Saç Uzatma Yöntemleri "Saçım hızlı uzasın" diyenlerin alan

kızlar bide aktarlarda bi saç bakım maskesi var bi ara kullanmıştım ii gelmişti saçlarıma şimdi yine alacağım ondan saçlarım çabuk uzasın ve kırıklar gitsin istiyorum birde çam terabenti alacağım önceden şampuanıma koyuyodum bende ii geliyodu

ya hamılelerde yan etkısı falan yoksa bende kullanayım su camterabentını??

arkadaşlar size tavsiyem turplu su biraz pis kokar fakat mükemmel saçlar

arkadaşlar ben internette bi bakım komplkesş gibi bişe buldum
doğal hızlı saç uzatıcı diye geçiyor içinde
İçindekiler: Badem yağı, Hind yağı, Çörek otu yağı, Defne yağı, Fındık yağı, Susam yağı, Portakal yağı, Çam Terebentin esansı, Kad yağı, Mersin yağı, Biberiye yağı, Menekşe yağ, Bıttım yağı, Tarçın yağı, Ceviz yağı, Limon yağı, Sarımsak yağı, Karabiber yağı, Nane yağı, Okaliptus yağı, Kekik yağı, Defne gar yağı, Papatya yağı, Karanfil yağı, Saf Zeytin yağı, ve Aleo Vera

yani yok yookk
bi internet sitesinde satılıo bölebi karışım kullanan oldu mu aranızda
site adı verilmiomuş galiba
oyüzden söyleyemiyorum..
bilgis olan varsa söylerse sevinirim.

Arkadaslar Annem diyorki SAclarini hergün sIk sIk örürsen Saclarin daha cabuk uzuyormus bu dogrumu?Yani örgülü sac daha cabukmu uzuyor`?

Camterebentin yaginin Almancasi Teebaumöl canim.Drogeriemarketlerde bulabilirsin.
:lepi:

Canim eminmisin? bende teebaumöl kullaniyorum.. ok kokusu yakin ama ben camterebentinin ingilizcesi pine oil olarak biliyorum??? tr den aldigim kutucuklarin üzerindede pine oil yaziyol... ve teebaumöl pineoil degil bildigim (?))

fakat sunuda söylemem gerek TEEBAUMÖL sac rengini aciyo ve gercekdende iyi geliyor saclara..

turplu su da yapiyorum ben destekliyor resmen :KK66:

:jeyyar:

Arkadaslar Annem diyorki SAclarini hergün sIk sIk örürsen Saclarin daha cabuk uzuyormus bu dogrumu?Yani örgülü sac daha cabukmu uzuyor`?

Canim bence dogru... neden dersen, amcamin hanimi sacini sürekli örer.. hemde genelde islak islak banyodan sonra.. yani saci bir senede söyle uzadi: saclari omuzlarina degiyordu hafiften ve simdi kalcasina bir karis var :KK70:

hep örüp topuz yapar...

bendemi artik öyle yapsam ne :KK70: hehe

AYRICA yengem öyle bakim yagsi su bu kesinlikle kullanmaz!!

Kızlar ben de saç bakım yağı kullanıyorum. İçinde : Susam yağı, zeytinyağı, ceviz yağı, çörekotu yağı, badem yağı, defne yağı, ısırgan yağı, buğday yağı, karanfil yağı, jojoba yağı, hint yağı ve çam terebentin yağı var. Dökülme üzerinde olumlu bir etkisi yok, ancak uzama konusunda yardımcı olacağını söyleyebilirim. Ölçülerle konuşamayacağım üzgünüm, ama gözle görülür etkisi oluyor bende. :lepi:

Örme konusuna gelince, saçı örmek, özellikle de gece yatarken örmek saç uzaması üzerinde olumlu etki yapar. Bunu size anlatmaya çalışayım. Saçlarımızı dik bir saç teli üzerinden düşünürsek, şekille anlatıyorum :

_--
_--
_--
_--

Şekilde _ ve -- ile gösterdiğim şeyler kükürt köprüleridir. Saçımızı ördüğümüz zaman, bu kükürt köprüleri örmenin etkisi ile yer değiştirirler ve daha değişik bir sıralamaya girerler.

_--

_--

_--

gibi daha aralıklı bir sıralamaya giren kükürt köprüleri de uzun vadede saçların uzamasına yol açarlar. Yani saçları 1 gece örüp yatmak saçı uzatmaz, ancak örme işlemini alışkanlık haline getirirsek, şekilde anlatmaya çalıştığım gibi, saçların uzamasında olumlu sonuçlar elde edebiliriz :kahve:

slm kızlar bnde bu sac uzatma ısıne cokk meraklıyım..saclarımm omuzumdan 4 parmak alttaydı ama arkadaslarımın soyledıklerıne kanıpp cok kısa kestırdım zor topluyorum artık bı ara turp suyu yapmıstım bı ara dedıysem ole cok degıl 2 kere kullandım aslında yararını gordum ama annem bırak bu ıslerı fılan dedı sımdı soylenenlere bakılırsa buu çamtrebendı mı ne :sm_confused: cok ıse yarıyormus bn cok onceden duymustum ama pek umursamamıstım sımdı kullanan arkadaslar ne kadar ve kac cm.uzattıgını fılan yazarlarsa cok mutlu oluruum..gerekırse turba dewam edıcem..smdıden tskler..saglıklı saclar dılıyorum.. :çok üzgünüm:

Ben şampuanıma katarak kullanıyodum ayrıca bakım yağımın içinede koydum canım bende bi uzama göremedim etki etmedi yani çamterebenti ama saç derimde bir ferahlık hissi oldu yani..Şimdi bende turplu suyu yapıorum işe yarayacak gibi..

Ben zeytin yağı ve badem yağını uyguluyorum.Hem saçları röfleli bayanlar için saçtaki sertliği almasını sağlıyor hemde kırılmadan ve kopmadan uzamasını sağlıyor.Unutmayın saçlarınızı çabuk uzatmak için yıpratmayın sonra tekrar kestirmak zorunda kılıyoruz.Turp suyunu ilk kez duydun.Nasıl uygulanıyor bilen arkadaşlar anlatabilir mi?

Canim eminmisin? bende teebaumöl kullaniyorum.. ok kokusu yakin ama ben camterebentinin ingilizcesi pine oil olarak biliyorum??? tr den aldigim kutucuklarin üzerindede pine oil yaziyol... ve teebaumöl pineoil degil bildigim (?))

fakat sunuda söylemem gerek TEEBAUMÖL sac rengini aciyo ve gercekdende iyi geliyor saclara..

turplu su da yapiyorum ben destekliyor resmen :KK66:

:jeyyar:[/QUOT Canim Teebaumölün resmine bakarsan eger netten ordan görürsün CAmagaci var CAmterebentide saten Camagacindan geliyor.Benim Bildigimde bu canim kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

Canim bence dogru... neden dersen, amcamin hanimi sacini sürekli örer.. hemde genelde islak islak banyodan sonra.. yani saci bir senede söyle uzadi: saclari omuzlarina degiyordu hafiften ve simdi kalcasina bir karis var :KK70:

hep örüp topuz yapar...

bendemi artik öyle yapsam ne :KK70: hehe

AYRICA yengem öyle bakim yagsi su bu kesinlikle kullanmaz!!

Ok sevindim dogru olmasina cünkü annemde öle diyor saten annemin saclarin benimkinden kisaydi ancak zor topluyordu öre öre heralde onunda saclari uzadi simdi beline geliyor saclari benim iyse daha omuzhisasinda.Ok Bende SAcimi örmeye baslicam yatarken.kaydirigubbakcemile3

nedir saçlarımızdan çektigimiz canım

1 gün turplu su ile yıkıyorum 1 gün çamterabentin le masaj yapıyorum bi günde doğum kontrol haplı şampuanla yıkıyorum sırnaşık şey
sonunda kaptan mağra adamı gibi heryerimden tüyler fışkırmaz umarım :roflol::roflol:

nedir saçlarımızdan çektigimiz canım

1 gün turplu su ile yıkıyorum 1 gün çamterabentin le masaj yapıyorum bi günde doğum kontrol haplı şampuanla yıkıyorum sırnaşık şey
sonunda kaptan mağra adamı gibi heryerimden tüyler fışkırmaz umarım :roflol::roflol:

:1shok:doğum kontrol haplı şampuan mı ??? ilk defa duyuyorum çok şaşırdım, nasıl bi etkisi oluyo ki saça, heralde hazır satılmıyo sen koyuyosun dimi hapı şampuana aa çok şaşırdım:nazar:

benim saçlarım nazar değmesin çok hızlı uzuyo saçma gelebilir ama çok küçükken pamukkaleye gittiğimizde ordan akan suyla yıkayınca çabuk uzar demişlerdi yıkamıştım ben de sırnaşık şey ondan diyemem tabi saçlarımın kendi özelliği de olabilir tabi ama aklıma geldi başlığı görünce :1rolleyes:

X