Saç Uzatma Yöntemleri "Saçım hızlı uzasın" diyenlerin alan

kızlar siyah renk postişim var ama saçımın rengini değiştirdiğim için kullanmıyorum malesef fotoğraflarıyla, arıyorum satıyorum bölümüne ekledim ilgilenenlerin dikkatine

ne yaparsanız yapın bı sacı ayda 4 cm yada daha fazla asla uzatamazsınız hatta surdugunuz urunler yuzunden daha da dokersınız
sac ayda 1 bucuk cm uzuyosa kullandımız urunler ve dogru urunler sayesınde kırılmadan saglıklı uzar hadı ıkı cm uzasın ama asla oyle uc dort bes cm uzamaz
benım bı arkadasım var ne bulursa ıyıdır dıe surdu kafasanı surdu kafasıne ve su an sacları dokuluyo ve yanları arkalarında acaıp acılma var
entele kullandım ve hıc memnun kalmadım saclarımı kaskatı yaptı ve kırdı bu yuzden bıraktım kullanmayı ve su an saclarım duzene gırdı
surdugumuz yagları abartmadan surersek kanımca daha yararlı olur bıde bı bakım maskesıne baslıyorsak arkasından baska bı maskeye baslamayalım sacımızın dengesını bozcaz yoksa
benım bozuldu bıle
klava:

vbnce bı etkısı olmaz uzması bkmındn ancak sacı yıprastmaya bılır cnku sac dıptn uzar uclrına srsek ne faydası oluck

benim bi arkadaşım bakım yapmam için hakiki zeytin yağı yarım çay bardağı 1tane yumurta 2yemek kaşığı yoğurt ve bi kaç damlada limon u karıştır haftada 1 uygula demişti yaptım evlenene kadar yaptım saçlarım okadar güzel olduki ve çok çabukta uzadığını farkettim şimdi yine berbat durumda belki işe yarar sizdede kızlar ama inanın çok güzel oluyo saçlar daha ilk ayda farkeetiriyo kendini

Arkadaşlar

çok Süper Bir şey Buldum

Saçlariniz Bu Karişimla Hemen Uzayacak!

Turpu Rendeleyip,ocakta Kaynatin.kaynayinca Turpun Suyunun üstüne Yumurta Sarisi Ekleyin.kariştirin.saçiniza Sürün.hergün Saçinizi Bu Karişimla Yikayin!saçlariniz 1 Ayda çok Uzayacak.

Ben Bir Saç Bakimi Sitesinde Gezinirken Bir Kiz Bu Karişimi Kullanmiş 2 Günde 1.saçlari 2 Ayda Süper Uzamiş!!deneyin!boşa Aktarlara Para Harcamayin.turp,yumurta Evimizde Bulunan Yiyecekler.

Ben Hemen Denicem Bu Karişimi.hergün Siürücem Saçima.1 Hafta Sonra Sonucu Yazarim!

Birde Hint Yaği Sürücem Saçima.sabah Bu Karişimi,akşam Hint Yaği.saçlarim Zarar Görmez Umarim...

Kızlar.bence saçınıza zeytinyağı sürmeyin.ben o gün zeytinyağı-yumurta akı karışımını denedim.saçlarım berbat oldu.normalde banyo yaptıktan 2 saat sonra kururdu saçım,o gün hiç kurumadı.üstüne 2 kere şampuanlamıştım saçımı.yine de geçmedi yağ.akşam annem farketti.hemen 3 kez saçımı yıkadım.öyle geçti.benden söylemesi.gerisi size kalmış

sana katılıyorum canım valla benim saça da hiç yaramıyo şu yağ sürmeler falan.en iyisi ağız yoluyla vitamin almak çok faydası oluyo:)

ben yağ bakımı yapıyorum..çok kolay çıkıyor banyodaa..ve sonuçta mükemmel..saçım yağlı olmasına rağmen geç yağlanıyor..yağın saçtan çıkmaması nasıl yıkadığınıza ve şampuana bağlıdır belki..
ağız yoluyla alınan vitaminler yan etki yapabiliyor..diğer kıllarda güçlenme gibi baş ağrısı yada başka şeyler gibi...doğal yöntemler daha mantıklı gibi..

yağ sürmek kısa süreli saça parlaklık verip bakımlı gösteriyo bu doğru.ama bi yandan da saçtaki gözenekleri tıkayıp saç dökülmesine kadar gidebiliyo.uzmanların görüşü bu.ayrıca vitamin alınacaksa tabii ki bilinçsizce tüketilen vitaminlerden bahsetmiyorum.öncelikle bi laboratuarda bi tahlil yaptırılıp vücuttaki vitamin eksikliklerine göre alınabilir bunu kastetmiştim anlaşılmamış sanırım.zaten deneyimleri olanlar anlamıştır demek istediğimi yerimseniben

Arkadaşlar benim annem kanserdi, kemoterapi yüzünden saçları, kaşları, kirpikleri vs... her yerdeki kılları döküldü. İşte Kematerapiden sonra kel oldu yani. İşte annem ısırgan otu tedavisine başladı. Her gün içiyordu. Arkadaşlar ısırgan otunu sabah akşam her gün kullana kullana ilk ayda saçları gürleşti. Düz saçları kıvırcık çıkmaya başladı. Ak olanlarda siyah olarak çıkmaya başladı. İlk aydan itibaren saçları kulaklarına geldi. Sonra annem kısa saç sevdiği için her ay uzayan saçlarını erkek gibi kestirdi. 4 yıl oldu. Hala ısırgan içiyor... Hem saçlara fayda ediyor, hem de bütün vücuttaki kötü şeyleri atıyor. Hastalığın gelmemesini de ısırgana borçlu... Ayrıca bende 3 gündür kullanıyorum. daha parlak gözüküyor.. Simdi farkedemedim ama 1 yıl kullancam =)

Bu arada aklıma geldi de sarımsak saç çıkartıyorsa saçın her yanında 10 dk beklettik diyelim. Saçımızda olan saçlarda da bir uzama olur mu? [Devamlı kullandıktan sonra? Mesela bir kaç hafta sonra]

Arkadaşlar böyle dışarıdan sürülen karışımlar,maskeler gerçekten saça hiçbir fayda etmiyor,aksine yoruyor.Saç yalnız ve ancak içeriden alınan besinlerle ve eğer vitamin eksikliği varsa doktor kontrolünde alınan vitamin takviyeleriyle beslenir.Bütün dermatologlar bunu söylüyor.

Ayrıca saç bu maskelere alışıyor ve bırakıldığında kepeklenme,kuruma,kaşıntı ve dökülme yapıyor.Sağlıklı bir saç ayda 1-2 santim civarında uzar zaten,saçı birden aşırı uzatan bir bitki veya maskeye güvenmemeli,doğal olmaz bu.

arkadaşlar biraz acayp olacak ama ben doktorada tasdik ettirdim bu yazacağımı.saçların çabuk uzaması için saçınızı yıkadıktan sonra örgü yapın nemi alınmışken,saçınız öyle örgülü kurusun o zaman süper uzuyor. garip ama gerçek. ben yazları kurutmadan toplayıp yattım tabi zırt pırt yıkıyoruz millet seninde ne çabuk uzuyor dmeeye başladı.:dance: çok ciddiyim ünlü bir dergide okumuştum

üstelk bu entele bitksi zararlıymış bide kafa derisi çok hassas bölge allah korusun kötü bi sonuç doğurabilir

benım kafama entene3 daha cok yattı ama fiyatlarınında okuyunca en güzeli camterebenti:):)

ısırgan süper bir şey ısırgan çayı içmek yemeklerini yemek suyu ile saç diplerine masaj yapmak her şey için faydalı sarımsak belki tahriş edebilir deriyi bilemiyorum sarımsağı bol tüketin haftada 2 3 kez mesela çok yararlı bir şey

bu bitkisel canım hiçbir sakıncası olmaz rahat rahat kullanabilirsin ama direk olarak kullanıcak isen çok fazla bekletme en iyisi şampuanınla kullanmak..

kızlar bişey dimmi tabi bu ilk baharda yapılıyo asmanın taze dalını kırın ucuna kücük pet şişe takın (tabi bir kactane dal olcak yoksa su bir dalda toplayamazsınız) topladınız suları sacınıza iyice yedirin ve kurumasını bekleyın dehşet uzatıyo ayruca cok vitaminli tavsıye ederim aktarda bulunurmu bilmiyorum

ben aktara gttm içinde 10 çeşt yağ olan bi bakım ve uzama için karstırılmıs bi yağ vrdi yarın denicem içinde ısırganda vr çamterebentnden badem yağı falanda var bi cok yağ daha bide onu kullanırken kimyasal şampuan kullanmamı söledi çünkü hem bslerken hemde kötü yababılıomus 2 si beraber bna dfngarlı die bi şampuan tavsye eddi E vitamını acısından zengn her saç tipi için zeytinyaının mucizevi etkisi ve defne yağının etkisiyle ve bi kadın kuaför sacını mahvedmıs onun onu önermıs onada kadın 15 gn sonra gelmiş gene hem diplernden baya saç cıkmıs hemde sacının yıpranmasını azaltmıs boya sonucu yakmıs saçlarını çünkü... öle işte denıceem yarın siz hiç denedinizmi böle dfngarlı şampuanı veya öle bi cok karsıım olan ısırgan ve çamterebentinde bulunnan içinde 10 çeşt karısım???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…