu su ve zencefilli suyu hiç yapmadım.yapmayı düşünüyorum.bazen yağlı bakımlar yapıyorum ama sanki saçımın hacmini düşürüyo, çok fazla yumuşatıyo gibi oluyoo benneyaptımki bende öyle olmasını istemiyorum.yani saçımı derinlemesine temizleyip, hacim veren, parlatan ve uzatan bişeyler arıyordum..sen bunları böyle iddialı yazınca hemen yapıcam düzenli olarak bakalım..sonuçları bildiririm..çok sağol :enbuyukkk:

ben bu dedigini alamam cunku turkiyede yasamiyorum ama ben bir urun satin aldim ve senin urunun gibi ayda 3cm uzatiyor ve suanda cok memnunum hatta az kaldi bitecek yenisini siparis vermem gerekiorr ama az daha fiyatli olanlarina bakiyorum arastiriyorum

selam Rumkızı kullandığın ürünün adını ve fiyatını yazar mısın.

ben koca bir kutu şampuanımı çöpe attım çam terebentinin kokusu yüzünden senağlama

kızlar bana acil yardım edermisiniz,yazılanların hepsini okudum ve aklım iyce karıştı.ben 7aylık hamileyim saçlarımı aralık ayın kestirmiştim çok kısa doguma kadar toplanacak şekilde uzamasını istiyorum ama uzamıyor,saçlarım ince ve cılız.zaten pskolojim iyce bozuldu kilo aldım,sivilceler cıktı bide saç eklendi tam oldu yani,lütfen acil önerilerinizi bekliyorum

hanımlar çok çeşit yag sık uygulama onu temizleyeyim derken fazla sürülen şampuan derken saç diplerinde seboreik dermatit ve egzamaya uol açarsı nız aman dikkatkötükedihüsokötükedihüso

ee Sier denedin mi turplu suyu? yağların seyrek saça nasıl etki ettiğini bilirim, görümcemin çok seyrek ve ince telli saçları var, yağdan sonra iice kafasına yapışıodu kızın, e saçtan çıkarmaya çalışmak da ayrı dert, şampuanla şampuanla mahvoluo saç benneyaptımki ben terebentin olayından pek etki göremedim,saç tellerimi kurutuyo, ama eşime çok yarıyo. saç dökülmesi durdu ve çok hızlı uzuyor saçları, tabi şampuanı da defneli, onun da etkisi büyük. ama her şey herkese yaramıyor işte :1no2: bu turplu su müthiş, saça yapışıp kalmıo yağlar gibi, pırıl pırıl yapıo, benim dalgalarım müthiş oluo turplu sudan sonra, ne kabarıyolar ne de sönüyolar, Blendax kızları gibi oluorum sırnaşık şey uzatması da bonus sositososito inşallah senin de işine yarar, ayrıntılı bilgi için bkz. Saç uzatma yöntemleri >Turplu Su

evet canım her bakım herkese aynı şekilde yaramıyor..o yüzden kişi kendinin doktoru olamlı bence ve kendini çok iyi tanımalı..benim saçlarım çok ince telli ve seyrek değil ama ben yinede çok aşırı yumuşak kedi yüyü gibi saçtan hoşlanmadığım için yağlı bakımlara el atamıyorum..bitkisel sulu bakımlar daha çok hoşuma gidiyo..turplu suyu iki kere yapma imkanım oldu.birini yumurtalı birini yumurtasız yaptım..gerçekten saçları yumuşatıyo..saçları sert ve boyalı olanlar için kesinlikle tavsiye ederim.bende boya yok o yüzden yıpranmada yok..ben birde sarımsak ve ısırgan bakımına başladım..ısırganı kaynatıp ılıyınca süzüp bi cam kavanoza koydum..onun suyuyla saçlarımı durulayıp azcıkta masaj yapıp çıkıyorum..geçen hafta bir kerede sarımsak sürdüm kokusundan çok korkmuştum ama yıkanınca çıktı o konudada sorunum olmadı..ben sarmısağı hafta sonları turplu ve ısırganlı suyuda hafta içi dönüşümlü yapmayı düşünüyorum..zencefil de almıştım onuda denemeyi düşünüyorum..sonuçları paylaşıcam arkadaşım..bu arada senin memnun olmana çok sevindim inşallah bende bu bakımlardan memnun kalırım..:içelim:

nası memnun olmıyım ya, 3 hafta önce saçımı boyadım ve boyadıktan sonra hiç yapmamıştım turplu su ve boya saçımın 1 ton açığıydı kimsecikler farketmedi. 3 hafta sonra ilk kez pazar akşamı yaptım ve dün 2 kişi sordu saçına naptın, boyattın mı die:dance: ben de deneye deneye bulmaya çalışıyorum en iyi yöntemi, mesela zencefilli su bana yaramadı, sürsem de diplere sürerim sadece ama ısırgan çok iyi gelio. biraz zor oluo yurt köşelerinde, mikrodalgada kaynatıorum filan ama vazgeçmem gene de, 2 seferlik kaynatıp yarısını dolapta saklıorum, daha pratik oluo. valla ben bile bu şartlarda devam ediosam kimse zor demesin turplu suya:mymeka: en uzun saçlar bizlerin olsun:teytey:

zencefilli su hangi bakımdan sana yaramadı.evet ısırganlı su banada iyi geliyo gibi.gerçi daha 2 kere kullandım ama yinede memnunum.bugün kavanozumda son bi kerelik var onuda kullanayım yenisini tazesini yapayım diyorum..bir de sanırım bu bakımlarda biraz istikrar gerekiyo. yani öyle hemen 2 yapmayla anlaşılmaz diye düşünüyorum..bakalım ben azimle bu bakımları deneyeceğim..:smiley-cool:

ben zencefili spreyli şişenin içine koyup sıkıodum saçımın tamamına sonuçta matlaştırıp sertleştirdiğini farkettim. yıkayınca düzelio gene ama ben ısırgan suyunu kullandığım gibi kullanmak istemiştim fakat ööle olmıcak galiba. ha bi de turplu suyla karıştırmıştım zencefili, o zaman da sert olmuştu. ama dolaşımı hızlandırıcı etkisi var, yani saç diplerine sürünce kesinlikle pozitif bi etkisi olur, bundan sonra ben sadece diplerde kullancam, biraz bekletir, sonra durularım. istikrar şart şakkıdı

anladım canım teşekkür ederim cevabın için..kaydirigubbakcemile5

taze ya da kurutulmuş ısırganı kaynar suda haşlıyosun, ama kaynatmadan çay gibi demleyerek, sonra da süzüyorsun yemyeşil bi su çıkması gerek. bu suyu şişeye koy,ağzını kapat, koy dolaba,sonra istediğin zaman sür saçına, diplere 5-6 dakika friksiyon yap .hem beslio, hem de pırıl pırıl parlatıo. hatta yüz için de çok iyi, ben hem saçıma hem yüzüme yıkadıktan sonra tonik niyetine kullanıyorum. şimdi saçı uzatan şey yüzü de tüylendirmez mi die sorabilirsin, bende öyle bi etki olmadı çok şükür. hatırladığım kadarıyla sen yaza nişanı olan kısacık saçlı arkadaştın, eğer saçının uzamasını hızlandırmak istiosan denemekte fayda var...

Kızlar son zamanlar saçlarım hızla uzuyor yaptığım şeyler şu haftada bir kere yumurta ve saç bakım yağları ile hazırladığım maskemi yapıyorum ayrıca hergün buz gibi suda yıkıyorum sonuç mu :uhm:
çok hızlı uzuyor
ayrıca hergün başka şeyler yapmaya gerek kalmıyor gamyoncuiremsu

canım zaten bu yaptıklarını halıya döksen tüyleri uzar:roflol: ama işte bi sorun var, yağ olayı herkese uymuyo. saç derisi yağlı olanın saçını dökebilio, saçı seyrek olanın saçlarını iice söndürüyo. kimine yağ yarıyo kimine turplu su kimine zencefil...herkesin ilacı farklı, ama senin adına sevindim,devam eder inş.

tabiki saça göre değişir tatlım benim saçım kuru ve bu şekilde uzamaya başladı birde yıprandığı için kestirmiştim baya bi farkettim delikafadulden

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…