- 3 Eylül 2008
- 466
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2gunde bir yapabilirsin =)
arkadaşlar sorulduysa veya cevaplandıysa öncelikle özür diliyorum saç uzaması için bir bakım yağı varmı biliyor musunuz dışarda kutu halinde satılıyor ya onun gibi yardım edeceğinize eminim şimdiden teşekkürlerrrr ayrıca bn lokman aktarın kuru saçlar için olan bakım yağını kullanıyorum onun uzatmaya etkisi varmı biliyor musunuz ?yardımlarınızı bekliyorummm
bide yılan yağı var oda saçları uzatıyor onuda kulandım doğal olan ürünlerden korkmayın yanlız güvenebileceğiniz yerlerden temin edin bu aralar doğal ürünlerin sahteri çok
Ya iyide terabentin ne bilmiomki sunu azerice soleseniz bende anlasam senağlama burda mesala terabentin desem verirlermi ?
Arkadaşlar Ben Burdan Duydum Ve Yaptim 10 Gr Entele Otunu 2 Bardak Su Ve 2 Bardak Elme Sirkesiyle Kaynatip Her 2 Güne Bir Saça Uyguluyorsun Ama Zehirli Olduğu Için Dikkatli Yapmaniz Lazimmiş Ikinciside çam Terabentin ,badem Yaği,hint Yağini Bir şampuna Katip Kullaniyorum Ben Ayrica Aktaredan Aldiğim 10 Saç Bakim Yağinin Karişimi Olan Yağla Kullaniyorum 3 Haftadan Beri Banamisin Demedi Hem Dökülüyor Hem Aşiri Derecede Saç Derim Kaşiniyor çikmasina Işaretmiş Ama Dökülmasinden şikayetçiyim Bende