Saç Uzatma Yöntemleri "Saçım hızlı uzasın" diyenlerin alan

umarım faydası dokunur sana canım saçlarını kurutmuosa şampuanınada koy bence çok faydası oluomuş onunda ben devam edemedim ama öle duyuyorum yani:)

tırnaklarımızı birbirine sürtersek saçın uzamasını birazcıkta olsa hızlandırıyormuşuz. acaba bu bilgi doğrumu herhangi bir bilginiz var mı?:uhm:

el tırnakları mı ayak tırnaklarımı dıe de ben bı sacma soru soruum,mıllet stand up panayırı sandı burayıdelikafadulden

valla komedi filmi sinemaya gitme bura gell keşke alakası olsa:/ akşama kadar sürterdimkafamçokkarıştı

tırnaklarımızı birbirine sürtersek saçın uzamasını birazcıkta olsa hızlandırıyormuşuz. acaba bu bilgi doğrumu herhangi bir bilginiz var mı?:uhm:

Canim,
Ikbal Gürpinar Derya Baykalin programina gelmisdi ve orada söylemisdi bunu, bende orada ögrendim... dedigine göre uzamadan ziyade sac cikartiyormus..parlak oluyormus hatta..ama öyle ha deyince bugünden yarine degil.. dedi düzenli yapin hic aksatmayin 3-4 aya kafada saclar firca gibi cikacak diye... ben aklima geldikce yapiyorum..ama ilk duydugumda saglam 1,5 ay sürekli yaptim günlük 5dk falan..ama unuttum sonra... dedigine göre o sürtme esnasinda vücutta farkli bi enerji üretiliyomus oda saca iyi geliyomus...denemekde yarar var derim ben

aaah ahhh inşallah haklısındır kaydirigubbakcemile3 deneyelim o halde

Arkadaşlar bebeklere bu çam terebenti kullanılır mı?? oğlum 1 yaşında saçları gür. Geçen gün 2. kez traşını yaptırdım çok kısa kesti kuaför. Baktıkça moralim bozuluyor biran önce uzasın istiyorum saçları. Ne yapacağım?????

hiii, yok canım daha bi yaşında, ay kıyamamm. çam terebentin çok keskin bişey, saça direkt uygulanamıo bile, tahriş ediyo. sen iyi besle yeter uzar onlar annesi, hem sıcaklar da bastırıo artık, rahat olur kafası. yirim ben onuuuŞeniz

canııım sakın yapma küçücük bebişine.benim geçen gün 3.traşını oldu durduramamşlar kısacık kestirmiş gelmiş babası..bnde aksine sezercik tipli saçları severim epeyde uzundu saçları..ama napalım şakasına yağ sürcem ben bunun saçına falan diorum ama şaka tabii.sakın deneme hele çamterebentin hiç deneme.kokusu zaten keskin çocuk nasıl katlansın??bırak 2aya kalmaz eski haline gelir o saçları yine..sennki gürmüş bak benimkinin saçları seyrek bide yani...

Kısa olsa ne olur ki oğluşuna görücüler mi gelcek 1 ayda uzar zaten hem gür diyosun daha çabuk uzar zaten..ne gerek var öle şeylere el kadar çocuğaa..çam terebentin yakar valla çocuğun kafasını o kadar küçük çocukların kafasına sakın bişeyler sürmeyin arkadaşlaarrrrrrrr aaaaa....

yok yağ gibi bişi ama yağda değil.aktarlarda ufak şişelerde 3,5 liraya satılıo,şampuanlara katılıp kullanılıo,kimsayal şampuanların zararlı etkilerini kırıo ve uzama ve bakıma özellikle döküğlmeye iyi gelio.ama en ön4emli ayrıntı:::::::::: yağlı saçlar için kullanılıo.yani normal yada kuru saçı çok pis kurutuo..200ml.şampuana 7damla kadar saçının yağ durumuna göre ayarlanır.bazı arkadaşlar et6kili olsun die saça direk sürüp bekletip yıkıolar ama kesinlikle enaz2-3yağla karıştırmak gerekiomuş ki üstündede yazıo zaten.çok keskin kokulu bana yaramayan,boş boş banyomda bekleyen bi ürün..açıklayabilmişimdir umarım..sevgiler..

xeno arkadaş ne yapıyon ilerde oğlunun sana teşekkür etmesini istiyorsan bence tümden kazıt çünkü bu kanıtlanmıştırki erkek çocuğun saçı ilerde dökülme ile karşılaşmasın diye gayet kısa tutulmalıdır benimde şu anda allaha şükür 12 yaşında oğlum var ve saçlarını bebekliğinden beri halen daha kısa tutarım zaten ilerde uzatır jöleler saçların canına okur

öncelikle merhaba
şimdi benim saçim normal gibi ne çok yağlı nede çok kuru.bn bu çam terebenti ni 600 mllik şampuanıma ne kadaR koymam gerekiyo ?
yaza kadar saçlarımı uzatmak istıyorum sampuanımın içine sadece çam terebentinı koyup saçımı 2-3günde bir yıkasam yeteri olurmu ?
banada yardımcı olabıırmısınız :) şimdiden herkese teşekkr :1hug:

canım bende 2 haftadır başladım çamterabentin ve badem yağı karışımına uzadı gibi geliyo bana hem şampuanıma döktüm hem iki günde bir sürüp bekletiyorum 600 ml 2 kapak dökebilirsin

canım bende 2 haftadır başladım çamterabentin ve badem yağı karışımına uzadı gibi geliyo bana hem şampuanıma döktüm hem iki günde bir sürüp bekletiyorum 600 ml 2 kapak dökebilirsin
şampuanıma sadece çam terabentını mı koyım yoksa bağdem yagıyla karıstırıp mı koyim napim ? :))
bide bişe daa sormak istıyorum
çam terabentin ile bağdem yağını nası karistırıyım ? bi şiseye 1-2 kapak yetr mı onada :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…