Saç Uzatma Yöntemleri "Saçım hızlı uzasın" diyenlerin alan

merhaba arkadaşlar. turp ve yumurta karışımı var çok fazla uzattığını duydum. kullanan var mı acaba?

bende zeytinyağı ve yumurta karışımının güçlendirdiğini ve uzattığını biliyorum arkadaşlar.
ayrıca şampuanınıza bal damlatın diyorlardı.
1 damla bal örneğin.
parlaklığını arttırması için.

hint yağıyla badem yağınını karıştırıp kirpiklere sürünce, hem gürleştiriyor hem de uzatıyor. saçlarda da işe yarar mı acaba?

kızlar aktarcı ben entele die bişe bilmiorum ve bızdde satılmıyo falan dedı ... enteleyı şampuanın ıcınde dokup kullansam 2 günde bir .... 1 buucuk - 2 ay gibi bir surede ne kadar uzar ???

kızlar bide ben aktarda enteleyi bulamadım.. istanbul/ avrupa yakasında bakırköy bahcelievler haznedar gibi yerlerde enteleyi satan bi aktar bulursanız yazarmısınız. . ? . smdıden tsk.Ler. . .

kızlar aktarcı ben entele die bişe bilmiorum ve bızdde satılmıyo falan dedı ... enteleyı şampuanın ıcınde dokup kullansam 2 günde bir .... 1 buucuk - 2 ay gibi bir surede ne kadar uzar ???

cnm entele zehirli bi bitki. Gözlerinle ve açık yaralarınla filan temas etmemesi gerekiyor. Sakın şampuanın içine filan dökeyim deme tamam:1no2:

kizlaaaarrrr bunu bugün öğrendim hep doğru bildiğimiz saçi uzatir diye beklediğimiz badem yaği sadece war olan saçi güçlendiriyomuş.ben başlik açicaktim ama konuyu görünce tam benlik deyip atladim.saçi asil uzatan ise susam yağiymiş. memleketimde dertlere dewa olan bi aktar bayan söyledi banada sürüp 2-3 saat bekleyin diyo.

slm kızlar:Çok kafam kariştiCADIARZUbaşından sonuna yazdiginiz tüm sayfaları okudum benimde en buyuk sorunum uzayan şaçlarimin dökulmesi ve çok azsenağlamayazdıklarınızn hepsini ayrı ayrı not aldım bakalım hanigisinden başlıcam çok tşkrr ederima.s.a.s. İNCİ

Ben tüm tehlikelerine rağmen enteleyi denemeyi göze almıştım ama 3 haftadır aktar gelecek gelecek diye beni ekiyor.Dün biraz isyan bayrağını kaldırınca aradı bir yeri mevsimi değilmiş,1 ay sonra gelirmiş.Bende bir kaç yağ duymuştum uzattığına dair.Onların karışımı var mı dedim.Saç için mi dedi ve bir karışım verdi.İçinde 10 tane yağ var.Bakalım kullanmaya başlayacağım.Gelişmeleri yazarım size inşallah.

kızlar bide " well hair grow plus " diye bi şampuan var .. buyuk bı şişe 35 YTL.. o uzatırmı acaba sacları ?? ..

özellklerınde şey yazıo ; saçları olduqundan daha hızlı uzatma gürleştirme falan diyor. uzatırmı sızce o şampuan ?

well hair grow plus hiç duymamiştim bunu kullanan varsa umarim bişiler yazar bide sürerkli kullanmak gerekiomu aceba?
GÖZDecim gelişmeleri bekliyoruzz:)

kızlar acele cvp bekli,yom sizden saçımın kendi rengi siyahtı uydum birine açtırdım kuaföre saçlarımı yaktı kısacık kesildi bu otu
güvenerek kullanabilirmiyim bi zararı yok değilmi

Canımcığım zehirli olduğunu söylüyorlar.Ama o kadar büyük derecede değil diyor satan aktarlar.Ama kullanan çok insan var ve ben zarar göreni duymadım şimdiye kadar.Gayet memnunlar.Ama yinede tedbiri elden bırakmamak lazım değil mi.Gözüne mözüne kaçırma kullanacaksan.Eldiven tak.Yaran filan varsa kafanda yapma.Yani sen tedbirlerini al tamam mı?

aysucm üzülme uzar...denedin mi bi kaç bişey ?

terebentin tam bizim bahçedeki büyük,kocamaaaan :),devasa,yeşil çam ağacının kokusuna benziyor ..acaba dalını kafamıza koysak aynı sonucu alır mıyız
patlattım esprimi beaa :)

Benim haftalık yaptığım yöntemler saçımın hızlı uzaması için yeterli sanırım...

Kullandığım ürünler, yöntemler şöyle:

-Aktardan aldığım, saça faydalı olan yağlar karışımını 1 saat bekletiyorum

-Birkaç parça zencefil kökünü kaynatıyorum, süzüp suyunu saçıma sürüp 1 saat bekletiyorum

-Zeytinyağı ve yumurta maskesi, zeytinyağı ve bal maskesi, bal ve süt maskesi

-Gene saç için faydalı bitkileri kaynatıp, süzüp suyunu saçıma sürüyorum 1 saat bekletiyorum

-Bunun dışında, Schwarzkopf'un %95'e kadar daha az kırılma sağlayan şampuan, saç kremi, maskesi ve yıkanmayan bakım kremini kullanıyorum.

-Saçınızı ıslakken taramayın,

-Meyve, sebze, su, protein, ve yeşilçay tüketimine özen gösterin, uyku düzeninize de,

-Saç derisine masaj yapın,

-Temiz tutmaya çalışın, mesela yatmadan önce taramak gün boyu biriken tozları atar...

vs...

Tabi bunları yapınca hemen uzamasını beklemeyin, düzenli kullanım, düzenli bakım sonucunda fark anlaşılacaktır.

Sizin yaptığınız şeyleri şahsım adına uygulamak çok zor diyorum.Yani faydalı olduğundan eminim ama hiçbirşey yapmadan uzasa ne güzel olurdu şu saçlar ya.Niye bu kadar zorluyor ki bizleri.

dun saclarıma kaynak yaptırmak ıcın bı perukcuya gıttım
beklerken ordan bırıyle konusmaya basladık
bu perukcuda calısıyormus bılgılı bırıydı
sacım uzamıyor cok yag suruyorum fln dıye konu acılınca
saclarınızı dıstan beslerken ıcten beslemeyı unutuyorsunuz dedı
demek ıstedıgım su kı yıyeceklerımızı cok dıkkat etmemız lazım

Ya peki bunLarın hepsini yapmanın bi zararı var mı ki cünkü cok fazla sey var burada.. benneyaptımki
Ama gercekten ii dayanıyorsun sabır isi birazda yerimseniben

Evet öyle, sabır işi ama, istediğini elde etmek için çekilen bu çileye değer :)
Hepsini yapmanın zararını görmedim ama, kişiye göre değişebileceğine inanıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…