arkadaşlar ben yağla mağla uğraşmıyorum yok onu karıştır yok bunu karıştır ben saçımı sürekli topluyorum,örüyorum,bağlıyorum.bu yüzden saçım çok yıprenıyor yıpranması iyi çünkü yıpranan saç daha çabuk uzuyor.sonrada kırılan saçı çeşitli yöntemlerle uzman doktrlar sayesinde hallediyorum.doğruluğundan emin değilim ama saçı tersten taramak daka doğrusu fırçalamak,suyla sürekli yıkamak da uzatıyomuşsuyun içindeki mineraller saçı iyice besliyor ve hızlı uzamasını sağlıyomuş çok fazla zeytin yemekte önemliymiş çünkü içinde e vitamini var
saçmalamakta bizim milletin üstüne yok -tatlicadiarzu-
yazıları okudum da saclarımım dıbıne surmem gerekyıor mu yoksa sadece uclarına yeter mı bıde benım saclarım az acaba saclarımı gurlestırmek ııcn ne yapamam gerekır
Kizlar ya benim sacimda asiri uzuyo 1 sene kesmiyim hemen popomun altina kadar uzuyo.Birde dumduz iyice alip basini gidiyo.Valla ben kesmeye bas gelemedim sizde uzatmak icin ugrasiyorsunuz.Ne diyeyim Allah sizlere versin bendeki saclari.[/QUOTE
sacların saglıklımı uzuyo cnm :uhm: yoksa pırasa gibiyse oda kötü bnm arkımın boya yoktu saclarıda cabuk uzuyodu ama tüleriyodu falan kafamçokkarıştı sende rahatsız olmus gibi yazmıssında merak ettim saglıklımı uzuyo :uhm:
Kizlar ya benim sacimda asiri uzuyo 1 sene kesmiyim hemen popomun altina kadar uzuyo.Birde dumduz iyice alip basini gidiyo.Valla ben kesmeye bas gelemedim sizde uzatmak icin ugrasiyorsunuz.Ne diyeyim Allah sizlere versin bendeki saclari.
ay seksi sinek ne kadar şanslısın yaa..
allah bizede öyle sağlıklı uzayan saçlar versin inşallah
bir yerde okumuştum protein saçların uzamasına yardım ediyomuş.
süt peynir falan tüketiyosan belki ondandır.
neyse canım çok şanslısın..
Kizlar ya benim sacimda asiri uzuyo 1 sene kesmiyim hemen popomun altina kadar uzuyo.Birde dumduz iyice alip basini gidiyo.Valla ben kesmeye bas gelemedim sizde uzatmak icin ugrasiyorsunuz.Ne diyeyim Allah sizlere versin bendeki saclari.[/QUOTE
sacların saglıklımı uzuyo cnm :uhm: yoksa pırasa gibiyse oda kötü bnm arkımın boya yoktu saclarıda cabuk uzuyodu ama tüleriyodu falan kafamçokkarıştı sende rahatsız olmus gibi yazmıssında merak ettim saglıklımı uzuyo :uhm:
canim sagliklimi bilmiyorum yani oyle cok kirigim olmuyo tulermede pek olmuyo ama gurde degil yani.