Saç Uzatma Yöntemleri "Saçım hızlı uzasın" diyenlerin alan

ok cok tesekkur ederım ya denemedıgım sey kalmadı son 1 haftada.ama öyle bırsey kı ya salarım acaıp kötu oldu ya yagmurda ıslanırda tavuk tuyu gıbı olur ya öyle oldu.neden oldu acaba??

kızlar yazdıklarınızın bi kısmını okudum bnm sorunum saçlarımda çok kırık var ama kestirmeye kıyamıyorum.sizce kırıklarımı hiç aldırmadan bu yağları filan sürsem saçıma yine uzar mı

ok cok tesekkur ederım ya denemedıgım sey kalmadı son 1 haftada.ama öyle bırsey kı ya salarım acaıp kötu oldu ya yagmurda ıslanırda tavuk tuyu gıbı olur ya öyle oldu.neden oldu acaba??

hımm CADIARZU neler yaptığına bağlı, belki bi anda yoğun gelmiştir bakım. sen gene devam et ama her gün yapma, günaşırı yap ki saç derindeki yağ mantosu kendine gelsin, ph ını dengelesin. hatta benim tavsiyem yağ, turplu su gibi şampuan gerektiren şeyler uygulamadığın sürece saçını şampuanla yıkama kendisi yağlanana kadar. ama kısa saçlı olduğundan her gün yıkamak senin için kolay olur, o yüzden her gün saçını soğuk suyla bi durula, hatta sadece su kullanmak yerine bu ısırganlı suyu kullansan daha makbule geçer, ayrıca aklına geldikçe özellikle de saçın ıslakken saç derine masaj yap, kökler canlanınca saç da dirilir. umarım işe yarar :teselli:

saç kökten uzar cnm, yani sen kestirmesen de uzar. ama kestirsen daha sağlıklı uzar a.s
uçları bakımsız olan saçın uzadığı pek belli olmaz çünkü saç uzadıkça uçları incelir, kırıkları temizlenen saçın uzadığı daha iyi farkedilir. ama eğer kırıkların çok kötü derecede değilse veya kesilince çok gideceğinden korkuyosan uçlara özel maskeler var, mesela gliss in oil nutritive serisinin maskesi ve saç kremini kullanabilirsin, bizim piyasada bulamayacağımız yağlar var içinde; argan ve shea yağları. saç uçlarını onarmak ve kırık oluşumunu önlemek için tasarlanmış zaten. bi taraftan köklere bakım yapıp diğer taraftan da uçları destekleyebilirsin, sonra istediğin boyuta geldiğinde kestirirsin sositososito

süpersin cnm ya çok sağol ben çok korkuyorum saçlarımı kestirmekten.hemen para biriktirip ondan alıcamkaydirigubbakcemile5

çam terebentinmiş peeeh geçen yıl evı bahar şenlığı doğal alan hisssi doldurdu başka da işe yaramadı çıkıyorum arkadaş diyor yaw çam kokuyor :))))
amaa saçlar taş gıbı tabe... ben beğenmedim

çam terebitin,badem yagı,hınt yagı bunlar sadece sacı yumusatıyo ve kırılan ucları onarıyo 4 aya yakın kullandım pek bır extra uzama gormedım. Kınanın saç uzamasına ıyı geldıgını duymustum ama denemedım saçım boya oldugu için ((

Kızlar ben bir ara hayashi hinoki plus kullandım saçlarımı hem uzattı hem de canlandırdı :)))

ya bende çam terebentin esansını aldım ama hergün yıkmak zorunda mıyım?yani 2 günde bir olsa olmaz mı kii?
bide yağlı saçlar için kullanılırsa etkili olurmuş...bnm saçım yağlı diye ben zaten 2 günde bir yıkamak zorunda oluyorum ama hergün yıkarsam bnm saçım tabiki yağlı olmaz...

slm arkadaşlar yorumları biraz okudumda bnde y6azim dedim.bu çam terebentin özellikle saçı çok yağlı yada hızla yağlananlar için çok ideal.benim saçlarım çok yağlı deil mesela,ben şampuanıma kattım kazık gibi yaptı,dökülmeye etki etmesi bi yana tarıcam die uğraşırken astar-kılıf hesabına döndü,,, bu nedenle bıraktım........şimdi ısırgan otu şampuanı aldım kullanıorum ama ısırgan otunun içeriğindede kurutma işi olduu için oda pek yaradı diemem,sertleşio yani banyo sonrasında saçlarım zorlanıorum tararken...bu şampuanın zaten normal yada kuru saçlar için olanı yok,ama uzqamaya dökülmeye etkisi olur die bikaç haftadır kullanıorum bana tavsiye edebileceğiniz bişi varmı içine badem yağı falan hariciğnde ne karıştırsam kurutmayı engelleyebilirim????? bi arkadaş bal önerdi ama yaramazsa die cesaret edemedim..................başka bi konuysa turplu su;sayfasında kullanan arkadaşlar çok memnun ama yapıdan heralde 7kez uyguladım hem çok zor oluo,hemde bihaftada etkisini gören arkadaşlara rağmen bnde 15günde bile tık demedi..şimdi mecitefendi saç bakım yağını kullanıorum,aklıma estikçe yapıorum,ısırgan otlu şampuanla yıkıorum,ısırgan otu almıştım bugün onunla durulucam..bide ayın 8inde saçlarımı kestirmiştim,,şimdi hangisinin marifetidir bilemiorum ama kestirmeninde etkisinin büyük olduunu düşünerek sölüorum,,yarım cantim kadar uzama var saçlarımda..belki faydam dokunur size..bide turp denicek olan arkadaşlar siyah turp bu işte en etkili ve sonuç alınanmış,diğerleri onun kadar etki etmiomuş,pahalıda deil,mahhalle pazarlarında bolca bulunur..ben inş. bide yılan yağını denicem,bi arkadaş çok pahalıydı,geri koydum rafa demiş şaşırdım ben sordum3,5-4 demişti (((aktarları gezin yağ alcanız zaman tutturabildiklerine satıolar çok fark oluo aralarında...sevgiler...

çok konuştum ama bişe daha paylaşmak istedim;pirinç ve pirinci yıkarkenki o ilk nişastalı suyu çok faydalıymış,dfalarca ayırmama rağmen hep onunla durulamayı unuttum:))yani deneyemedim,bi arkadaş pirinç sevmem demiş,pirinci yemek kadar suyunu durulama suyu olarak kullanmakda uzatıomuş die duydum bnde denicem artık..

bunu saçların dibine değilde uçlarına sürün diye yazıyor yazıda.
ama saçlar dipten uzar , diblere sürmemiz gerekmez mi ark.lar, yardımcı olabilir misiniz?

belime kadar uzunnn saçlarım vardı ve bugün bir kuaföre gittim şidi saçlarım omuzlarımda ağlamaktan gözlerim şişti,bana yardımcı olun lütfen ne yapabilirim.

slm canım önce geçmiş olsun ağlamak geri getirmio ne yazıkki giden saçları.benim saçlarım normalde çok çok yavaş uzar yani şöle anlatiim 6 ayda 1cm civarında...bnde hiç kırıkfalan olmamasına rağmen kestirirsem uzar die gittim kestirdim benmde omuzlarımda şimdi.martım 8inde kestirdim,şimdi 1cmi geçti uzunluğu..kestirşimin ertesi günü yağ karışımları kullanmaya başladım ben,bide ısırgan otu şampuanı aldım kan dolaşımını hızlandırdıı için uzatıo die okumuştum,artık hangisinin marifeti bu bilemicem ama yağ karışımlarını dene derim ben..ben şuan mecitefendiyi kullanıorum 3kullanımlık oluo fısfıslı şişede.bide barcelino denen yağ karışımı varmış,kullanan arklar ondanda memnun bnde denicem onu..istersen bide turplu su dene bana yaramadı ama sen seç artık işine geleni..hadi derman olsun inş. byby

hint yağı ve yılan yağı yok zeytin yağı varmı yokmu hatırlamıorum ama buğday yağı,badem yağı,menekşe yağı hatırladıklarım arasında ve daha 6-7 çeşit saç için en iyi yağlar var içeriğinde..tavsiye ederim ben de yarın 3.kez kullanıcam.benm saçlarımda omuzlarımda ilk şişem ve 3 kere rahat yetio yani bilgin olsun faydalı olabildiysem sevindim..sevgiler

çamterabentin ürünü kaç cc ve ne kadara aldın canım ben bir kaç şişe almayı düşünüyorumda

çamterabentin ürünü kaç cc ve ne kadara aldın canım ben bir kaç şişe almayı düşünüyorumda

slm canım camterebentin bi şişe alman yeterli,o yağ değil sıvı,akışkan bişi,ve onu saçına süreceksen tek asla kullanma enaz 2yada3yağla karıştırıp kullan aldıın yerde tembih eder muhtemelen..eğer şampuanına damlatıcaksanda sakın hepsini dökme,200 ml.şampuana saçın çok çok yağlıysa en fazla kendi kapağıyla bi kapak dök,şampuan şişen büyükse buna göre ayarlarsın işte,ama ben denediimde saçımı çok kuruttu saçlarım 2günde yağlanır ama yağlı değil yani,ben denemek için 200ml.lik şişeye şampuan koydum,7damla falan damlattım 3kere kullandım(evet dökülmeye faydası oldu ama tararken fazlasıyla ödeştik aslında..) onun için ilk önce bi şişe al 200ml.de denersin beyenirsen devam..benim o şampuanımda,verdiğim parada çam terebentinde boşa gitti yane:) umarım sen memnun kalırsın fiyatıda 3,5 lira..sevglr..

masj için sağol canım bende 3,5 tl adım badem yağıyla karıştırdım bugün sürmeye başladım inşallah bende faydasını görürüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…