Saç Uzatma Yöntemleri "Saçım hızlı uzasın" diyenlerin alan

güzelim napııyosun okadar şey katılırmı hele bide bunu 2-3 saat beklettiğini düşün yazık valla
saç köklerin derin tahriş olur mazallah çok abartma bence canım belki birbirlerine ters reaksiyon yaparlar.
güzell uzun parlak :nazar:saçlar seninle olsun canım

aynen öle oldu saç diplerim tatlı tatlı kaşınıo ama 1tek saç teli bile gelmedi elime ayrıca saçım baya bi parladı ama turplu su ve çam terebentli şampuan gerçekten çok işe yarıo artık benimde parlak saçlarım var olleeey:teytey:hihoyyyt

yav bu durumda koca forumda çamterebentin kokusunu seven bayılan bi benim sanırım. ben bayılıyorum onun kokusuna şapuanla karışınca daha güsel oldu hatta :) eskiden dixiler vardı çam kokulu onun gibi :) ehue temis olduğumu hissediorum ondandır belki:p annemde etrafı silerdi onunla psikolojik sanırım ama ben çok sevdim çamterebentin kokusunu

AYNEN ARKADAŞIM BENDE BAYILIYORUM KOKUSUNA ÇAM ORMANINDA GİBİsositososito

hayır canım. Kesinlikle kestirince daha çabuk uzar diye bişey yok sadece görünümünü düzgünleştirirsin ( kırıksız olarak )
saç uçtan degil diptan uzar..

bence etkili çünkü saçlar uçtan nefess alıyor kırık bir uçla sağlıklı bir uçun aynı nefesi almasını bekleyemeyiz heralde

kızlar ben bugün bi delilik yaptım saçım uzasın diye tüm formülleri birleştirdim :roflol:
1adet turp
1adet havuç
3mandalina kabuğu
1portakal kabuğu
biraz zencefil
biraz lavanta
biraz papatya
biraz çörekotu
hepsini kaynattım soğuyunca içine bir yumurta sarısı kırıp biraz da saç bakım yağı döküp saçıma uygulayacağım kaydirigubbakcemile3
bakalım sonuç nolcak :bbo:
tabi bi hafta denicem bunu delikafadulden

kızlar ben bugün bi delilik yaptım saçım uzasın diye tüm formülleri birleştirdim :roflol:
1adet turp
1adet havuç
3mandalina kabuğu
1portakal kabuğu
biraz zencefil
biraz lavanta
biraz papatya
biraz çörekotu
hepsini kaynattım soğuyunca içine bir yumurta sarısı kırıp biraz da saç bakım yağı döküp saçıma uygulayacağım kaydirigubbakcemile3
bakalım sonuç nolcak :bbo:
tabi bi hafta denicem bunu delikafadulden

cnm maşşallah bayaa karıstırmıssınnnn kaydirigubbakcemile3

kızlarr bende düşündüm taşındım karar verdimm yarın gitcem kırıklarımı aldırcam... kaydirigubbakcemile
görseniz acırsınız saçlarıma ölmüş bitmiş yok olmuş ... :1no2: senağlama
bi de herkesinn ayy ne kdr kırılmış demesinden sıkıldımm :eek:klava:
sonrada hemencecik bakıma başlicammm :Saruboceq:
uzatmak için...

kızlarr bende düşündüm taşındım karar verdimm yarın gitcem kırıklarımı aldırcam... kaydirigubbakcemile
görseniz acırsınız saçlarıma ölmüş bitmiş yok olmuş ... :1no2: senağlama
bi de herkesinn ayy ne kdr kırılmış demesinden sıkıldımm :eek:klava:
sonrada hemencecik bakıma başlicammm :Saruboceq:
uzatmak için...

canım bende aynısını yaptım kırıkları kestirdim
inan pişman olmayacaksın
çünkü o kırıklar sayesinde saç gerekli besini alamıyor ve uzamıyor ama kestirince çok sağlıklı ve hızlı uzuyor a.s.

canım bende aynısını yaptım kırıkları kestirdim
inan pişman olmayacaksın
çünkü o kırıklar sayesinde saç gerekli besini alamıyor ve uzamıyor ama kestirince çok sağlıklı ve hızlı uzuyor a.s.

cnm en azından görüntüyü kurtarcam şimdi cok bakımzsız duruoo kestirince daha saglıklı durcak eminimm a.s. :asigim:

ben denedim.. aktardan aldığım saç bakım yağının içine koydum aylarca kullandım. Saçın uzamasını hızlandırıyo 2 kat kadar..

bende aktardan satılan bişey duydum saçları uzatıyormuş bende almak istiyorum acaba aynı şeydenmi bahseiyoruz cnmCADIARZU

kızlar ben saçlarım dökülüyo diye yaklaşık 1 aydır çamterebentin kullanıyorum.şampuanıma karıştırdım içine badem yağıda koydum 2 kapak.bazı kızlar ilk yıkamada döküle durdu fln yazmışlar bi arkadaşta dökülmeye devam ederse ölü saçlar dökülür yerine yenileri çıkar kullanmaya devam edin demişti. benim dökülmem şak die durmadı bende ısrarla kullanmaya devam ettim.hala daha da kullanıcam hatta artık hiç bırakmıycam.sonuç şu ki dökülmem yok denecek kadar azaldı saçlarım avuç avuç dökülüyordu.veyaklaşık 3 cm uzamış.belki de daha fazladır şuan kıvırcık ancak bu kadarını farkettim.çok memnunum kızlar.. hepinizden allah razı olsun :) darısı başınıza...

hayatım eğer saçların kuruysa ya da normalse kurutur, o yüzden badem yağı kullanmanı öneririm

ama eğer saçların yağlıysa çok iyi gelecektir a.s.

merhaba arkadaşlar.ben hint yağı,çörekotu yağı,buğday yağı sürüyorum.ama gece sürüp yatacaksınız sabahda yıkayın.hem besliyor dökülmüyor hemde uzuyor tavsiye edrim

mrb arkadaslar ben yenıyım.:dance::dance::dance:Benım saclarım cok zayıf ve mat ne önerırsınız

mrb arkadaslar ben yenıyım.:dance::dance::dance:Benım saclarım cok zayıf ve mat ne önerırsınız

öncelikle hoşgeldin cnm.benim de saçlarım öyleydi ama yaptığım bakımlarla düzelttim çok şükür.bir kere enteleyi kesinlikle tavsiye ediyorum.gerçekten saçı uzatıyor.badem yağı,susam yağı,hint yağını karıştırıp kullanıyorum.yarın da ısırgan otuna başlıycam.saç dökülmesini kesiyormuş.a.s.

bence bi de turplu su konu başığı altındakilere bak, saçlarım zayıf derken kastettiğin ince telli saç ise o zaman yağ tavsiye etmem. ama mat saçlar için turplu su birebir hihoyyyt hem hacim verio, hem parlatıo, hem yumuşatıo, hem de uzatıo delikafadulden

benm saclarında ince tellı yag bakımını kaldırmıyor. kızlar pekı ince tellı saclar cabuk ve saglıklı uzaması ıcın n yapmalı?benneyaptımki

benm saclarında ince tellı yag bakımını kaldırmıyor. kızlar pekı ince tellı saclar cabuk ve saglıklı uzaması ıcın n yapmalı?benneyaptımki

cnm turplu suyu çok övüyorlar.ben de daha denemedim ama başlamayı düşünüyorum.bir de tresan ısırgan otlu şampuanın içine bemix,bepanthen,evigen,çam terebentin,badem yağı ve bal kattım.çam terebentin de saçları çok uzatıyor.denemeni tavsiye ederim.bir de enteleyi denemelisin.sevgiler.a.s.

X