Saç Uzatma Yöntemleri "Saçım hızlı uzasın" diyenlerin alan

cnm benım bu turplu suyu yapmaya baslıcam yarın,bunun yanındada bakımda yapmak ıstıyorm sacıma,bugun kuafore gıttım bana saclarımın cok kurudugunu sac uclarımın ınceldıgını ve dokuldugunu soledı,bana badem yagı ve çamterebentını onerdi,hem dokmeyı durdurdugunu hemde sac kurumasının yerıne sacına nem gelecegını soledı,fakat bana bu camterebendını ve badem yagını karıstırarak sac dıplerıme masaj yaparak surmemı ıstedı,sampuana katmayı onermedı,tamam surıyım bu karısımı ama ben sormayı unuttum bı kaba nekadr olcek te badem ve camterebentı koymam gerektıgını,yardım edebılırmısn cnmmmm

bende cam tetebentinini sampuanima karistiririp kullanmistim bir sure. cam terebentininin cildin gozeneklerini acma ozelligi oldugunu duymustum,(hatta kil donmesi tedavisinde bile kullaniliyormus?) dolayisi ile saclarin cogalmasini sagliyormus. ama cok az kullanmak lazim cunku; sacinizi taramak guclesiyor biraz kecelestiriyor sanki. kokusuda cok dogal. yogun bir cam kokusu meraklisina.sacim boyali oldugu icin tarama probleminden dolayi birakmistim. uzadigini farkedemedim

arkadaşlar turp suyunu 2 kez yaptım yapmadan önce saçlarımı yeni boyamıştım 1 gün arayla veeeee saçlarım yarım santim uzadı ayrıca saç bakım yağıyla ben saçlarımı ayda 4 santim uzattım şimdi turplu su yapıyorum eminmki 5cmi geçecek uzaması...

tatlım ben ders calışıyorum şu aralar yogunum oyüzden ilgilenemiyorum siteden kendim rica ettim üyeliğimin ve msjlarımın silinmesini fazla takılıyorum derslerimi ihmal ediyorum diye :)) sırf bu mesajın için kaydoldum canım unutmamışsın beni ne güzel Şeniz daha fazla yararını görmeni cok isterim bende asla bırakmicam sen yorumlarını yap hatta böyle bi konu aç ordan devam edin isterseniz bende arada girer bakarım size işe yaradıgını gördükçe mutlu oluyorum cünkü başkalarına elinden geldiğince yaymaya çalışmışsın çok sevindim buna da tekrar sağol canım bol turplu günler dilerim:içelim:yerimseniben

arkadaslar;saça maske yaptıktan sonra sıcak suda ıslatılmıs havlu ıle sarmak ne kadar doğru? soylemelere gore sıcak suda ıslatılms havlu ıle sarıldıgında sac,maske saca daha hızlı nufuz edermıs,ama sıcak ıslatılms havlu sızce maskeyı emmezmı????????

maskeyi saçına uyguladıktan sonra streç yada poşet gibi bişeyle sarıp havluyu üzerine sararsan emilim olmaz canım.. hihoyyyt sıcak havlu bana zahmetli geliyo maskeyi uygulayınca saç kurutma makinesiyle ısıtıyorum ara ara..

bende hazırladım turpu yumurtayla karıştırıp sürdüm saçıma bekliyorum...saçlarımı yeni boyamıştım bakalım sonuç nasıl olacak düzenli kullanmaya çalışcam..saçları inatla uzamayan biri olarak bende işe yararsa nobel ödülü vermek lazım bu keşfe hihoyyyt :hooray:

gliserin yağı saça iyi geliyor mu acaba? nem veriyormuş diyorlar ama. kullanan varsa nasıl kullanıldıgını ve ne işe yaradıgını yazabilirse cok sevinirim

turplu su nası hazırlanıyo ya gözlerim yoruldu tarifi bulcam dieeee :S bilen varsa yazıversin

gliserin yağı saça iyi geliyor mu acaba? nem veriyormuş diyorlar ama. kullanan varsa nasıl kullanıldıgını ve ne işe yaradıgını yazabilirse cok sevinirim

şimdi canımcım onu direk uygulamıyosun bi eczaneye gidip senin için bepanthene+bemix+evigen+e vitamini+b vitamini+gliserin karışımı hazırlamasını istiyosun sende yaparsın ama zahmetli olur hemde onlar birebir koyarlar miktarını daha iyi olur hihoyyyt gliserin doğrudur saça iyi gelir nem saç köklerini besler:1closedeyes:

Bir adet turpu rendeleyip suda yarım saat kadar pişirip süzün. Elde ettiğiniz turp suyuna yumurta sarısı ilave edip iyice çırpın. Bulamaç haline geldikten sonra saçlarınızı ovarak yıkayın. bi sitede böyle yazıyor.

teşekkürler canım verdiğin bilgi için ama bide sana zahmet kaç litre suda pişecek?onuda yazıversen bilgin varsa memnun olurum a.s.

önceki sayfalarda 3-4 bardak su diye verilmişti sanırım tarif..ben öyle yaptım..ama oluşan turp suyu bana 2hafta yeter tek kullanım oluyor demişlerdi...

önceki sayfalarda 3-4 bardak su diye verilmişti sanırım tarif..ben öyle yaptım..ama oluşan turp suyu bana 2hafta yeter tek kullanım oluyor demişlerdi...

canım forumda turplu su(tecrübelerim) diye bi konu var arkadas açmış orda ayrıntılı olarak bulabilirsiniz tarifi verdim tekrar bi göz atın isterseniz..

canım çok üzüldüm gitmene:a015:en kısa zamanda dön olurmu sana bol bol dua ediyorum cnm:Saruboceq:....senağlama

tesekkur ederım canımcıma.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…