Saç Uzatma Yöntemleri "Saçım hızlı uzasın" diyenlerin alan

saçmalamakta bizim milletin üstüne yok -tatlicadiarzu-

kızlar ben badem yağı,ceviz yağı,zeytinyağını (aktara soruyorum hangilerinin uzattığını söylerse)
karıştırıyorum..üstüne bemix,evigen ve bepanthen kapsüllerini kırıp döküyorum..çok iyi geliyor saçlarıma..
bemix, evigen ve bepanthen vitamin kompleksidir..dr dan sağlık karnenize yazdırabilirsiniz..yada çok pahalıı birşey değil kendinizde alabilirsiniz..
saça dipten uca kadar sürün...

benimde saçım hiç uzamıyo ole istiyorumki belime kadar uzansın saçlarım ama sureklı maşaladıgım için uzamıyo kırılıyo saçlarım bu defa çamterebentin kullanıcam bakalım nolcak((

benımde saçlarım cok uzundu belımdeydı kuaforun gazabına ugradı ve yandı aradan 5 6 ay gıbı bır zaman geectı hala uclarında kestırılesı gereken yerler var ama kestır kestır cook kısaldı saclarım su an da boynumda susam yağının çok büyük bir etkısı oldu ama arkadaslar mesela ayda 1 cm uzuyosa 2 santım uzattı saclarımı ve yenı cıkan saclarım okadar guzelkı bıdaha asla boyatmayı dusunmuyorum yazık ettım saclarıma..

yazıları okudum da saclarımım dıbıne surmem gerekyıor mu yoksa sadece uclarına yeter mı bıde benım saclarım az acaba saclarımı gurlestırmek ııcn ne yapamam gerekır

mrb arkadaslar . bnm saclarım platin sarı öle yanma falan olmadı ama yıpranık tabi haliyle . bide fön falan . bnde cam telebenti kullandım eczacı arkım var onada sordum ama sampuanın icine koyma dedi duşa girdiginde avcuna sampuan bide cam telebentini dök dedi saclarının diplerine masaj yap dedi . öle yaptım bnde evet uzatıyo sacı ve bakım yapıyo tavsiye ederim . ama bazı arklar yıkamak sacı yıpratmıyo falan demis kuaförüm hergün yıkamamı söledi bana genel olarak sacların dinlenmesi önemliymis yani boyalı boyasız farketmez . bide badem yagı ve hint yagı karısımını uyguladım oda sacları yumusatıp bakım yapıyo cezveye koyun iki karısımı ocakta biraz ısıtın ve öle uygulayın cok daha faydalı oluyo . zeytin yagıyla yumurtayı boyalı saclara hic ama hic önermiyorum kötü kokması bi yana semsert yapıyo :S:S

yıpranan sacın daha cabuk uzadıgınıda dehsetle okudum :):) saglıklı sac uzar yıpranan sac kırılıp durur ve hep aynı boyutta kalır :)

yazıları okudum da saclarımım dıbıne surmem gerekyıor mu yoksa sadece uclarına yeter mı bıde benım saclarım az acaba saclarımı gurlestırmek ııcn ne yapamam gerekır

cnm cam telebentini iki sekildede kullanabilirsin bi sampuanla birlikte bide sac diplerine parmak ucunla tonik yapıp bekletip ılık dusa girmek . bn smpuanla olanını öneririm cünkü saca bakımda yapıyo . saclarım az diyosanda bu yardımcı olur cnm . bide bi öneri saclarını cok tarama . tarakların ahsap olsun hassas bi saca sahipsen . umarım yardımcı olabilmisimdir :1hug:

Kizlar ya benim sacimda asiri uzuyo 1 sene kesmiyim hemen popomun altina kadar uzuyo.Birde dumduz iyice alip basini gidiyo.Valla ben kesmeye bas gelemedim sizde uzatmak icin ugrasiyorsunuz.Ne diyeyim Allah sizlere versin bendeki saclari.

Kizlar ya benim sacimda asiri uzuyo 1 sene kesmiyim hemen popomun altina kadar uzuyo.Birde dumduz iyice alip basini gidiyo.Valla ben kesmeye bas gelemedim sizde uzatmak icin ugrasiyorsunuz.Ne diyeyim Allah sizlere versin bendeki saclari.

al işde ya benim de öyle cok cabuk uzuyo..temmuz sonunda saçımı omuzlarımda katlı kestidim mecburen "v" seklinde bide.. eylülün ortasındayız birbucuk ay oldu ve bakıyorumda yaklsık 7-8 cm uzama var.belki normaldir ama baa cok gelio.. bugün bi arkadasım gördü sen daha yeni kestirmedinmi sacını dedi.. nedenini bulamadım daha. ama bulursam yazıcam buraya mutlaka:1hug:

ya kızlar meraba bende yeniyim..
site hakkında pek bilgim yok banayardımcı olursanız gerçekten çok mutu olurum..
sorunum şu kuaför mağduruyum malesefki bende..
burdan okuduğum kadarıyla bende çam terebenti aldım tresan şampuanın içine bir buçuk kapak çam terebenti koydum.bir kere kullandım sonra saçlarım taransın diye uçlarına krem sürdüm sonra çıkınca gliss in sıvı saç spreyinden azcık fıslattım.böyle devam edersem saçlarım uzarmı nolur yardım edin kızlar napıyım şimdiden çok teşekkürler...

ay seksi sinek ne kadar şanslısın yaa..
allah bizede öyle sağlıklı uzayan saçlar versin inşallah
bir yerde okumuştum protein saçların uzamasına yardım ediyomuş.
süt peynir falan tüketiyosan belki ondandır.
neyse canım çok şanslısın..

hergün bir-birbucuk litre süt içiyorum ama şu aralar içemiyorum:çok üzgünüm:.. demir eksikligi çıktı doktora gittigimde beslenme seklimi söyledim cok fazla hayvansal gıdalar almasan ii olur dedi.. özellikle süt ve süt ürünleri ve kafeinli içcekler demir emilimini azaltıyo oda kansızlık yapıomus... ben yine dayanamayıp bir iki bardak (büyük kola bardagı) içiyorum.. belki bi etkisi vardır dedigin gibiyse.. :)

Son düzenleme:
bak nedeni çıktı seksi sinek
bende hiç süt ürünleri içmem yemem oyüzden uzamıyo demekki.
süt içerken midem bulanıyo ıyyk
of bide saçlarım çok dökülüyo naapcamı bilmiyorum
çok üzülüyorum ya

allahallah şimdi sütmü uzatıyo benim sacımı.:uhm:.. kızlarrrrrrrrrrrrrr o zaman herkes süt içsin bol bol.. yaglara bilmem nelere gerek kalmaz hem hihoyyythihoyyyt

BoL boL süt de boL boL kiLo aLdırır ama =) Her şeyin kararında alınması fayda sağLar sanırım. Elbette protein içerikli besinler saç için çok faydalı.

ya napıyosunuzda bukadar saçlarınız uzuyo bizede yardım edin yaaw

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…