güzelim napııyosun okadar şey katılırmı hele bide bunu 2-3 saat beklettiğini düşün yazık valla
saç köklerin derin tahriş olur mazallah çok abartma bence canım belki birbirlerine ters reaksiyon yaparlar.
güzell uzun parlaksaçlar seninle olsun canım
yav bu durumda koca forumda çamterebentin kokusunu seven bayılan bi benim sanırım. ben bayılıyorum onun kokusuna şapuanla karışınca daha güsel oldu hatta :) eskiden dixiler vardı çam kokulu onun gibi :) ehue temis olduğumu hissediorum ondandır belkiannemde etrafı silerdi onunla psikolojik sanırım ama ben çok sevdim çamterebentin kokusunu
saç kestirdikçe daha çabuk uzarmı???????
hayır canım. Kesinlikle kestirince daha çabuk uzar diye bişey yok sadece görünümünü düzgünleştirirsin ( kırıksız olarak )
saç uçtan degil diptan uzar..
kızlar ben bugün bi delilik yaptım saçım uzasın diye tüm formülleri birleştirdim :roflol:
1adet turp
1adet havuç
3mandalina kabuğu
1portakal kabuğu
biraz zencefil
biraz lavanta
biraz papatya
biraz çörekotu
hepsini kaynattım soğuyunca içine bir yumurta sarısı kırıp biraz da saç bakım yağı döküp saçıma uygulayacağım kaydirigubbakcemile3
bakalım sonuç nolcak :bbo:
tabi bi hafta denicem bunu delikafadulden
kızlarr bende düşündüm taşındım karar verdimm yarın gitcem kırıklarımı aldırcam... kaydirigubbakcemile
görseniz acırsınız saçlarıma ölmüş bitmiş yok olmuş ... :1no2: senağlama
bi de herkesinn ayy ne kdr kırılmış demesinden sıkıldımmklava:
sonrada hemencecik bakıma başlicammm :Saruboceq:
uzatmak için...
canım bende aynısını yaptım kırıkları kestirdim
inan pişman olmayacaksın
çünkü o kırıklar sayesinde saç gerekli besini alamıyor ve uzamıyor ama kestirince çok sağlıklı ve hızlı uzuyor a.s.
ben denedim.. aktardan aldığım saç bakım yağının içine koydum aylarca kullandım. Saçın uzamasını hızlandırıyo 2 kat kadar..
mrb arkadaslar ben yenıyım.:dance::dance::dance:Benım saclarım cok zayıf ve mat ne önerırsınız
mrb arkadaslar ben yenıyım.:dance::dance::dance:Benım saclarım cok zayıf ve mat ne önerırsınız
benm saclarında ince tellı yag bakımını kaldırmıyor. kızlar pekı ince tellı saclar cabuk ve saglıklı uzaması ıcın n yapmalı?benneyaptımki