Saç Uzatma Yöntemleri "Saçım hızlı uzasın" diyenlerin alan

canım merhabaa.s.
sana önerilerim var bioxin diye şampuan var onu kullanmanı öneririm eğer bioxın kullanıorm dıosan ek bısyler daha yazıcm :
çam terabentın badem yagı yada sarımsak ama en etkılı olanı sarımsak ve çam terabentın bırde canım ben haftada 3 kez fılan turplu su yapıorm sacıma masallah uzun bı aradan sonra bunlarla yaptıgım bakımla kendıne geldı saclarım :lepi:

herkese merhaba...

saçlarım kısa ve çok fazla işlemden geçtiği için çok cansız. iki kere havuç maskesi yapmıştım. Daha sanra turplu suyu okudum 3 hafta kadar kulladım saçlarımı çok yumuşak yapmamasına ragmen dökülmesi bayağı azalmıştı iki cm kadar da uzadı.Ama saçlarım boyalı olduğu için saç rengimi inanlımaz açtı. fisfisfis

bende tekrar havuç yapmaya başladım.Havucu rendeliyorum içine 2-3 diş sarımsak dövüp 2-3 su bardağı suda kaynatıyorum.3 saat kadar bekletiyorum.Ayrıca içine aktardan aldığım saç bakım yağından da ekliorum.saçlarım inanılmaz yumuşak oluo.:lepi:

Sevgili cimcime çok teşekkürler verdiğin bilgiler için yalnız bikaç şey daha sorucam sana bioxcin alıcam tavsiyen üzerine içine çam terebentini ne kadar koyucam birde bitlenmeyiz değilmi hani yağya o bakımdan söyledim turplu suyuda uyguluyucam sarımsağı nasıl kullanıcam birde bunları detaylı yazarsan çok sevinirim ilgin için tekrar çok çok teşekkürler sevgiyle kal.....

dilocum soruyu cimcimeye sormuşsun ama ben de bildiklerimi paylaşmak isterim, umarım araya girmiş gibi olmuyorumdur

sarımsağı ben de kullandım ve yeni saçlarım çıktı, minik minik

nasıl kullandığıma gelince:

ben 1-2 baş (yani ufak sarımsakların olduğu koçan gibi şey) sarımsağı üzerine biraz tuz ekleyerek bir kasede tahta tokmakla iyice dövdüm, iyice ezilmiş olan sarımsakların içine, macun kıvamına gelecek kadar SAF zeytinyağı ekledim ve bu macunu bir kavanoza koydum. Her kullanacağımda 1 yemek kaşığı sarımsak macununu aldım ve saç diplerime masaj yaparak kafama sürdüm. Ardından streç film sardım ve havlu ile örttüm başımı. 1-2 saat sonra da saçlarımı yıkadım.

Umarım sen de kullanır ve memnun kalırsın, benim kafamın her yanı küçük saçlarla doldu çünkü

hem de nasıl kokuyorr anlatamam sana, ama ben öyle bir haldeydim ki saçlarım çok az kalmıştı, yeni saçlarımın çıkacağına inandığım için kokusuna katlandım

=) anlıorum canım bende kestdğmde öle düşünüodum neseki şimdi uzun o yüzden ben hiç girmeim bu sarımsak işine =) turplu suyu denicem

Canlarım güneş gazetesinin güzeliik bölümünde bir kadın saçlarımın hızlı uzaması için ne yapabilirim_? demiş Verilen cevapta:Hindistan cevizi özlü sampuan kullanın ve haftada iki gün hindistan cevizi yağı ve jojoba yağını karıştırıp saçınıza sürün 20 dk belketin olmuş..Hindistan cevizi yağı çok önemli heralde:S

sevgili hcr35 teşekkür ederim bilgiler için benim saçlarım uzun şu anda ama çok azaldı dediğini yapıcam sanırım yıkayınca geçer kokusu ne yapalım katlanacağız çok sağol ilgin için sevgiyle kal.....

Selam arkadaşlar yarın ilk iş olarak çamderebentini almayı planlıyorum saça direk sürülmüyomuş şampuanıma eklicem ama ne kadar koyucam bilmıyorum bide evde TATLI badem yağı var onla birlikte şampuana koysam daha çok yararlı olur mu ???

mrb melek
ben daha önce çam terebentini şampuanıma koymuştum
şampuanım büyüktü bende boca ettim çam terebentinin yarısını belki daha fazlasını
sonuç tabiki kötüydü
kokusu kalmıştı saçlarımda
şampuanım için de çok üzülmüştüm
sonradan öğrendim ki sadece 1 kapak veya şampuan büyükse 2 kapak konuluyomuş
şimdi alıp tekrar denemeyi istiyorum
sonuçlarınıda yazarsan sevinirim

saol sukatre ... bide şu tatlı badem olayına çözüm bulsam

Tatlı Bagdem Yagı saçLara parLaklık verir Ve yumusatır bi nevi Saç kremi gibi canım
ben ekLemiştim çok memnun kaLmıştım ...

enteleyi araştırdım gördüğüme duyuduguma göre bu ot kullandınız zaman kafanızda sivilce yara gibi şeyler olmaması gerekiyormus yoksa beyine gidip zarar veriyormuş:S

ben çam terebenti uzun zaman kullandım ilk başlarda çok iyi geldi sonra saçım alıştığndan mıdır nedir etki etmemeye başladı....

Ne yalan söyleyim ben bi değişiklik gözlemleyemedim..Saç derimde bir ferahlık oldu ama oda keskin oluşundan falan kaynaklı bence..

alla alla kafam karıştı :bbo: kuzenimde bu çamterabendi şampuanına karıştırarak kullanmış ama çok kuruttu saçlarımı dedi ve bırakmış saç kurutuyosa herkesin saçını kurutmuyo mu :tomato: badem yagı ile karıştırırsak saç dibine sürüp bi saat bekleticez dimi :uhm:

canım normal ve kuru saçlı kişiler terebentin kullandığında saçlarını kurutuyor, o yüzden yağlı saçlara sahip kişilerin terebentin kullanmaları iyi sonuçlar veriyor.

badem yağı saçları yumuşatıyor çok doğru, benim saçlarım normal. şampuanıma terebentin,badem yağı ve çiçek balı ekledim birer kapak. Kurutma etkisi azaldı. Ben terebentini asla saç diplerimde bekletmem, şampuanda kullanırım o kadar. Badem yağını ise banyodan sonra saçlarım hafif nemliyken, saç uçlarıma 2-3 damla badem yağını yediririm diplerine değdirmem. Bu hem saç uçlarımı şekle sokuyor (çünkü saçlarım kıvırcık), hem yumuşak oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…