- 31 Ağustos 2008
- 5.746
- 10
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tatlım turplu suyu denediğin için ve sonucu paylaştıgın için teşekkür ederim bilgilerini -saçını uzaması için uyulması gerekenler - bölümünde paylaşırsan sonuclarını arkadaşlarımda görürse daha cok kişiye yardımcı olabiliriz simdiden tekrar tşkler umarım tekrar beline kadar uzar en kısa zamanda ...yerimseniben
evet bulabilirsen kara turp daha etkiliymiş en etkisizide beyaz turpmuş ben kırmızı turp kullanıyorum yarım cm den cok daha fazla uzar emin ol bence sacını kendine getiricek yıkadıktan sonra uclarına fln saç kremi uygularsan bi sorun kalmaz ki zaten saçı besledigi için kurutcagını hiç sanmıyorum canım cünkü boyalı saçlarda saç derisi yananların saçlarını toparlaması için birebirmiş benimki boyasız ondan fazla etki ettigini düşünüyorum benim ki haftada 1cmdenfazla uzadıysa saçı yıpranmışların 1 cm uzar yada 0,75 mm uzar umarım yardımcı olabilmişimdir canım sağlıklı saçlara kavusman dileğiylekaydirigubbakcemile5a.s.
ya bu turp hangisi oluyo???ben almanyadayim burda kücük disi kirmizi ici beyaz olan var omu??yardimci olursan cok sevniri kafam karisti.birde türkiyede hani lahanaya benzer varya salatalara koyarlar kirmizi omu yoksa??biri beni aydinlatirsa cok sevinirim gercekten..simdiden tesekkürler.
ya bu turp hangisi oluyo???ben almanyadayim burda kücük disi kirmizi ici beyaz olan var omu??yardimci olursan cok sevniri kafam karisti.birde türkiyede hani lahanaya benzer varya salatalara koyarlar kirmizi omu yoksa??biri beni aydinlatirsa cok sevinirim gercekten..simdiden tesekkürler.