Cam terebentin yagini Almanya da bulabilirmiyim :uhm: almanca ismi nedir :bbo::bbo::bbo: lütfen yardimci olabilirmisiniz ...
Camterebentin yaginin Almancasi Teebaumöl canim.Drogeriemarketlerde bulabilirsin.:lepi:
Arkadaslar Annem diyorki SAclarini hergün sIk sIk örürsen Saclarin daha cabuk uzuyormus bu dogrumu?Yani örgülü sac daha cabukmu uzuyor`?
Canim eminmisin? bende teebaumöl kullaniyorum.. ok kokusu yakin ama ben camterebentinin ingilizcesi pine oil olarak biliyorum??? tr den aldigim kutucuklarin üzerindede pine oil yaziyol... ve teebaumöl pineoil degil bildigim (?))
fakat sunuda söylemem gerek TEEBAUMÖL sac rengini aciyo ve gercekdende iyi geliyor saclara..
turplu su da yapiyorum ben destekliyor resmen
:jeyyar:[/QUOT Canim Teebaumölün resmine bakarsan eger netten ordan görürsün CAmagaci var CAmterebentide saten Camagacindan geliyor.Benim Bildigimde bu canim kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5
Canim bence dogru... neden dersen, amcamin hanimi sacini sürekli örer.. hemde genelde islak islak banyodan sonra.. yani saci bir senede söyle uzadi: saclari omuzlarina degiyordu hafiften ve simdi kalcasina bir karis var
hep örüp topuz yapar...
bendemi artik öyle yapsam nehehe
AYRICA yengem öyle bakim yagsi su bu kesinlikle kullanmaz!!
nedir saçlarımızdan çektigimiz canım
1 gün turplu su ile yıkıyorum 1 gün çamterabentin le masaj yapıyorum bi günde doğum kontrol haplı şampuanla yıkıyorum sırnaşık şey
sonunda kaptan mağra adamı gibi heryerimden tüyler fışkırmaz umarım :roflol::roflol: