Saç Uzatma Yöntemleri "Saçım hızlı uzasın" diyenlerin alan

Turbun rendelenmiş parçalarını mı, suyunu mu kullanıyorsun?
Ben rendelenmiş parçalarını kulladım, saçlarımda kaldı hepsi, bayağı bi suyun altında durdum parçacıklar aşağıya gitsin, çıksın saçımdan diye... Daha önce de muz ve bal maskesiyle böyle olmuştu :)

yumurta beyazında protein var sarısında değil protein saçı uzatır ama yumurtanın proteinleri saçlara büyük geliyo ve en fazla yüzde 10u işe yarıyo=uğraşmaya değmez
saç için protein maskeleri vs var onları kullanın bence

Hmm CADIARZU
Suyunu yapayım ben daha iyi, parçacıklar saçımdan zor çıkıyor sonra :1closedeyes:
Acaba diyorum, çeşitli bitkiler, yeşil çay ve pirinç ile yaptığım, durulama suyuna da kattığım suya da turp suyu katsam nasıl olur, böylece her banyoda kullanmış olurum kötükedihüso

Ayrıca Menengiç yağı da E vitamini deposuymuş. Kullanan var mı bilmiyorum ama alacağım ben kullandığımda sonuçları paylaşırım...

ya ben camterebentın kullanıyorum bu turo ve yumurtasıda yapsam olur mu aynı zamanda bırlıkte mesale sacımı yıkarken sampuanlı camterebentın kullansam onunlada 5 dk beklesem saclarımı zıyan mı ederım yoksaaa lutfenn cevappp

ben sımdı camterbentın kulanıyorum ama senın yazdılarını okuyunca turp ta kullanmak ıstıyorum ama camterebentını bırakmak ıstemıyorum akıl verırmsın hem onu hemde onu nası kullanıırm

kızlar ben aktardan çam terebentin alırken tavsiye üzerine saç bakım yağı aldım içinde 13 tane yağ var çam terebentini bu yağla karıştırıp saçıma sürüyorum 1 saat kadar bekletiyorum sonrasında çam terebentinli şampunla yıkıyorum saçımı yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum saçım dökülmüyo kepek yokoldu çabuk uzuya ayrıca geç yağlanıyo...

sımdı o turp u yapsam 2 saat beklesem sacımı yıkarken camterebent sampuanla yıkasam saclarımı olu rmu

cok sagol canım benımm bıldırırım cuma gunu sac boyatacam zetn uzadıgı bellı olurrr supersınzzzz cok sagol

yha şimdi bu camterebentini şampuana ekleyp kullnsam mı yoksa banyodan önce sürülsemmi daha etkisini göSterir??

arkadaşlar çamterebentini direk olarak saça uygulamayın bademyağı ve susamyağıyla karıştırın tek başına saç derisine uygulandığında tahriş ediyo bilginize...ayrıca sampuanınızada katıp 1kapak sadece her yıkamada etkili olmasını sağlarsınız..

ben de denicem su turp suyunu .yılan yagını ben sormustum bana da dedıler uzatır dıye net hatırlamıyorum ama dıger yaglardan uc dort kat pahalı gelmıstı rafa gerı koydum gene canım zeytınyagım susam yagım ve badem yagımla uzatmaya cabalıyorum
bır de gecen gun magazanın bırıne sac uzatma ıcın bısıler sordum dısardansa ıcten E vıtamını alımı cok daha mantıklıdır dedı kadın.Hak verdım bol bol saca ıyı gelen vıtamınler ıceren besınler tuketın.Hatta arastırırsanız goreceksınız saca ıyı gelen yagların ıcınde de bu E vıtamını var
Buğday, pirinç, mısır, darı, çavdar, marul, soya, yerfıstığı, kabak çekirdeği, badem, susam, ceviz, zeytinyağı, ayçiçek yağı, mısırözü yağı, pamukyağı ve yeşil sebzelerde E vitamını ıcerıyor

kızlar hazır bu masaj olayına değinmişken size sormak istediğim bir şey var yardımcı olursanız sevinirim. ben normalde saç diplerime masaj yapmam. ama buradan okuduktan sonra yapmaya başladım. işe yaramanın aksine masaj yapıp saç diplerimle oynadıkça saçlarım daha çok dökülüyor benneyaptımki Acaba bende mi bir sorun var yoksa sizler de aynı sorunu yaşıyor musunuz :uhm:

kızlar yaa keratin kaynaklı saça şu turp mask olayını yapsam ne olur keratinlerime zrar verirmi acaba ablam yapıyo onda çok işe yaradı saçını toparladı resmen ( bende istiyorum yapmak ama keratinlere zararıolur diede korkuyorum... ayrıca ablam saf zeytin yapını saçına sürüyor ve sıcak suda havluyu ıslatarak kafasına sarıyor soğuyuncaya kadar tutuyor işlemi üç kez tekrarlıyor ışıl ışıl oldu saçları ama bende şu turp olayını yapmak istiyorum yaa ((

turbu ben de denicem saçlarımı ayda yarım cm fazla uzatsa bana yeter.
rapunzell kırmızı turptan bahsediosun değil mi?
bu arada saçı kurutma gibi bi etkisi var mı saçlarım röfleli de baya kuru:bbo:

evet canım ben sarımsakla saçlarını kurtaran biri olarak herkese öneririm. benim yarım kavanoz sarımsağım kaldı, o bitince turp da denemeyi düşünüyorum. ama sarımsağı şiddetle tavsiye ederim, kokusunu kafasına takanlar olabilir, ama sonucunu görünce kokusuna değdi diyorsunuz yerimseniben

canım ben sarımsakları bir kaseye koydum üzerine de biraz tuz ekledim çok az, bunları tahta tokmakla ezdim iyice. sonra içine saf zeytinyağı ekledim macun kıvamında bir şey oldu. bunu küçük bir kavanoza koydum özleşsinler iyice diye. lazım oldukça 1 yemek kaşığı kadar macundan alıp saçıma sürüyorum, streç filmle sarıyorum, üzerine de havlu sarıp 1-2 saat bekletiyorum. Önce zeytinyağlı sabunla sonra da doğal bir şampuanla yıkıyorum. Ben 6 ay gibi uzunca bir süre saç dökülmesi yaşadım, doktora da gittim ama doktor değerlerim normal olmasına rağmen çinko ve demir hapı kullanmamı istedi. bu haplar da ters etki yaptı daha kötü dökülme yaşadım. Sarımsağa başlamamla dökülme %75 azaldı diyebilirim. Hala dökülüyor saçlarım biraz ama onun da mevsimsel değişikliğe bağlıyorum.

saçlarıma değil de saç diplerime masajla yediriyorum canım. zaten başımı sarınca bütün saçıma yedirmiş gibi oluyor. saçlarımı malesef dökülmesini durdururum umuduyla kestirdim şimdi omuzlarımdalar = (

ben denedim bu sarımsağı ama kokusuna dayanamadım,zaten sevmem sarımsağı bide kafamda olunca hiç tahammül edemedim 20dakika içinde yıkadım,öyle kötü midem bulandıki 1hafta yemek yiyemedim..faydası oluyordum muhakkak ama saçtan kokusu çıkmıyor..bide sirkeyle birlikte uygulamıştım ben :1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…