Saç Uzatma Yöntemleri "Saçım hızlı uzasın" diyenlerin alan

Camterebentini sambuana ekledigimde, baska seylerde ekleye bilirmiyim?
Örnegin evigen ve ( bir ampul daha vardi aklima gelmiyor simdi)
yoksa zit mi olur , uyusmazmi?

Bilgi verirseniz cok sevinirim.

Sirf camterepenteni koydum sampuana, sac dökülmesine bi ara baya iyi geldi, su ana guatr hapi kullanmaya basladim , sacim tekrar baya dökülmeye basladi.

Simdi diyorum hem camterebentenini kullanayim ama kurutmamasi icin birseyler daha eklim.

Ve nekadar süreli kullanmak gerekiyor bunu?
Cok uzun vadeli olmamali heralde?

arkadaşlar çamterabentini 2 haftadırkullanıorum şampuana kattım direk uygulamayın saçı yıkadıktansonra ipek saç kremini de kullanırsanız çok memnuın kalırsınız benim saçlar zaten kuruydu çamterabentin saç uzatıo ama birazda kurutuyo oonun için saç kremikullanmak şart saçlarım hiç böleolmamıştı ben memnunumkaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile2:lepi:

dabur amla saç yağınıı kullanıyorum çokta memnunum hem uzamasına hem dökülmesine arkadaşlarım ne yapıyosun saçlarına der sürekli aktarlardan bulabilirsiniz

kızlar bu tip yağların saçta 15 dk fazla kalmaması gerektiğini duydum bitlenebilirmişiz ecz söyledı bilginize hint yağı badem yağı vb...

Bit Nasıl Bulaşır?
Bitlenmenin yaygın olarak düşünüldüğü gibi pislikle bir ilgisi yoktur; aslında bit temiz, sağlıklı saçı, kirli saça tercih eder. Yetişkin ya da çocuk, herkes bitlenebilir. En yaygın belirtisi, başın ve ensenin şiddetle kaşınmasıdır. Saç biti son derece bulaşıcıdır. Tarak, fırça, eşarp, yastık, şapka ve tüylü oyuncaklar gibi paylaşılan kişisel eşyalar ile yayılırlar. Tekrarlanan salgın riskini azaltmak için bu eşyaları paylaşmaktan kaçınılmalıdır.

Ben bu tür yağların kafada 2 saat durmayla yararlı olacagını düşünenlerden değilim.Bu yağları vaktimin bol olduğu zamanlarda 2 gün bile beklettiğim olmuştur ve faydasını da cok gördüm.(Fakat sürekli bakım yapmak gerek bırakınca eski hale geri dönüyor.)Bit yağdan geçen bir şey değil ki kafamızda fazla tuttugumuzda bitlenelim.Bu yağları sürüyorz ee bir saat sonra 2 saat sonra yıkıyoruz ve coğumuz yağdan arınmak için şampuan üstüne şampuan yapıyoruz hatta.peki nereye gidiyor bu bakım o zaman? TV de bir kuafor demişti aynı bu söylediklerimi.Saatlerce bekletmek gerek ve tek şampuanlama ve ovalamadan.Sadece yumuşuyormus öbür türlü ve biz işe yaradı sanıyormusuz.Sac telinin iyice emmesi gerekiyormus zira.Bu sebeple ne sürersem süreyim bekletirim.

ben şampuanıma vitamin kırıp koydum.çok hoş kokmuyo ama bana etki ediyo gibi geldi :)

arkadaşlar bu maya ile yapılan maske ne kadar şe yarıyor???uzamayı önemli derecede arttırıyor mu????cevap verirseniz çok sevinirim =)

arkadaşlar bu maya ile yapılan maske ne kadar şe yarıyor???uzamayı önemli derecede arttırıyor mu????cevap verirseniz çok sevinirim =)

cnm ben mayayı 1 hafta kadar denedim ama o daha çok besleyip dökülmemesi içinmiş.. ben uzatmak için turplu su ve zencefil kullanıyorum..

1 ayda sadece 8-9 kez yapmama rağmen 3 cm. uzattı saçlarımı :sm_cool:

cnm ben mayayı 1 hafta kadar denedim ama o daha çok besleyip dökülmemesi içinmiş.. ben uzatmak için turplu su ve zencefil kullanıyorum..

1 ayda sadece 8-9 kez yapmama rağmen 3 cm. uzattı saçlarımı :sm_cool:

tşkkürler canımmmkaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

meraba arkadaşlar benim saçlarım kıvırcık ama çok cansız baya ince telli
yaza da düğün var hem uzatmak hemde biraz gür olması için ne yapabilirim bana yardımcı olurmusunuz...
şimdiden teşekkürler....

Kızlar yaa damdan düşer gibi oldu ama şu saç uzatan vitamin hapın adı neydi?
Hani yurtdışında satılan?

bence saçların için hap kullanma ne olur ne olmaz geri dönüşü olmayan pişmanlılar yaşama hap sonucta. doğal ürünlerden şaşmamak lazım bence. tuplu suya devam kızlar yağ maskesiylede takviye yaptınmı hapa mapa ihtiyacın kalmaz

arkadaşlar daha önce diyen varmı bilmiyorum ama
saçları öle aylarca kestirmediğinde
saçlarda bi süre sora uzama duruo
oyüzden en azından bibuçuk iki ayda bi kestirmek
en doğrusu.. hem çok daha sağlıklı uzarkaydirigubbakcemile3

Kızlar bugün saçlarımı kestirdim :bbo:
daha doğrusu kestirmek zorunda kaldım
arkadaşım saçımı düzleştirici ile düzleştirmeye çalışırken yaktı mahvetti kuaföre gittim adama kes kardeşim ne yapayım ben böyle saçı diyorum az az kesiyo omuzlarımda durdu bir cm daha kestiremedim yasakkelime
Çünkü sana çok kısa yakışmaz dedi neyse kırıklar gitti artık daha iyiyim ama kısaldı diyede üzülüyorum benneyaptımki
saolsun turplu su ve zencefilli suyum var yoksa ben napardım senağlama
artık saçlarımı da boyatmıcam ve uzatcam röflelerin çoğu gitti zaten
sağlıklı saçlarım yani kendi boyasız saçlarım daha çok
boyatmıcam ve uzatcam
şimdiden kafama turplu suyumu yaptım banyodan sonrada zencefilli suyumu unutmam :dilcikar:
birde kuaföre de söyledim turplu suyu müşterilerine söylesin diye
onunda hoşuna gitti erkek ama kuaför ya ilgilenmek zorunda böyle şeylerle şakkıdı
birde içine pirinç unu kat istersen saça çok faydalı hemde krem şeklinde olur dedi,belki onu da denerim artık son gaz saç uzatmaya devam kaydirigubbakcemile2
ha birde kuaförüm fön çekmek için mavi suyu 10ytlye verdi geliş fiyatına verdim çünkü toptan alıyoruz biz, normalde 22ytl dedi,beş milyonada 750ml sprey verdi napcaksam o kadar spreyi aldım işte
-tatlicadiarzu-

arkadaslar ben enteleyide, camterebentinide denedim
ikiside süper
ben camterebentini sampuanimla karisitirip kullaniyorum

öncedende enteleyi kullanmistim
evt ikisindede keskin kokular var, ama eger uzun sac istiyorsaniz bu kokulari göze almaniz lazim
bu arada benim sacim bellimi gecti

çam terebentini ben hala kullanıyorum şampuanımın içine karıştırarak ve çok iyi geldi gerçekten ayrıca uzattı.saçlarımı önler uzun arkalar kısa modelinde kestirmiştim kulak hizasındaydı ve 1,5 ay içerisinde ön taraflar omuzlarıma değmeye başladı...

ya kızlar bu saç uzatmak için turplu sumu güzel şimdi tam
olarak nasıl oluyo bana az açıklarmısınız....

Kızlar bende ÇAM TEREBENTİ aldım ve 200 ml şampuana 20 damla koyulması lazım.Karıştırın yıkayın saçınızı.Ve ayrıca mecitefendi bakım yağının içinde;
*SUSAM YAĞI
* ZEYTİN YAĞI
* CEVİZ YAĞI
* ÇÖREK OTU YAĞI
* BADEM YAĞI
* DEFNE TOHUMU YAĞI
* ISIRGAN YAĞI
* BUĞDAY YAĞI
* KARANFİL YAĞI
* JOJOBA YAĞI var.Ben bunun yanına hint yağı ve sarımsak yağıda aldım fakat sarımsak yağının kokusu çıkmadı :1no2:,buda bana ders oldu.salı günü gidip bu mecitefendi bakım yağını tekrar alıcam,yanınada YILAN YAĞI alıcam.Karıştırıp sürücem.Kızlar benim saçım boyadan çok yıprandı benneyaptımki,bide hep düzleştirdim yandı resmen,uzamıyo.Uzaması için yapıyorum.mirmirmirmir

canım boyadan yıpranan ve düzleştiriciden yanan saç uzamıyor ben test ettim onayladım turplu su bile çok az fayda etti yani normal uzamasını sağladı diyebilirim. Bende dün kestirdim ve turplu suyu hergün yapmaya başladım sanada tavsiye ederim. Turplu su haftada en az 1cm uzatıyor ama işlem görüp yanmış saçlarda işe yaramıyor bende macitefendiyi çamterebentini falan kullandım hiçbir işe yaramadı kestirdim ve artık inşallah saçlarım sağlıklı uzayacak hergün turplu suyumu yapıyorum sonrada zencefil tabi :dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…