- 7 Kasım 2007
- 3
- 0
- 53
maya maskesi şöyle canım : hamurlarda kullandığın kuru ya da yaş mayayı alıyorsun, mesela vanilya gibi küçük poşetlerde satılan kuru mayalardan... bu mayayı bir kaseye koyuyorsun, üzerine 1 bardak kaynar su ekliyorsun. Mayayı suda eritip soğumasını bekliyorsun. Bu mayalı suyu saç diplerine masajla yediriyorsun, streç filmle sarıyorsun. Bu şekilde 1 saat bekliyor, sonra da yıkıyorsun. İstersen yumurta sarısı da ekleyebilirsin. a.s.
yanlış hatırlıyorsun canım ben turplu suyu hiç denemedim, ben sarımsakçıyım kaydirigubbakcemile3 ben yarın deneyeceğim mayalı maskeyi bakalım nasıl olacak sonuçları...
cnm bu maske işe yaradı mı saçını uzattı mı :uhm:maya maskesi şöyle canım : hamurlarda kullandığın kuru ya da yaş mayayı alıyorsun, mesela vanilya gibi küçük poşetlerde satılan kuru mayalardan... bu mayayı bir kaseye koyuyorsun, üzerine 1 bardak kaynar su ekliyorsun. Mayayı suda eritip soğumasını bekliyorsun. Bu mayalı suyu saç diplerine masajla yediriyorsun, streç filmle sarıyorsun. Bu şekilde 1 saat bekliyor, sonra da yıkıyorsun. İstersen yumurta sarısı da ekleyebilirsin. a.s.
ben sampuanıma koyuyorum 500 ml lik bir sampuana 1 kapak dolusu koymamaı söylemişti kuaförüm yoksa yanabilir tahriş olabilirmiş çok memnunum kokuda kalmıyor çok sertleştirmiorda
ahh ah saçlarımı kısacık kestirdim şimdide uzamıyorrr . kısa saç alt üst etti beni bir şekle koyamıyorum içimden kendime bakmak bile gelmiyor kendimi hiç iyi hissetmiyorum. yardım edin akıl verin lütfen...!
cnm bu maske işe yaradı mı saçını uzattı mı :uhm: