- 24 Ocak 2009
- 1.813
- 113
bence bi de turplu su konu başığı altındakilere bak, saçlarım zayıf derken kastettiğin ince telli saç ise o zaman yağ tavsiye etmem. ama mat saçlar için turplu su birebir hihoyyyt hem hacim verio, hem parlatıo, hem yumuşatıo, hem de uzatıo delikafadulden
ben bu dedigini alamam cunku turkiyede yasamiyorum ama ben bir urun satin aldim ve senin urunun gibi ayda 3cm uzatiyor ve suanda cok memnunum hatta az kaldi bitecek yenisini siparis vermem gerekiorr ama az daha fiyatli olanlarina bakiyorum arastiriyorum
celinedirect 'ten aldim urunun ismi 'turbo hair' bir sisesini 30€uros ya aldimselam Rumkızı kullandığın ürünün adını ve fiyatını yazar mısın.
aynen öle oldu saç diplerim tatlı tatlı kaşınıo ama 1tek saç teli bile gelmedi elime ayrıca saçım baya bi parladı ama turplu su ve çam terebentli şampuan gerçekten çok işe yarıo artık benimde parlak saçlarım var olleeey:teytey:hihoyyyt
arkadaşım yazdıkların tam benim istediğim şeyler yuppiiii...:lepi: yani ben saçlarıma bakım yapmak istiyorum.saçlarımı ışıl ışıl parlatan, hacim veren, uzatan güzel bişeyler istiyodum.ben çamterebentini kullandım çok memnun kaldım.şampuanıma katıp kullanıyorum bazen.turplu su ve zencefilli suyu hiç yapmadım.yapmayı düşünüyorum.bazen yağlı bakımlar yapıyorum ama sanki saçımın hacmini düşürüyo, çok fazla yumuşatıyo gibi oluyoo benneyaptımki bende öyle olmasını istemiyorum.yani saçımı derinlemesine temizleyip, hacim veren, parlatan ve uzatan bişeyler arıyordum..sen bunları böyle iddialı yazınca hemen yapıcam düzenli olarak bakalım..sonuçları bildiririm..çok sağol :enbuyukkk:
ee Sier denedin mi turplu suyu? yağların seyrek saça nasıl etki ettiğini bilirim, görümcemin çok seyrek ve ince telli saçları var, yağdan sonra iice kafasına yapışıodu kızın, e saçtan çıkarmaya çalışmak da ayrı dert, şampuanla şampuanla mahvoluo saç benneyaptımki ben terebentin olayından pek etki göremedim,saç tellerimi kurutuyo, ama eşime çok yarıyo. saç dökülmesi durdu ve çok hızlı uzuyor saçları, tabi şampuanı da defneli, onun da etkisi büyük. ama her şey herkese yaramıyor işte :1no2: bu turplu su müthiş, saça yapışıp kalmıo yağlar gibi, pırıl pırıl yapıo, benim dalgalarım müthiş oluo turplu sudan sonra, ne kabarıyolar ne de sönüyolar, Blendax kızları gibi oluorum sırnaşık şey uzatması da bonus sositososito inşallah senin de işine yarar, ayrıntılı bilgi için bkz. Saç uzatma yöntemleri >Turplu Su
canım zaten bu yaptıklarını halıya döksen tüyleri uzar:roflol: ama işte bi sorun var, yağ olayı herkese uymuyo. saç derisi yağlı olanın saçını dökebilio, saçı seyrek olanın saçlarını iice söndürüyo. kimine yağ yarıyo kimine turplu su kimine zencefil...herkesin ilacı farklı, ama senin adına sevindim,devam eder inş.