Saç Uzatma Yöntemleri "Saçım hızlı uzasın" diyenlerin alan

Selam kizlar..
Ben burda okudum ve gittim aktara aldim çamterebentin esansini . Ufak bi şişe zaten üstünde saç bakimi için yaziyor.
200 ml.lik şampuanimin içine 1 kapak koydum. Ve gözlerime inanamadim.
Normalde benim saçlarim çabuk uzar ama bu başka. Saçlarimi boyattiğim zaman başladim kullanmaya ve 3 haftada saçlarim 2 cm.uzadiğini gördüm. (diplerden belli oluyor.)yani ben bu değişikliği farkettim. Ayrica saça hiç bi zararinida görmedim. çocuklarin şampuanlarina bile koydum ailece kullaniyoruz. Kizimda yeni saçlar çikardi alin bölgesinden.birde bunun yaği varmiş ama saç bakiminda kesinlikle yağin tek başina kullanilmamasi gerektiğini söyledi aktar.
Paylaşacaklarim şimdilik bu kadar. Herkese iyi akşamlar.

mecitefendinin şampuan setide var. 2 şampuan+saç bakim yaği+saç maskesi yaklaşik 25 lira civarinda. Onunda faydasini görmüştüm. Saçi uzatiyormu bilmiyorum ama dökülmeyi kesinlikle önlüyor.

yasemin10 anne olarak eminim çok dikkatlisindir, ama kızın kaç yaşında bilmiyorum. onda terebentini kullanırken dikkatli olmanı öneririm. çünkü ben de kullandım uzunca bir süre, saçları matlaştıyıro sertleştiriyor ve saç derisinde tahrişe neden oluyor. kızın ufaksa cildi daha hassastır dikkatli ol bence canım

ilgin için teşekkür ederim hcr35 Kızım 4 yaşında doktoruna sordum bi sorun olmaz dedi. Bizde bi sorun görmedik.

terebentını kullanıyorum daha 1 kere kullandım saclarımda cok kasınam var 2 gunden berı kasınıyor acaba bana ıı gelmıyor mu bıde ben yagını kullandım

ben saçlarım uzasın diye kullandım çamterebentini bir süre ..saçlarımda tık olmadı sinir oldum kullanmıyorum saçlarımı mahfetti..:S:S:S

mrb kızlar.ben yaklasık 1 sene olacak çam terenebtin esansı kullanıyorum.şampuanımın içerisine belirli miktarlarda çam terebentin ve badem yağı karıstırıorum.belki saça faydası vardır ama ben göremiyorum.çunku saçlarımı surekli yuksek ısıda düzlüorum ve sacımda cok kırık var.sacımı da kestirmek istemiorum cunku kuaförler kırık al deyince yarısını göturuo.sacımı baska nasıl uzatabilirim.yılan yagı uzatıyor dediler ama bilmiorum.

çam telebentini kullandımbir süre ama kokusundan sebep bıraktım yılan yapını kuaförümde tavsiye etti kaynak yaptırmadan önce kullanıyordum saçımı kendine gitirdi buara balam saf zeytin yapını saça sürüp sıcak suyla havlusu ıslatıp soğuyana kadar saçında tutuyo ve bunu üç keretekrarlıyor saçları pırıl pırıl parlamaya başladı bide turpu kaynaıp saçına sürüyo oda saç uzatıyormuş bu ara fazlaca azimli yanii ama benim saçımda kaynak var zararlı olduğu için kaynağa yapamıyorum ama çokda heveslendim valla :)) kaynaklarımı çıkartınca bende başlıcam herşeyi yapıcam :))

yılan yağı uzatıyor mu yani.ya birde saçlardaki kırıklar saçın uzamasını engelliyor.saçlar dipten uzuyorsa etkilememesi gerek ama benim saçlarım sanki hep aynı boyda.uzamasını istiyorum artık.yılan yağınıı denemek istiorum

merhaba arkadaşlar... ben çamterebentini düzenli olarak kullandım ve gerçekten faydasını gördüm saçların hızlı uzamasını sağlıor ancak herşeyin fazlası zarardır denir ya o da bu şekilde önemli olan doğru kullanmak. ben büyük boy şampuana bi kapat attım. kokusu beni rahatsız etmedi çünkü şampuan kokusu daha baskın. yılan yağını da kullandım o da gerçekten güzel bi bitkisel bakım ürünü. ayrıca yılan yağı saç dökülmesine de çok iyi gelior. sağlıklı günler...

10 gr. entele 1.5 su bardak su - 1.5su bardak sirke ve 100 adet karanfille 10 dakika kaynatın.Süzün ve posasını atın.
Bu ara da entele otu zehirlidir dikkatli kullanın.Açık yaranız varsa kullanmayın yoksa bir sorun olmaz gözlere dikkat ve entele otunu kullanırken fısfıs lı bir kaba koyun öyle kullanın ya da şırınga yardımı ile kafanıza sıkın o zaman gerektiğinden fazla kullanmış olmazsınız ve verdiğim tarif gün aşırı ve fısfıs (spreyli kap) şeklinde kullanırsanız sizi 2 ay götürür..
Kendimde denedim.Kendi saç rengim siyahtır fakat şu an röfleli o yüzden ne kadar uzadığını daha kolay gördüm.Bu karışımı sürdükten sonra ayda 1 cm uzayan saçım neredeyse 3-4 cm uzadı.Yalnız rutin bir şekilde yapmanızı öneririm.Bir iki kere yapıp bırakacaksanız yararını daha az görürsünüz.
Ayrıca bir arkadaş kırık olan saçlarının uzamadığından sözetmişti.Saçlar sanılanın aksine dipten değil uçlarından hava alır.Böylece saçınız kırıksa hava almayacağından en azından uçlarından kestirmelisiniz

ya bu zehirli otu nasıl korkmadan kullanıyorsunz.duyduguma göre ölümcül de olabiliyormus.ben korkuorum yaa.baska bir yöntem yok mu sacları uzatacak.yardım edinnnn:))

ya bu zehirli otu nasıl korkmadan kullanıyorsunz.duyduguma göre ölümcül de olabiliyormus.ben korkuorum yaa.baska bir yöntem yok mu sacları uzatacak.yardım edinnnn:))

aynen yaa zehirsiz şöyle korkmadan sürebiliceğimiz bşi yok mu saçı hızlı uzatan:ecrin_bebek:

kızLAR ben saçımı uzatmk istiyorm .... badem yağınıdamı şampuna eklicez??....

+

bu çam terabentini susam yağını avokado yağı ve ısırgan otu yağını karıştırp saça uygulanırsa etkisi oluyomuş saçı besliyomuş

valla ben hem yılan yagı surdum hem saf zeytinyag sacım hızlı uzadı ama hangisi uzattı bilemicem

cam terebentin ucuz ben fazla 5 ytl verirsin.sen nasıl bişi uyguluyorsun??gercekten sacın bir haftada 1 cm mi uzadı??bana da söylersen cok sevinirim

bu arada yılan yagının fiyatı ne kadar?pahali bişi mi??ve nasıl uyguluyorsunuz sacınıza?

ya eger kıyıyorsanız kerastas kullanın memnun kalmayana rastlamadım ama ben bı turlu yapamadım benım saclarım sıyahtan oryalle sarıya donunce yandı kısacık su an yıkamanın uzattıgına katılıyorum ama yıpranmıs saclar ıcın degıl tatılde denıze gunes yagımı sacıma sıkıp gıdıodum yıpranmıs sac kuruyor ayrıca sacımı kremlı bıraktım denız kenarında olanlar sanslılar nemlı hava kuru yıpranmıs uzamayan saca ıyı gelıor zeytınyagı susam yagı badem yagı ıle bekletıp dus aldıktan sonra sacımı hafıf kremlı bırakıyodum dondugumde kuafrum sacın cok toparlamıs dedı bende farkındayım yag su bıde ara sıra bıra ya da maden suyu dokmek ıyı gelıyor bır de kekık suyu sac uzatır dıyor kıme sorsam ama denemedım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…