Saç Uzatma Yöntemleri "Saçım hızlı uzasın" diyenlerin alan

Kızlar bugün saçlarımı kestirdim :bbo:
daha doğrusu kestirmek zorunda kaldım
arkadaşım saçımı düzleştirici ile düzleştirmeye çalışırken yaktı mahvetti kuaföre gittim adama kes kardeşim ne yapayım ben böyle saçı diyorum az az kesiyo omuzlarımda durdu bir cm daha kestiremedim yasakkelime
Çünkü sana çok kısa yakışmaz dedi neyse kırıklar gitti artık daha iyiyim ama kısaldı diyede üzülüyorum benneyaptımki
saolsun turplu su ve zencefilli suyum var yoksa ben napardım senağlama
artık saçlarımı da boyatmıcam ve uzatcam röflelerin çoğu gitti zaten
sağlıklı saçlarım yani kendi boyasız saçlarım daha çok
boyatmıcam ve uzatcam :nazar:
şimdiden kafama turplu suyumu yaptım banyodan sonrada zencefilli suyumu unutmam :dilcikar:

cnmmm sen ii cesaret etmişssinn fisfisfis benmde sen gibi saç uçlarım boyalı ve düzleştrmekten mahvoldu cok kısalcak die kestiremiommm :kızgın:
yaz tatilinde kestirmeyi düşünüomm ben okul fln yok yaaa :eek:klava:

bende biraz badem yagı vardı onu şampuannın içine katıp kullaniim barii en azından yumuşatır di miii :içelim:

senağlama nolur arkadaslar uzamaz demeyin nolur.Boyadan ve düzleştiriciden yıpranan saç uzamazmı yani artık senağlama Napıcam ben artık,yukarıda bahsettiğim şeyler işe yaramıcakmı yani senağlama

arkadaşlar elidor şampuanının badem yağlı olanı çıkmış ben dün yeni gördüm ve ilk kez kullandım dün ilk yıkamada saçlarım yumuşacık oldu,taramaya bile gerek duymadım saçımda boya olduğu halde...

Kesinlikle Turplusu sacimin hizli uzamasini sagladi 2,5 ay icinde yaklasik 8-9 cme kadar sacim uzadi gözle görülür bi sekilde.Ve Saclarinimi gercekten canli parlak vede yumusacik yapti.Arkadaslar bende gecen haftadan beri Sampuanima Daburamlayagini koydum bi kapak kadar güzelcene calkaladim ve o sekilde sacimi yikiyorum.Kesinlikle Sackremine ihtiyac bile duymuyorum.Saclarimi yumusacik yapior.Bide bu Yagi Sacdökülmesine karsi ve Sacin daha Hizli uzamasini sagliyormus.Kullananlar varmi aranizda ve sonuc görenler?

blondegirll canım kardeşim sakın ümitsizliğe kapılmaaaaaa benim saçımı görseydin aynaya bakarken ağlıyordum seninkinden daha kötü dür eminim. 1 sefer turplu su 2 gün sonra yağ maskesi 2 gün sonra yine turplu su yapa yapa şükür normale döndü :) ve çabuk uzuyooo. merak etme yanık saçda uzuyo benim uzadıktan sonra ohooooo. sakın bakımdan vazgecme uzadıkca uçlarından aldır

blondegirll canım kardeşim sakın ümitsizliğe kapılmaaaaaa benim saçımı görseydin aynaya bakarken ağlıyordum seninkinden daha kötü dür eminim. 1 sefer turplu su 2 gün sonra yağ maskesi 2 gün sonra yine turplu su yapa yapa şükür normale döndü :) ve çabuk uzuyooo. merak etme yanık saçda uzuyo benim uzadıktan sonra ohooooo. sakın bakımdan vazgecme uzadıkca uçlarından aldır

Oyyy canım benim.Allah razı olsun kardeşim.Yemin ederim içimi rahatlattın.Bende yapıcam senin dediğin gibi.Perşembe pazarından turp alayım,hemen uygulamaya başlayayım.Saolasın canım.:1hug:

senağlama nolur arkadaslar uzamaz demeyin nolur.Boyadan ve düzleştiriciden yıpranan saç uzamazmı yani artık senağlama Napıcam ben artık,yukarıda bahsettiğim şeyler işe yaramıcakmı yani senağlama

canım hiç üzülme kim demiş yıpranmş saç uzamaz diye bnmde saçlarmn ucunda balyaj var ve ben iki günde bir saçlarmı düzleştiriyorumlaelaelaelaelaebide saçın ucundan uzamıo canım kökündn uzuo o yüsden alakası yok uzamamkla bnm yaklaşk 2 aydr saçmda kırık var ama gayet sağlklı uzuodelikafadulden ayrıca kuaförümde kırık saçla yaza kadr idare et yazın temzleyelm ozmna kadr saçın dahada uzar demştisositosositokırık saçın sadece görüntü olrk bozkluğu oluomş yani sen kullanmak istediğin ürünü kullan bak nasıl faydalı oluokaydirigubbakcemile5hihoyyytdelikafadulden

kızlar 1 bardak elma sirkesi
1 bardak saf zeytin yagı
8 diş felan sarımsak
1 şişe cam terebenti
cok azcık hint yagım vardı ondanda kattım dibi kamıstı
birazda kakao yagı(bu arada kakao yagı hoş koktugundan sirke ve sarımsak kokusunu pek hissttirmio:)
karıstırdım suan basımda akşamdan yani sabah yıkayacagım innş işe yarar :) dua edin

canım hiç üzülme kim demiş yıpranmş saç uzamaz diye bnmde saçlarmn ucunda balyaj var ve ben iki günde bir saçlarmı düzleştiriyorumlaelaelaelaelaebide saçın ucundan uzamıo canım kökündn uzuo o yüsden alakası yok uzamamkla bnm yaklaşk 2 aydr saçmda kırık var ama gayet sağlklı uzuodelikafadulden ayrıca kuaförümde kırık saçla yaza kadr idare et yazın temzleyelm ozmna kadr saçın dahada uzar demştisositosositokırık saçın sadece görüntü olrk bozkluğu oluomş yani sen kullanmak istediğin ürünü kullan bak nasıl faydalı oluokaydirigubbakcemile5hihoyyytdelikafadulden

Oley oley oley oley fisfisfis Bugün o yılan yağınıda aldım sürdüm gitti a.s Çoook tşk ederim canın saolasın :1hug: kaydirigubbakcemile5

YA BEN SACIMI UZATIOM DA KIZLAR kestırınce daha mı cabuk uzar uclarını kestırınce .saclarım saglıklı.

tabikide yıpranmış sac uzamaz.benim sacım asırı yıprandı ve 1 yıldır aynı boyda.sen uzatmak istersin ama sac yıpranmıştır .kökten uzasa bile uclar kırıktır ve kırılmayada devam eder.en iysi sacı kestirmek.

şimdi ben birazdan aktara gidicem çam terebenti ve zencefil kökü alıcam evde turp var turpu rendeleyip kaynatıcam(iğrenç kokuyo kokusunu alsın die karanfil atıcam)zencefilidi kaynatıp turp suyuna karıştırıcam bide içine çamterebentinden damlatıcam tabi hint yağınıda unutmicam saçım çabuk uzıcak dimi??????????

şimdi ben birazdan aktara gidicem çam terebenti ve zencefil kökü alıcam evde turp var turpu rendeleyip kaynatıcam(iğrenç kokuyo kokusunu alsın die karanfil atıcam)zencefilidi kaynatıp turp suyuna karıştırıcam bide içine çamterebentinden damlatıcam tabi hint yağınıda unutmicam saçım çabuk uzıcak dimi??????????

uzar tabi inşallah

saç kestirdikçe daha çabuk uzarmı???????

canım ben tv de bi doktordan dinlemiştim saçın uzaması için muhakkak kırıkları aldırmak gerekiyomuş.. çünkü saç kökündeki enerjiyi tek bir parçaya vereceğine bu kez 2-3-4... parçaya verdiği için uzamıyomuş:1no2:
zavallı saç kökü okadar parçaya nasıl yetişsin dimi ama

güzelim napııyosun okadar şey katılırmı hele bide bunu 2-3 saat beklettiğini düşün yazık valla
saç köklerin derin tahriş olur mazallah çok abartma bence canım belki birbirlerine ters reaksiyon yaparlar.
güzell uzun parlak :nazar:saçlar seninle olsun canım

Son düzenleme:
X