Saç Uzatma Yöntemleri "Saçım hızlı uzasın" diyenlerin alan

ah canım ah ben de senin gibi kuaförzedeyim. saç tipine uygun şeyleri seç benim saçlarım normal, terebentin kurutuyor mesela.

bende bugün turp aldım 1 kilo :eek:

denicem bugün.. inşallah faydasını görürüm..

çam terebentin kullandım yaklaşık 3-4 ay kadar ve saçlarımı gerçekten çok uzattı.. hemen hemen belime geliodu saçlarım..

çok yıprandığı için kestirdim bende .. şu an orta boy denicek durumda.. ve uzatmak istiyorum yine :sm_cool:

denemeye başlicam turp suyunu ..

çok teşekkürler Rapunzelim ..

denedikten bi süre sonra yazarım görüşlerimi hihoyyyt

hmm ozmn bn bu çamterebentini alıım dimi arkadaşalrımablalarım napcmm yardım edinn ühüüü=(((

yha yine kafam akrıştı önce turp suyumu cam terbentinmi:S:S kafaı yicem yhaaa çok pardon yine soruorum ama kafam akrıştı önce hangisiyle baslıcamı şaşırdım

bn msn imi verem burdans akıncası olams herlda infernal.angelofhell devamını bilosun ztn ekelrsen bilgiverrsen sefinirim şimdiden saol

canım benim sana önerim çam terebentini saçına direkt uygulamaman, tahriş edebiliyor çünkü. turplu suyu kullan, şampuanına da 1 kapak terebentin kat, turplu saçını bu şampuanla yıka a.s.

saol rapunzelcimm çok saol hemdee sen turplu suyun bi faydasını gördünmü bari=))

kafam iice gitit yhaa ztn hastaım bişe anlamıorum .D:KK70: kendimi aptal gibi hissettim kıhh çok tşkler hepinisee

bünyeyle alakası oldugu kesin... bizde bünyemizi güçlendirerek saçlarımızın uzamasını hızlandırmak istiyoruz ..kötükedihüso

selam turp suyunu yapmam icin sadece 1tanemi turpu rendeleyip 4bardak su ekliycem.gercekten cok güzel bir site ya bura.:ecrin_bebek:

tatlım kırmızı turpun dışı da kırmızıdır daha doğrusu bordodur, içi beyazdır. kara turp daha faydalı diye biliyorum işte size resimler kaydirigubbakcemile2

Siyah turp:
siyah_turp.jpg

Kırmızı turp :
1202112619937_336.gif

Beyaz turp:
beyaz_turp.jpg

cok cok tesekkür ederim cok iyi oldu resimler.ama bir tane turpumu rendeliycem.bazilari cok kücük oluyo.1turpa 4 bardak sumu oluyo??

katılıyorum yıpranan saç daha çabuk uzarmış bi yaşıma daha girdim:roflol::roflol::roflol:

arkadaş doğru söylüyor sizde hem soruyorsunuz hemde şöyle böyle diyorsunuz bi bildiği varki söylüyo benm halamda kuaförde çalışıo yıpranan saçlar daha çabuk uzuyor grçkten de benmkiler öyle bazen şaşırılacak şeyler sebeptr bazı şeylere ön yargılı olmayalım:kızgın:

kızlar ben sarı boyalı sacımı sıyaha boyadım kısa sure sonra yıne sarıya uzunca bı surede sarı kaldı tabı her seferınde oryal kalın tellı ve gur saclarım yuzunden kel kalmadım ama sımdı saclarım kus yuvası gıbı sert kıtır kıtır asırı kuru hatta oyle kuruydu kı kuafor yukarı fon cekse sacım dımdık havada duruyordu jolelı gıbı kendı rengıneyakın boyattım kısacık kestırdım ve 4 aydırda boyatmıyorum ama goruntu hala o kadar dehsetkı fonsuz sokaga cıkamıyorum neyse bıraz toparladım sacımı bolca yaglayarak sımdı olctum dort ay da 3bucuk santım uzamıs sacım cok yavas yaaaaaaaa:KK43: bugun turp aldım ancak kırmızı bulabıldım denıcem bakalım

kızlar ben sarı boyalı sacımı sıyaha boyadım kısa sure sonra yıne sarıya uzunca bı surede sarı kaldı tabı her seferınde oryal kalın tellı ve gur saclarım yuzunden kel kalmadım ama sımdı saclarım kus yuvası gıbı sert kıtır kıtır asırı kuru hatta oyle kuruydu kı kuafor yukarı fon cekse sacım dımdık havada duruyordu jolelı gıbı kendı rengıneyakın boyattım kısacık kestırdım ve 4 aydırda boyatmıyorum ama goruntu hala o kadar dehsetkı fonsuz sokaga cıkamıyorum neyse bıraz toparladım sacımı bolca yaglayarak sımdı olctum dort ay da 3bucuk santım uzamıs sacım cok yavas yaaaaaaaa:KK43: bugun turp aldım ancak kırmızı bulabıldım denıcem bakalım

hadi bakalım iyi haberlerini bekliyoruz canım a.s.

yok arkadaslar o kadar pahalı deıl ben 10 gr aldım 25 tl'ye we sacım usamıodu 1 ay kullandım 4 santım usadı

yok arkadaslar o kadar pahalı deıl entele otu,ben 10 gr aldım 25 tl'ye we sacım usamıodu 1 ay kullandım 4 santım usadı:teytey:

RAPUNZELİM;vermiş oldugun turplu su tarıfını en bastakı sayfalardan aldım cnm bu anlattıgın karısımın ıcıne yumurtada atılıyo anladım cnm, ama bu hazrladıgın karısımı bı kullanmada tuketıyomusun yoksa bı sıseye koyup az azmı tuketıyosun,ama sanırım hazırlanan karısım bı kullanımda tuketılıyo,her kullanmada yenıden tekrarmı hazırlanıyo,ayrıca bu karısımı temız sacamı uyguluyosun yoksa kırlı sacamı uyguluyosun,haftada kackez yapıyosun,cokkk sordum dımı ama neyapım merak ettım kusura bakma sekercim

Saç nasıl çabuk uzar. Saçın uzaması için ne yapabiliriz...
Saçın hızlı uzaması için gerekli malzemelerimiz;
Yoğurt
Yumurta
Limon suyu
Kına
Kına, yumurta, yoğurt, ve limon suyuyla yoğun bir hamur hazırlayın.

Hazırladığınız bu hamuru tüm saçınıza ve saç derinize masaj yaparak sürün.

Bir saat sonra şampuanlayın.

Bu işlem aynı zamanda saç dökülmesi propleminede iyi gelecektir.

Saçın hızlı uzaması için başka bir uygulama;
1 yemek kaşığı çörek otu ve susam otu
1 yumurta sarısı

1 yemek kaşığı çörek otu ve susam otunu, 1 yumurta sarısı ile iyicene karıştırıp saçınıza masaj yaparak sürün ve 15 dakika kadar bekletin. Sonra saçlarınızı ılık su ile güzelce durulayın. Saçın hızlı uzaması için bu kürü, haftada 1 kez uygulayabilirsiniz.

ALINTI

canım benim bak Saçın uzaması için uygulanması gerekenler bölümünde bu konu hakkında sordugun sorulardan bile fazla ayrıntı var yerimseniben ayrıca uygulayan bir sürü arkadaşımız var sonuc onlardada hafta da 1-2 santim bak istersen canım..a.s.

anladımm cnm cok saol ama hayatım baktım sayfaya fakat sorduklarıma rastlayamadım o yuzden sana sorma geregı duydum,merak ettıgım kırlı sacamı temız sacamı uygulanıyo,ayrıca haftada kackere uygululamalıyım,vee son soru bu karısımı her yenı uygulamada tekrardan hazırlanmalımı yardımcı olursan cokkk sewınırım gercekten :eek:

canım ziyanı yok aslında soruların süperyerimseniben saçın kuru olsun yeter kirli temiz farketmiyo ben iki türlüde kullandıgım içinkaydirigubbakcemile3 haftada değilde iki günde bir uyguluyorum ben oda 3 e denk geliyo..

bu karısımı her yıkamada tekrar hazırlamalısın canım daha etkili olur..a.s.

heee......anladımm cnm cokk mtesekkur edrım sekercima.s.

X