M
MeDuSa
Ziyaretçi
ya kızlar bu saç uzatmak için turplu sumu güzel şimdi tam
olarak nasıl oluyo bana az açıklarmısınız....
cnm turplşu su konusuna bakabilirsin orda herşey yazıyor tecrübeler bile
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya kızlar bu saç uzatmak için turplu sumu güzel şimdi tam
olarak nasıl oluyo bana az açıklarmısınız....
Kızlar bugün saçlarımı kestirdim :bbo:
daha doğrusu kestirmek zorunda kaldım
arkadaşım saçımı düzleştirici ile düzleştirmeye çalışırken yaktı mahvetti kuaföre gittim adama kes kardeşim ne yapayım ben böyle saçı diyorum az az kesiyo omuzlarımda durdu bir cm daha kestiremedim yasakkelime
Çünkü sana çok kısa yakışmaz dedi neyse kırıklar gitti artık daha iyiyim ama kısaldı diyede üzülüyorum benneyaptımki
saolsun turplu su ve zencefilli suyum var yoksa ben napardım senağlama
artık saçlarımı da boyatmıcam ve uzatcam röflelerin çoğu gitti zaten
sağlıklı saçlarım yani kendi boyasız saçlarım daha çok
boyatmıcam ve uzatcam
şimdiden kafama turplu suyumu yaptım banyodan sonrada zencefilli suyumu unutmam :dilcikar:
cnmmm sen ii cesaret etmişssinn fisfisfis benmde sen gibi saç uçlarım boyalı ve düzleştrmekten mahvoldu cok kısalcak die kestiremiommm
yaz tatilinde kestirmeyi düşünüomm ben okul fln yok yaaa klava:
blondegirll canım kardeşim sakın ümitsizliğe kapılmaaaaaa benim saçımı görseydin aynaya bakarken ağlıyordum seninkinden daha kötü dür eminim. 1 sefer turplu su 2 gün sonra yağ maskesi 2 gün sonra yine turplu su yapa yapa şükür normale döndü :) ve çabuk uzuyooo. merak etme yanık saçda uzuyo benim uzadıktan sonra ohooooo. sakın bakımdan vazgecme uzadıkca uçlarından aldır
senağlama nolur arkadaslar uzamaz demeyin nolur.Boyadan ve düzleştiriciden yıpranan saç uzamazmı yani artık senağlama Napıcam ben artık,yukarıda bahsettiğim şeyler işe yaramıcakmı yani senağlama
canım hiç üzülme kim demiş yıpranmş saç uzamaz diye bnmde saçlarmn ucunda balyaj var ve ben iki günde bir saçlarmı düzleştiriyorumlaelaelaelaelaebide saçın ucundan uzamıo canım kökündn uzuo o yüsden alakası yok uzamamkla bnm yaklaşk 2 aydr saçmda kırık var ama gayet sağlklı uzuodelikafadulden ayrıca kuaförümde kırık saçla yaza kadr idare et yazın temzleyelm ozmna kadr saçın dahada uzar demştisositosositokırık saçın sadece görüntü olrk bozkluğu oluomş yani sen kullanmak istediğin ürünü kullan bak nasıl faydalı oluokaydirigubbakcemile5hihoyyytdelikafadulden
YA BEN SACIMI UZATIOM DA KIZLAR kestırınce daha mı cabuk uzar uclarını kestırınce .saclarım saglıklı.
saç kestirdikçe daha çabuk uzarmı???????
şimdi ben birazdan aktara gidicem çam terebenti ve zencefil kökü alıcam evde turp var turpu rendeleyip kaynatıcam(iğrenç kokuyo kokusunu alsın die karanfil atıcam)zencefilidi kaynatıp turp suyuna karıştırıcam bide içine çamterebentinden damlatıcam tabi hint yağınıda unutmicam saçım çabuk uzıcak dimi??????????
saç kestirdikçe daha çabuk uzarmı???????
şimdi ben birazdan aktara gidicem çam terebenti ve zencefil kökü alıcam evde turp var turpu rendeleyip kaynatıcam(iğrenç kokuyo kokusunu alsın die karanfil atıcam)zencefilidi kaynatıp turp suyuna karıştırıcam bide içine çamterebentinden damlatıcam tabi hint yağınıda unutmicam saçım çabuk uzıcak dimi??????????