Saç Uzatma Yöntemleri "Saçım hızlı uzasın" diyenlerin alan

Ben ağzıma sürmem sütü ama yine de saçlarım çok uzar. Beyaz peynir yiyorum fazlasıyla kalıp kalıp, sonuçta protein olayı sanırım.

evet sanırım bu proteinin epey faydası var yada sanırım bazı insanlar doğuştan şanslı bende uzasn ve dökülmesin diye herşeyi yapııyorum ama işte yine tık yok

protein gerçekten saçı çok çabuk uzatıyor. Bol protein bulunan gıdalar: et, balık, tavuk, süt, yoğurt, yumurta, bakliyat, nohut, soya fasulyesi, kuru fasulye.. =)

ben bugun camterabetın alacam ama sampuana katarsam sacımda 1 2 dk kalacak yeterlı olur mu bıde ben hergun sac yıkıyorum cok mu gelır sızce lutfen kullananlar bana yardım edebılır mı cunku ılk defa burda duydum bunu

saç dökülmen azaldımı önce onu söyle bakim?kaydirigubbakcemile

yaa of hayır canım saç dökülmem azalmadı hatta bana inanım dahada arttı.saçlarımı kestirmiştim tresan kullanıyodum dsökülmüyodu bu kadar şimdi tresanın içine çam terebenti koydum feci dökülüyo yaa.yani çam terebenti benim saçlarımı çok döktü canım.

ah kuzuuu sana söyledim ama herkesin saçına iyi gelmiyor diye, iyi gelmediyse kullanma daha fazla saçından olacağına şampuanından ol. Tugce86 bir şey olmaz, 5 dk beklet saçında şampuanlayınca yeter.

klava:klava:klava:saçlrım benm için çok değerli y abişey olursaaaaaklava:

belaruss olursa bu bizim suçumuz değil ki kızıyorsun klava: herkesin saçına iyi gelmiyor, bazılarını acaip matlaştırıyor sertleştiriyor, bazılarının dökülmesini durduruyor. denemeden anlayamazsın = )

hcr 35 yardım et nolursun nasıl bi şampuan alıyım bana yardımcı olurmusun canım.head&shoulders alcaktım fakat dahada döküyomuş diye duydum.yardımcı olabilirsen çoook sevinirim canım

tatlım marketlere gidip şampuan reyonunda gördüğün şampuanların hepsi aynı, içerikleri az çok aynı. benim tavsiyem bitkisel içerikli şampuanlar alman. ben 3 ay önce DFN GARLI şampuan ve MECİTEFENDİ saç bakım yağı aldım ( içinde saça iyi gelen 1o tane bitkisel yağ var ). İkisini kullandım ve çok memnun kaldım. Sana da öneririm canım.

hcr 35 yardım et nolursun nasıl bi şampuan alıyım bana yardımcı olurmusun canım.head&shoulders alcaktım fakat dahada döküyomuş diye duydum.yardımcı olabilirsen çoook sevinirim canım

tresan ısırgan otlu şampuanı dene canım pek çoğunun işine yaradı ama dahada olmadı dersen gir bi eczaneye sorunum şu şu de onlar seni yönlendirir ama iyi bi eczane olsun mümkünse hihoyyyt

ben tresanın içinde silikon olduğu için zamanla saç derisini tıkadığını okumuştum birkaç yerde. ne kadar doğru bilemiyorum tabi :sm_confused:

dimetcone halk tabiriyle silikon madde tresan,otacı,hacısakir,duru,schwarzkopf,hoby bu sıraladıgım sampuanlarda yok yok ne yazık ki bunların dışında aklınıza gelen iyi dedigimiz hangi marka varsa hepsinde mevcut

ya canlarım tresan kuyllanıyorumda içinde çam terebenti var atıcam mecburen.çünkü mahvetti yani.ben çam terebenti kullanmadan önce daha az döklüyodu.hemen kesmem lazımdsa işte güzel bi şampuan almam lazım.en iyisi canım senin dediğin gibi bi eczaneye girip soruyım.gerçi onlarda ürünlerini satmak için belki şu iyi bu iyi der palavradan o yüzdende güveniyo diilim yani.ama güvenilir bi eczaneye acilen danışlmalıyım...hepinize teşekkür ederim kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…