- 31 Ağustos 2008
- 5.746
- 10
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bünyeyle alakası oldugu kesin... bizde bünyemizi güçlendirerek saçlarımızın uzamasını hızlandırmak istiyoruz ..kötükedihüso
tatlım kırmızı turpun dışı da kırmızıdır daha doğrusu bordodur, içi beyazdır. kara turp daha faydalı diye biliyorum işte size resimler kaydirigubbakcemile2
Siyah turp:
Kırmızı turp :
Beyaz turp:
katılıyorum yıpranan saç daha çabuk uzarmış bi yaşıma daha girdim:roflol::roflol::roflol:
kızlar ben sarı boyalı sacımı sıyaha boyadım kısa sure sonra yıne sarıya uzunca bı surede sarı kaldı tabı her seferınde oryal kalın tellı ve gur saclarım yuzunden kel kalmadım ama sımdı saclarım kus yuvası gıbı sert kıtır kıtır asırı kuru hatta oyle kuruydu kı kuafor yukarı fon cekse sacım dımdık havada duruyordu jolelı gıbı kendı rengıneyakın boyattım kısacık kestırdım ve 4 aydırda boyatmıyorum ama goruntu hala o kadar dehsetkı fonsuz sokaga cıkamıyorum neyse bıraz toparladım sacımı bolca yaglayarak sımdı olctum dort ay da 3bucuk santım uzamıs sacım cok yavas yaaaaaaaa bugun turp aldım ancak kırmızı bulabıldım denıcem bakalım
canım benim bak Saçın uzaması için uygulanması gerekenler bölümünde bu konu hakkında sordugun sorulardan bile fazla ayrıntı var yerimseniben ayrıca uygulayan bir sürü arkadaşımız var sonuc onlardada hafta da 1-2 santim bak istersen canım..a.s.
canım ziyanı yok aslında soruların süperyerimseniben saçın kuru olsun yeter kirli temiz farketmiyo ben iki türlüde kullandıgım içinkaydirigubbakcemile3 haftada değilde iki günde bir uyguluyorum ben oda 3 e denk geliyo..
bu karısımı her yıkamada tekrar hazırlamalısın canım daha etkili olur..a.s.