bişey sorucam kızlar ya.. Şimdi bepanten ampulu şampuana kırdık diyelim. Peki bu vücudumuzun başka bölgeleriyle temas ettiği için kıllanma yapmaz mı ?? böyle bi sorun varsa almıycam da lütfen cevap yazın :)
benim saçlarımı bugüne kadar hızlı uzatan tek şey hergün yıkamak oldu 2 haftada 3 cm uzadılar,saçı hergün yıkamak yıpratmaz kurutmaz bakımını yaptıktan sonra ayrıca ben otacının şampuanını kullanıyorum içine çam terebentin,susam yağı ve badem yağı koydum bununla masaj yaparak yıkıyorum saçlarımı birde 2 günde bir sadece zeytinyağı sürüyorum saçlarıma ve bir saat bekliyorum saçlarım daha sağlıklı parlak olmaya başladılar ki benim saçlarım oryalden yandı ve kısa kesildi ama artık omuzlarıma gelmeye başladı 2 hafta içinde.yani saçınızın hızlı uzamasını istiyorsanız hergün yıkayın,bitkisel şampuan kullanın,ve yağ karışımları uygulayın
aylin86 senin saç tipin nasıl yağlımı kurumu normalmi hergün yıkamak uzatıyo demişin benim saçlarım çok kuru ben hergün yıkasam zarar görmezmi
arkadaşlar ben yağla mağla uğraşmıyorum yok onu karıştır yok bunu karıştır ben saçımı sürekli topluyorum,örüyorum,bağlıyorum.bu yüzden saçım çok yıprenıyor yıpranması iyi çünkü yıpranan saç daha çabuk uzuyor.sonrada kırılan saçı çeşitli yöntemlerle uzman doktrlar sayesinde hallediyorum.doğruluğundan emin değilim ama saçı tersten taramak daka doğrusu fırçalamak,suyla sürekli yıkamak da uzatıyomuşsuyun içindeki mineraller saçı iyice besliyor ve hızlı uzamasını sağlıyomuş çok fazla zeytin yemekte önemliymiş çünkü içinde e vitamini var