tırnaklarımızı birbirine sürtersek saçın uzamasını birazcıkta olsa hızlandırıyormuşuz. acaba bu bilgi doğrumu herhangi bir bilginiz var mı?:uhm:
el tırnakları mı ayak tırnaklarımı dıe de ben bı sacma soru soruum,mıllet stand up panayırı sandı burayıdelikafadulden
tırnaklarımızı birbirine sürtersek saçın uzamasını birazcıkta olsa hızlandırıyormuşuz. acaba bu bilgi doğrumu herhangi bir bilginiz var mı?:uhm:
Arkadaşlar bebeklere bu çam terebenti kullanılır mı?? oğlum 1 yaşında saçları gür. Geçen gün 2. kez traşını yaptırdım çok kısa kesti kuaför. Baktıkça moralim bozuluyor biran önce uzasın istiyorum saçları. Ne yapacağım?????
öncelikle merhaba
şimdi benim saçim normal gibi ne çok yağlı nede çok kuru.bn bu çam terebenti ni 600 mllik şampuanıma ne kadaR koymam gerekiyo ?
yaza kadar saçlarımı uzatmak istıyorum sampuanımın içine sadece çam terebentinı koyup saçımı 2-3günde bir yıkasam yeteri olurmu ?
banada yardımcı olabıırmısınız :) şimdiden herkese teşekkr :1hug:
şampuanıma sadece çam terabentını mı koyım yoksa bağdem yagıyla karıstırıp mı koyim napim ? :))canım bende 2 haftadır başladım çamterabentin ve badem yağı karışımına uzadı gibi geliyo bana hem şampuanıma döktüm hem iki günde bir sürüp bekletiyorum 600 ml 2 kapak dökebilirsin