Saç Uzatma Yöntemleri "Saçım hızlı uzasın" diyenlerin alan

bu arada bern_a arkadaşım gülben ergen perçemi kestirdim çok yakıştı hakliymışın saoll...

saçımıda kısalttılar ama (((((((şimdi uzatmaya uğraşıommm(((((((((((((((((((

canım hiç üzülme sen ya. saçında saglıklıysa tek sıkayetın kısalmasıysa bence yağlarla saçını çok yorma.tabı kı yararı olur ama yağlar genellikle saçın boylarına yıpranan saçlara ıyı geliyor. camterebentın yazısına bak forumda camterebentınde en kolay yollardan bırıdır .

a.s.ya kızlar bende saçımın daha hızlı uzamasını istiyorum,
bir sürü şey yazılmış,
ne yapmam lazım tam olarak:uhm:

Bende bi sinir aninda upuzun saclarimi kisacik kestirdim ilk gunler degisiklik oldugu icin guzel geldi ama sonralari boyle yapamiycami anladim cunku kendimi cocuklugum haric hic kisa sacla hatirlamiyorum yani sonra cok pisman oldum arastirdim bu urunu denedim ayda zaten bi sac 1 ila 1,5 cm uzuyor ki bu urun 3 cm yani iki kati uzatiyor ben olumlu sonuc aldim arkadaslar urunun fotografini asagiya ekliyorum

mavi olan sampuan digeriyse sac kremi gibi tamamlayici

unigro diye postayla alisveris yapilan bir yer vardi posta kutusunda katalogunu gordum sonra internet sitesinede baktim siparis ettim postayla geldi bana...
sampuan 20, digeri 23 ama herikisini ayni anda siparis edersen 38 euro ben ikisini birden aldim sahsen daha iyi hem daha ucuza geliyor..

:sm_cool:Günaydın pıtırcık ben varııım
ama saçlarımı hiç sorma yaa senağlama çok kötü çoook . . .

merhaba canım bende saclarımın daha sağlıklı ve çabuk uzamasını isteyenlerdenim burada okuduğum ve arkadaşların tavsiyesi üzerine eczaneden solgar biotin hap ve bioxcın sampuan aldım bunların yanında aktardan sac bakım yağı ve aktarın tavsiyesi üzerine polen tozu oldım 2 gündür kullanıyorum ama farklı seylerde denemek istiyorum ısırgan otununda iyi olduğunu uzatma etkisinin olduğunu duydum ama tam olarak nasıl kullanılıyor bilmiyorum senin bi bilgin varsa ve yardımcı olursan sevinirim bu arada senin tavsiyene uyup camterabentin ve badem yağıda alacam bugün inş. işe yararlarsırnaşık şey:teytey:a.s.Şeniz

merhaba canım peki bu yaptığımız ısırgan otunu sadece 1 keremi kullanıyoruz yani her yıkamamızda yenisinimi yapcaz yoksa kalanını kullanabilirmiyiz tekrarfisfisfis

merhaba canım peki bu yaptığımız ısırgan otunu sadece 1 keremi kullanıyoruz yani her yıkamamızda yenisinimi yapcaz yoksa kalanını kullanabilirmiyiz tekrarfisfisfis

canım ısırgan otunun ben kaynatılıp saça surulduğunu ılk defa duyuyorum . ben alır kaynatır suyunu içerdim bır ara ve suyunu ıçmen saçına surmenden çok daha etkilidir.kesinlikle bu kadar ugraşmana da gerek yok. kaynat kaynat iç aklına ne zaman gelirse.posasına da yumurta kır ye canım. atma sakın.
hata aktardan alcağına pazardan git al tazesı herzaman daha makbuldur.ben bı ara abartmıştım. annemde koca bır poşet dolusu almış gelmiş. hergun yumurtaya koyardık yoğurtla yerdık suyunu içerdik. o kadar gına geldi ki bı sure sonra dura dura kuflenmiş geri kalanı buzdolabında:)

ısırgan otunun çayını her gün içmemek gerekiyormuş 10 gün içip 10 gün içmemek gibi değişik bir kürü var ama bilemiyorum
çok acil durumlarda çabuk etki için dıştan uygulamalar olur ısırgan otunun çayını kaç günde bir içildiğini öğrenip içmen tabi ki hem saça hem sağlığa faydalı olur ama buna ilave olarak saç diplerine masaj yaparak da uygulayabilirsin bu hem parlaklık katar hem de saçın daha sağlıklı gibi görünmesini sağlar ben de uyguladım ama saçlarım kuruya yakın olduğu için uçlara sürmedim sadece diplere ve ilk 5 cm e diyelim:)
ısırgan otunun özelliği bir hormonun saç keseciklerinde saç çapını küçülten ve böylece kalitesizleştiren ve daha sonra da dökülmesine sebebiyet veren bir maddeye dönüşmesini engellemek bu da erkeklerde çok oluyormuş ama bizde de olabilir o yuzden ısırgan otunun saç dökülmesini kesmesinin sebebi biraz da bu olabilir
bu arada küllümango cuğum ben gözdey_85:)))

benım o kadar bılgım yok ısırgan otu hakkında. ama evet bazı yayarı sandığımız şeylerin zararlarıda oluyormuş. baktım bıkaç yerde gözdey85 te yazmaya devam edıyor. o yuzden yanıldığımı duşundum. demek senmişşin:)bende bı ıkı gun içinde diplerimin rengini kırcam canım ve heyecanlıyım.biliyorsun normal boyama teknığının dışında bı teknık uygulayarak elde etmiştim bu saç rengimi. umarım dıplerimide sorunsuz başarabılrım.sen ne yaptın saçın hala duruyor mu eskisi gibi?

merhaba arkadaşlar bende saçlarımın hızlı uzamasını istiyorum. doğumdan sonra saçlarım çok döküldü kedi tüyü kadar kaldığı için mecburen kestirdim. şimdide uzaması için ne var ne yok yapıyorum. bugun ölçtüm 7 ayda malesef 7cm uzamışlar. ayda 1 cm çok az değilmi sizcede..geçenlerde forumlarda dolaşırken bir tarif buldum. bayan 1 ay denemiş başından çim bahçesi gibi saç fırşırmış. bende dün ilk defa yaptım. ve haftada bir yapacağım bir ay boyunca. bakalım sonuç ne olacak. formül şöyle. sarımsak yağı,çörek otu yağı, susam yağı, zeytin yağı, yumurta sarısı, bal, polen balı, hepsini karıştırıp saça sürüyorsun 2 saat bekletiyorsun. yıkarkende durulama suyuna elma sirkesi katıyorsun. dün yaptım malesef bugun hala saçlarım sarımsak koksada katlanacam artık. tatlicadiarzu

saç dökülmesi genetiktir.Düzenli olarak yapılan bakımlarla saçlar kendien geliyor.Herşeyden önce hormanel bir durum varmı bunu teşhis ettirmek için bir dr.' a gitmek gerekiyor.Çünkü dılarıdan yapılan işlemler eğer içerde problemler varsa asla işe yaramaz.Benim yaptığım çok basit bir karışım var 15 günde bir yapar,saçlarıma sürerim.
zeytinyağı (saçının ölçüsü kadar)
1 yumurta (Sarısıyla beyazıyla)
güçlendirmesi için de birkaç damla elma sirkesi katarım.Saçlarıma sürerim.Allah nazarlardan saklasın mükemmel uzarlar,belimde nerdeyse şimdi kesmiyorum.Uçlarında alıyorum.Birde bu karışım saçların kırılamsını da önlüyor.
Şimdi aktara gidecem iş çıkışında 12 saç yağının karışımı olan bir yağ var şişesinde onu alacak.zeytinyağı yerine bu karışıma aldığım yağı katacam.moralinizi bozmayın saçı dökülen arkadaşlar ,moral bozarsanız daha güçlü dökülecektir.

Saç dökülmesi tamamen genetik değil,dönemsel ve psikolojiktir yazacaktım.Genetiktir yazmışım ÖZÜR DİLERİM

arkadaşlar ben kullandım enteleyi bi sene basında yapmıştım bide baharın yaptıydım kullandığınız sürece farketmiosunuz ama ben mesela bıraktığımda farkettim cidden uzuyo ama ayda 1 cm fln deil yani abartmayalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…