Saç Uzatma Yöntemleri "Saçım hızlı uzasın" diyenlerin alan

:asigim::CüvCüv:ben çam terebentini şampuanıma katıp kullandım 1 yıl kadar arkadaşlar korkmadan ve tereddüt etmeden kullanın hem saçı uzatıyor hem saça hacım veriyor

kızlar benim saçlarım oryel ile yandı koptu ve erkek gibi kestirmek durumunda kaldım saçlarımı uzatmak istiyorum...bana yardım eder misiniz lütfen...??? burdan duyup çamterebentin yağı aldım...şampuanım büyük boy...ne kadar katmam gerekiyor ve ayda ne kadar uzatıyor deneyenler yardımcı olabilir mi bana kızlar...lütfeeen....

çam terebentin ile turplu suyu aynı anda kullansam bişey olur mu...yani şampuanım çam terebentinli de....

Son düzenleme:
Mayamaskesini kullaniyorum ve kesinlikle hem sacdökülmesini kesiyorum hemde saclarimi daha cabuk uzattiyor herkes fark ediyor.

maya maskesi şöyle canım : hamurlarda kullandığın kuru ya da yaş mayayı alıyorsun, mesela vanilya gibi küçük poşetlerde satılan kuru mayalardan... bu mayayı bir kaseye koyuyorsun, üzerine 1 bardak kaynar su ekliyorsun. Mayayı suda eritip soğumasını bekliyorsun. Bu mayalı suyu saç diplerine masajla yediriyorsun, streç filmle sarıyorsun. Bu şekilde 1 saat bekliyor, sonra da yıkıyorsun. İstersen yumurta sarısı da ekleyebilirsin. a.s.

Katiliyorum Arkadasim.Aslinda ben biaralar Turplusuyu yapiordum ama cok zahmetli bi is mayamaskesi daha kolay bence.Bide Turplusuyu yaptigimda baska arkadaslarimizin gibi saclarim yumusak degil sert oluyordu ama sacdökülmesini kesti kesinlikle dogru.Mayamaskesinden daha fazla yararini gördügüm icin Mayada kalmaya karar verdim.Yalnis hatirlamiyorsam hcr35 arkadasim seni bi aralar Turplusu kullananlarda gördügüm gibi hatirlyiorum.Devam ediyormusun kullanmaya turplusuyu?

yanlış hatırlıyorsun canım ben turplu suyu hiç denemedim, ben sarımsakçıyım kaydirigubbakcemile3 ben yarın deneyeceğim mayalı maskeyi bakalım nasıl olacak sonuçları...

yanlış hatırlıyorsun canım ben turplu suyu hiç denemedim, ben sarımsakçıyım kaydirigubbakcemile3 ben yarın deneyeceğim mayalı maskeyi bakalım nasıl olacak sonuçları...

Kusura bakma yanlislik olmus ozaman.Ahh sorma bende sarimsakciyidim bi ara sacimdan kokusu cikmamisti berbat biseydi ondan vazgectim.yasakkelime

Kızlar mayayı sıcak turplu suyla eritsek nasıl olur acaba sanırım ben deneyeceğim:bbo:Zaten 2 tel saçım kaldı o da bu bilimsel araştırmaya feda olsunÇok üzgünüm çoook Ben dener sonucunu yazarımCADIARZU

ben sampuanıma koyuyorum 500 ml lik bir sampuana 1 kapak dolusu koymamaı söylemişti kuaförüm yoksa yanabilir tahriş olabilirmiş çok memnunum kokuda kalmıyor çok sertleştirmiorda

cnm bu maske işe yaradı mı saçını uzattı mı :uhm:

kızlar saçları her iki ayda bir uçlarından kestirmek saçların uzamasını hızlandırır mı sizce yani her kesişimde çok az kessem zamanla hızlı uzar mı hani derle ya saç kesildikçe daha çabukuzarmış bu konuda bir bilgim yok

ahh ah saçlarımı kısacık kestirdim şimdide uzamıyorrr . kısa saç alt üst etti beni bir şekle koyamıyorum içimden kendime bakmak bile gelmiyor kendimi hiç iyi hissetmiyorum. yardım edin akıl verin lütfen...!

canım ayıptır söylemesi turplu su bölümüne gel kendine gelirsin canım yerimseniben saç uzatmaksa eğer amacın tabi aynı zamanda bakım a.s

cnm bu maske işe yaradı mı saçını uzattı mı :uhm:

canım onun amacı saçı uzatmak değil, saç dökülmesini durdurmak, ama bende etki etmedi. Çünkü bende B12 eksikliği varmış, saçlarım bu yüzden dökülüyormuş. Ben doktorumun bana verdiği ilaçları bitirip vitamin değerlerimi normale getirene kadar saçıma hiçbir şey kullanmayacağım. İsterse kısacık kalsın, benim sağlığım saçlarımdan daha önemli :ecrin_bebek:​

Selam arkadaşlar umarım iyisinizdir benimde saçlarım çok dökülüyor ve uzatmak istiyorum ne yapmam lazım saçlarım kuru yılan yağınıda öneriyorlar ama şöyle sağlıklı bir yöntem veya yöntemler önerebilecek arkadaşlardan rica ediyorum bi yardımcı olsalar sanırım kafamıza takınca saçlar daha çok dökülüyomuş kuaförüm söyledi cevaplarınızı bekliyorum çok dua edicem yardımcı olana))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…