Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar bişey dimmi tabi bu ilk baharda yapılıyo asmanın taze dalını kırın ucuna kücük pet şişe takın (tabi bir kactane dal olcak yoksa su bir dalda toplayamazsınız) topladınız suları sacınıza iyice yedirin ve kurumasını bekleyın dehşet uzatıyo ayruca cok vitaminli tavsıye ederim aktarda bulunurmu bilmiyorum
ben hint yağı sürüorumm saçıma gerçekten tavsiye ederim çünk kakül kestirmiştim beğenmedim haftada 2 kere sürdüm hint yağını 1 2 saat beklettim şimdi perçem kıvamına geldiler:)
yaa hint yağı kullanan arkadaşlar yok mu aranızda acaba??
saçlarım yandı ve döküldü kafamda saç kalmadı desem yeri var.ben de yapsam yeni saç çıkarmı acaba 1ayda saçıın 5\3 kaybettim dökülen saçı çıkartırmı? bu formül.:teselli:meraba arkadaşlar :anladığım kadarıyla bu biz bayanların ortak takıntısı saçlar..benm bir önerim var saçlarının çabuk uzammasını isteyen arkadaşlara ben yapıorum ve işe yaradaığı bir gerçek ..arkadaşlar aktarda satılan çamterabentin adlı ürünü kullanmanız tavsiyemdir..hem doğal bir üzün hemde isteklerinize cevap bulacağınıza eminim..bir şişe badem yağına çamterabentini katıp kullanın..badem yağına diyorum isterseniz daha etkili olması açısından direk olarakda sadece çamterabentin uygulanabilir ama fazla kullanıldığında saç derisini tahriş ediyor bu yüzden friksiyon yapıp kullanmnız önerilir..eğer badem yağı ile beraber kullanacaksanız banyodan önce tüm saça sürüp bekleyin belli bir süresi yok çünkü tamamaen bitkisel ve doğal oldukları için saça bir zarar vermezler ama tek olarak çam terabentin kullanacaksanız uçlara bol diplere gelmeyecek şekilde sürüp (en fazla 1 saattir tavsiye edilen ) bekleyin ayrıca çamterabentini şampuanlarınıza katıp her yıkamada dahada etkili olmasını sağlayın şampuan kutunuzun boyuna göre zaten anlarsınız ne kadar koymanız gerektiğini..çamterabentin saçı uzattığından emin olmak istiyorsanız eczanelere ve kuaförlereda danışabilirsiniz....hade kolay gelsin arkadaşlar başka sorularınız olursa herknuda beklerimm bu işlerle çok ilgilenirimde...:1yes2: :1yes2: :1yes2:
Arkadaşlar benim annem kanserdi, kemoterapi yüzünden saçları, kaşları, kirpikleri vs... her yerdeki kılları döküldü. İşte Kematerapiden sonra kel oldu yani. İşte annem ısırgan otu tedavisine başladı. Her gün içiyordu. Arkadaşlar ısırgan otunu sabah akşam her gün kullana kullana ilk ayda saçları gürleşti. Düz saçları kıvırcık çıkmaya başladı. Ak olanlarda siyah olarak çıkmaya başladı. İlk aydan itibaren saçları kulaklarına geldi. Sonra annem kısa saç sevdiği için her ay uzayan saçlarını erkek gibi kestirdi. 4 yıl oldu. Hala ısırgan içiyor... Hem saçlara fayda ediyor, hem de bütün vücuttaki kötü şeyleri atıyor. Hastalığın gelmemesini de ısırgana borçlu... Ayrıca bende 3 gündür kullanıyorum. daha parlak gözüküyor.. Simdi farkedemedim ama 1 yıl kullancam =)
Bu arada aklıma geldi de sarımsak saç çıkartıyorsa saçın her yanında 10 dk beklettik diyelim. Saçımızda olan saçlarda da bir uzama olur mu? [Devamlı kullandıktan sonra? Mesela bir kaç hafta sonra]