taze ya da kurutulmuş ısırganı kaynar suda haşlıyosun, ama kaynatmadan çay gibi demleyerek, sonra da süzüyorsun yemyeşil bi su çıkması gerek. bu suyu şişeye koy,ağzını kapat, koy dolaba,sonra istediğin zaman sür saçına, diplere 5-6 dakika friksiyon yap .hem beslio, hem de pırıl pırıl parlatıo. hatta yüz için de çok iyi, ben hem saçıma hem yüzüme yıkadıktan sonra tonik niyetine kullanıyorum. şimdi saçı uzatan şey yüzü de tüylendirmez mi die sorabilirsin, bende öyle bi etki olmadı çok şükür. hatırladığım kadarıyla sen yaza nişanı olan kısacık saçlı arkadaştın, eğer saçının uzamasını hızlandırmak istiosan denemekte fayda var...
ok cok tesekkur ederım ya denemedıgım sey kalmadı son 1 haftada.ama öyle bırsey kı ya salarım acaıp kötu oldu ya yagmurda ıslanırda tavuk tuyu gıbı olur ya öyle oldu.neden oldu acaba??
kızlar yazdıklarınızın bi kısmını okudum bnm sorunum saçlarımda çok kırık var ama kestirmeye kıyamıyorum.sizce kırıklarımı hiç aldırmadan bu yağları filan sürsem saçıma yine uzar mı
saç kökten uzar cnm, yani sen kestirmesen de uzar. ama kestirsen daha sağlıklı uzar a.s
uçları bakımsız olan saçın uzadığı pek belli olmaz çünkü saç uzadıkça uçları incelir, kırıkları temizlenen saçın uzadığı daha iyi farkedilir. ama eğer kırıkların çok kötü derecede değilse veya kesilince çok gideceğinden korkuyosan uçlara özel maskeler var, mesela gliss in oil nutritive serisinin maskesi ve saç kremini kullanabilirsin, bizim piyasada bulamayacağımız yağlar var içinde; argan ve shea yağları. saç uçlarını onarmak ve kırık oluşumunu önlemek için tasarlanmış zaten. bi taraftan köklere bakım yapıp diğer taraftan da uçları destekleyebilirsin, sonra istediğin boyuta geldiğinde kestirirsin sositososito
net de saclarin daha hizli uzamasina yardimci olan sampuan buldum
Hair Formula 37
XXXXXXX
ama nerde bulunabilinir ve fayda edermi bilmiyorum :sm_confused:
belime kadar uzunnn saçlarım vardı ve bugün bir kuaföre gittim şidi saçlarım omuzlarımda ağlamaktan gözlerim şişti,bana yardımcı olun lütfen ne yapabilirim.
çamterabentin ürünü kaç cc ve ne kadara aldın canım ben bir kaç şişe almayı düşünüyorumda
slm canım camterebentin bi şişe alman yeterli,o yağ değil sıvı,akışkan bişi,ve onu saçına süreceksen tek asla kullanma enaz 2yada3yağla karıştırıp kullan aldıın yerde tembih eder muhtemelen..eğer şampuanına damlatıcaksanda sakın hepsini dökme,200 ml.şampuana saçın çok çok yağlıysa en fazla kendi kapağıyla bi kapak dök,şampuan şişen büyükse buna göre ayarlarsın işte,ama ben denediimde saçımı çok kuruttu saçlarım 2günde yağlanır ama yağlı değil yani,ben denemek için 200ml.lik şişeye şampuan koydum,7damla falan damlattım 3kere kullandım(evet dökülmeye faydası oldu ama tararken fazlasıyla ödeştik aslında..) onun için ilk önce bi şişe al 200ml.de denersin beyenirsen devam..benim o şampuanımda,verdiğim parada çam terebentinde boşa gitti yane:) umarım sen memnun kalırsın fiyatıda 3,5 lira..sevglr..