Saç Uzatma Yöntemleri "Saçım hızlı uzasın" diyenlerin alan

teşekkürler canımm sarımsak var saçımda şu an -tatlicadiarzu- Saçlarımı yıkadıktan sonra at kuyruğu yapıp öreceğim bakalım faydasını görecek miyim :sm_confused:

kız daha dün anlattım sana dinlemiyor musun beni :mymeka: şaka şaka canım ben 6 aydır aşırı saç dökülmesi yaşıyordum, doktorun verdiği ilaçlar da etki etmedi ve sarımsakla dökülmeyi çok azalttım, şimdi normal dökülüyor günde en fazla 10 tel. Yeni yeni saçlar da çıkıyor ufak ufak kısa saç dolu her yerim kaydirigubbakcemile2

ya kızlarrr benıım sacım uzaması gerekıoooo!!! bana en etkılı yönu yaazarmısınız çamterabentın kullanıormm sacımı yaglandırıo yınede uzasın dıe kullanıorm nasılll kullanmalııım ben sampuanımn ıcıne koyuorm herkes bısı yazmıs nasıl kullanıcam ben 1.5 aydır fılan kullanıorm 2 2.5 santım sankı uzadı özelimede yaza bılırsınız mesajlarınızı sımdıden cok tskler

terebentin saçını yağlandırdı mı :1shok: İlk defa duydum vallahi. Soğuk suyla yıka saçlarını ve saçlar için yağ karışımları var onlardan kullan. Benim de uzaması lazım yoksa çeke çeke uzatacağım -tatlicadiarzu-

Canım inşallah işine yarar yerimseniben. Ben de şimdi lavanta kürü hazırlayacağım. Duştan sonra uygulayacağım. Ne duysam deniyorum bir umut işte ...

Kızlar meraba benimde saçım çok dökülüyodu hemen farkedilir bir azalma seyrekleşme var benimki ne mevsimsel nede çinko,demir eksikliğindendi 3 senedir hergün düzleştirici kullandım sonunda saçlarım dayanamadı:çok üzgünüm: düzleştiriciyi bıraktım durmadı sabırla uzattığım saçlarımı kısacık kestirdimsenağlama yine durmadı insan banyoda eline çektikçe gelen tutam tutam saçlarına bakınca hakkaten morali sıfırlanıyosenağlama hem dökülen hemde kısacık olmuş saçlar kendimi çok kötü hissediyodum bir karar verdim saçlarıma çok iyi bakıp eski gürlüğüne ve sağlığına kavuşturucam saçlarımı hiç uzatamıyodum uzatıcam:lepi: sağlık ocağına gidip bepanten, bemiks ve evigen yazdırdım aktardanda yağ aldım. Bektaşi üzümü diye bir meyvenin yağı sadece hindistanda yetişiyormuş ve hindistandan geliyormuş çok iyiymiş aktarın dediğine göre...Kullanan var mı??...içine 2şer ampul 3ündende kattım haftada 2 -3 kere sürüyorum 1 saat bekletiyorum.saçkremimede ampullerden kattım 1 haftadır düzenli kullanıyorumhihoyyyt dökülme normale döndü saçlarım yumuşacık artık umarım istediğim boyada ulaşır hepimizin sorunu ortak olsada çözümü kişiden kişiye değişiyor bence a.ssaçlarımız bizim herşeyimiz onlara iyi bakalım:enbuyukkk:

Slm arkadaşlar;
Sırf bu topic yüzünden üye oldum foruma :) 3 gündür takip ediyorum bütün yazılanları okudum... Üyeliğim anca aktive edildi... Benimde saçlarım çok güçsüz ve kırıktı düzleştirici mağduruyum bende ... yaklaşık 4 ay önce bıraktım... hiç bişi yapmıyorum saçıma... çok gerekirse fön çektiriyorum kuaförde... okullar açılmaya yakında kırıklarını aldırim dedim kuaför sağolsun yedi saçlarımı... omuzlarımdalar şu an... alışık diilim bu kadar kısa saça hep belimdeydi saçlarım. ve bi hafta önce canıma tak dedi çevre baskısından.... elimden ne geliyosa yapıp uzatıcam ve gülendiricem saçlarımı dedim...
forumda enteleyede rasladım... turp suyunada... çam terebentinede.... yağ karışımlarınada.... ilk turplu suyu denedim. :) çok yumuşak yaptı saçlarımı dün kullandım devam etmeyi düşünüorum bi arkadaş vardı rapunZeLim di sanırım sğl cnm umarım benimkileride senin kadar uzatır...

bugün btün aktarları dolaştık annemle enteleyi bulamadım... bi aktar zehirliyiz die satmıyoruz dedi... biri hiç duymamış adını nasıl aktarsa .... biride bayramdan sora gelebilir dedi... ve bi yağ karışımı önerdi içinde 25 çeşit yağ var enteleden daha faydalıdır entelede en azından tehlike var bunda o da yok dedi... denicem bu akşam işe yararsa size de öneririm... Sağolun bilgiler için kızlar ... :)

Hoş geldiniz kızlarr a.s. Ben dün lavantalı suyu kullandım, yarım saat sonra sadece suyla duruladım. Pek bir fark göremedim ama çok da dikkat etmedim açıkçası. Daha sonra yine durumu yazarım size. Rockunzel canım ben de aktara katılıyorum. Enteledense yağ karışımı kullanmanı tavsiye ederim. Ya da ikisini karıştırarak kullan yerimseniben

kızlarr mrb.bende gecen gun yılan yagı aldım aktardan.kullanan var mı?*nasıl kullanıcaz ?saçlarımda aşırı dökülme yok ama uzamasını istiyorum.uzatıyor dediler.yardımlarınızı bekliyorum

ya benim halam hiçbişey yapmıyo saçına fakat o kadar cabuk uzuyor ki saçı. geçen gün kuoföre gitmiş ya sen 3aydan beri gelmiyomusun çok gecikmişsin demiş oysaski daha 1ay bile olmamış =) sanırım bu saç uzaması bünyeye bağlı genetik .. (

sğl tatlım umarım....

bugün kendime postij aldım tam saçımın tonunda ve parlamıo herkes çok beğendi... turplu su uzatana kadar onu kullanıcam moralim yerine gelir en azından... size de öneririm kızlar..

arkadaslar ENTELE OTUNU kesınlıkle tavsıye etmıyorum.bırıncisi aktarlar basbas bagırıyo zehırlı bı ot dıye,ayrıca bu ot sac dıplerıne degdıgı zaman hasar varsa dıplerde olume bıle yol actıgı soylenıyo,saç dıplerınde hassaS oldugunda zarar verdıgı hatta oldurdugu solenen bu otun saca ne gıbı faydası olabılır bu tıp seyler bı umuttan baska hıc bısey degıl,benım yenfgem de sacları uzasın dıye bu otu kullandı yaklasık 2 ay gıbı,fakat bırakın yararını zararını gordu,yıkadıktan sonra sacları bıldıgınız pısmanıyeye benzedı,dedıkkı yenı kullanmaya basladık belkı ondandr devam ettı,sacları ole bı yıprandkı tıf tıf koyun yunu gıbı pısmanıye gıbı brakın uzaması seyreldı sacları,yıpranmasıda ayrı bı dert oldu,bunun uzerıne doktora gıttık ve bu otu anlattık,sonuc ıse sac dıp gozeneklerını kapandıgını soledı bu ot sebebe oldugunu soledı ve ısrarla zehırlı oldugunu kesınlıkle bıdaha bu otu kullanmamayı ozellıkle vurguladı,ayrıca doktorun soledıgı bıseyde saç uzatan yaglarla ılgılıydı,sacı hıc bı yag uzatamaz sacın uzaması genlere baglıdır,o solenılen yaglar sadece gubluk bakım yaglarından baska bıseye yaramaz dedı,sadece bakım yapar

ya bu turp hangisi oluyo???ben almanyadayim burda kücük disi kirmizi ici beyaz olan var omu??yardimci olursan cok sevniri kafam karisti.birde türkiyede hani lahanaya benzer varya salatalara koyarlar kirmizi omu yoksa??biri beni aydinlatirsa cok sevinirim gercekten..simdiden tesekkürler.

tatlım kırmızı turpun dışı da kırmızıdır daha doğrusu bordodur, içi beyazdır. kara turp daha faydalı diye biliyorum işte size resimler kaydirigubbakcemile2

Siyah turp:

Kırmızı turp :

Beyaz turp:

arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var saçlarım ince telli ve kuaför kısacık kesti yolduresmen ayrıca tavsiyem tanıdık bi kuaföre gitmeyin yaparken hiç özen göstermio arkadaşlar bugün aktarcıyha gidcem bademyağıtla camterebentinimi alıyım ölemi diyosunuzz inanın saçlrımın uzaması lazım=((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…