Saç Uzatma Yöntemleri "Saçım hızlı uzasın" diyenlerin alan

sakın saçı hergün yıkmayın çok zararlı bu yağ dengesi bozulur ve hiç uzamaz...

çam terebenti çok işe yarıyo gerçekten normal şampuanınıza katın ve bununla yıkayın diplere masaj şeklinde..

arkadaşlar en başta şunu bilmek lazım
sağlıklı saç uzar ve sağlıklı saç parlar
saç ve tırnaklar sadece ve sadece besinlerde beslenir
bende aktardan bakım yağı aldım içinde zeytin,badem,menekşe,hink zart zurt hertür yağ var bide ben bu karışımı saçıma sürerken yumurta kırıyorum
şampuanımda defne özlü bi şampuan onada 3 serum bepanten ve evigen ampül kırdım(eczanelerde satılıyor 3-5 lira)
bir aydır böyle yapıyorum öyle ahım şahım süper bir şey olmadı
yumuşama var sanırım uzaması da hızlandı ama dediğim gibi saç içten uzar
bunlar sadece kısa vadede alınacak sonuçlardır
beslenmemize çok dikkat etmemiz lazım
ayrıca günde 1 adet turp yemek saça çok iyi geliyormuş
ben yemedim sağlık dergisinin birinde okumuştum
ayrıca şunu da unutmamak gerek
benim annemin babamın saçları gür değil dolayısıyla ben ne yapsam da saçlarım gür olamaz
genlerin çok büyük etkisi var

gittigim bir kuafor yilan yagi sarimsak yagi ve zeytin yagi karistirilip surulurse cok hizli uzatiyormus diye duydum ama denemedim. birde kahverengi yada koyu renkli saclarin daha gur ve parlak olmasini istiyorsaniz sirke dokun ve durulayin sari saclar icinse elma sirkesi cok iyi geliyor ben denedim ilk seferde etkisini gorursunuz (kokusu kotu ama idare ediceksiniz)

benim saçlarımı bugüne kadar hızlı uzatan tek şey hergün yıkamak oldu 2 haftada 3 cm uzadılar,saçı hergün yıkamak yıpratmaz kurutmaz bakımını yaptıktan sonra ayrıca ben otacının şampuanını kullanıyorum içine çam terebentin,susam yağı ve badem yağı koydum bununla masaj yaparak yıkıyorum saçlarımı birde 2 günde bir sadece zeytinyağı sürüyorum saçlarıma ve bir saat bekliyorum saçlarım daha sağlıklı parlak olmaya başladılar ki benim saçlarım oryalden yandı ve kısa kesildi ama artık omuzlarıma gelmeye başladı 2 hafta içinde.yani saçınızın hızlı uzamasını istiyorsanız hergün yıkayın,bitkisel şampuan kullanın,ve yağ karışımları uygulayın

bişey sorucam kızlar ya.. Şimdi bepanten ampulu şampuana kırdık diyelim. Peki bu vücudumuzun başka bölgeleriyle temas ettiği için kıllanma yapmaz mı ?? böyle bi sorun varsa almıycam da lütfen cevap yazın :)

cnm ben de şampuanıma kırdım bu ampullerden kıllanma gibi bir sorunla karşılaşmadım.

kızlar bu ampulleri şampuana kırmak zararlı diye okumuştum çünkü tarihi geçebiliyor ve bozulabiliyormuş bilginize...

evet canım,her gün yıkamak saçı uzatıyor ve bu nedenle yazın sıcak ve çok yıkanmaktan saçlar daha çabuk uzuyor :)))
a.s.

kzılar bn şampuanımı revigen alıcm ve kullnamya başlıcm.şampuan zaten bitkisel sizce içine bişiler koıyyım mı?koymıyım mı ...bir şey daha sorucm kızlarr şu zeytnyağını saçımıza naısl sürüoruss bilior msnz?ne akdr durması laızm ve ne akdr ölüçüde??birde şampuanla birlkte yapıyım mı bu zeytinyağı karışımnı

Saçına zeytinyağı sürmek için, 5 yemek kaşığı kadar SAF zeytinyağını birazcık ılıt, saç diplerine sür ve 1-2 saat kadar beklet. Sonra zeytinyağlı bir sabun veya bitkisel bir şampuanla yıkayabilirsin. Ama zeytinyağının saf olmasına dikkat et, aksi halde saçtan çok zor çıkıyor yerimseniben

Saçı çok sık yıkamak saç için çok faydalı bir şey değil. Çünkü saçın kendi yağı da saçı besleyen en önemli şeylerden birisi. Saçı sık yıkamaktan çok soğuk su ile yıkamak uzamasında etkilidir. Ben de yaz mevsimi diye saçlarımı her gün yıkıyorum ve aşırı dökülme yaşıyorum. Elbette tek nedeni bu değil, ama etkenlerden birisi bu malesef.

aylin86 senin saç tipin nasıl yağlımı kurumu normalmi hergün yıkamak uzatıyo demişin benim saçlarım çok kuru ben hergün yıkasam zarar görmezmi

aylin86 senin saç tipin nasıl yağlımı kurumu normalmi hergün yıkamak uzatıyo demişin benim saçlarım çok kuru ben hergün yıkasam zarar görmezmi

benim saçlarımda kuru üstelik oryalden yandı işlem gördü yani şuan kısa saçlarım.ben hergün yıkıyorum bazen gün aşırı ılık suyla yıkıyorum ben masaj yaparak.hergün yıkıyorum ama 2-3günde bir yağlarla bakım yapıyorum kurumaması için hiçde bişey olmuyor daha çok yumuşadı saçlarım yani bakımını yaptıktan sonra kurumaz cnm.:sm_confused:

selam arkadaşım; ben dalin bebe şampuanının içine;
çamterebentin yağı
buğday yağı
kekik yağı (1 şeker kaşığı)
çörekotu yağı kattım ve öyle kullanıyorum harika sonuç alıyorum üstelik saçınız bir kaç gün yağlanmıyor da..
ayrıca gebeliğim ve lohusalık dönemimde hiç saçım dökülmedi ancak geçenlerde zehirli ishale yakalandım, 1 hafta çok yoğun ishal ve kusma yaşadım o zaman çok saçım döküldü, şimdi o kayıbı telafi etmek için bu karışımı ve de prıorın ilacını aldım onuda içiyorum, ayrıca eşim 2 tanede kapsil almış onlarılada saçımı yumurta sarısına karıştırıp sürüyorum gerçekten saçlarım hem dolgunlaştı,hem dökülmüyor, hemde çok duru ve canlı oldu üstelik uzuzn yıllardır ilk kez bu kadar uzadı, omuzlarımdan 1 karış aşağıda şuan.. birde alnımın kenarları çok seyrekti çamterebentinle sarımsak yağını zeytinyağı ilekarıştırarak sürdüm ve 1 ay sonra fark edilecek derecede açıklıklara saç geldi çok mutlu oldum..

Son düzenleme:
arkadaşlar ben yağla mağla uğraşmıyorum yok onu karıştır yok bunu karıştır ben saçımı sürekli topluyorum,örüyorum,bağlıyorum.bu yüzden saçım çok yıprenıyor yıpranması iyi çünkü yıpranan saç daha çabuk uzuyor.sonrada kırılan saçı çeşitli yöntemlerle uzman doktrlar sayesinde hallediyorum.doğruluğundan emin değilim ama saçı tersten taramak daka doğrusu fırçalamak,suyla sürekli yıkamak da uzatıyomuşsuyun içindeki mineraller saçı iyice besliyor ve hızlı uzamasını sağlıyomuş çok fazla zeytin yemekte önemliymiş çünkü içinde e vitamini var

yıpranması iyi çünkü yıpranan saç daha çabuk uzuyor.sonrada kırılan saçı çeşitli yöntemlerle uzman doktrlar sayesinde hallediyorum

bu kısmı biraz daha acarmısın.. nsıl yani yıpranması ii ve nasıl uzman doktorlar yardımcı oluyo ben pek anlamadım

Benim de size bir önerim var. Saçlarınızı zeytinyağı ve yumurta ile yıkayın. Mükemmel oluyor. Yumurta ile karıştırmasanız daha iyi olur, çünkü çok kokuyor ama karıştırınca daha bakımlı oluyor ve daha hızlı uzuyor. Tercih sizin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…