Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
saçımıda kısalttılar ama (((((((şimdi uzatmaya uğraşıommm(((((((((((((((((((
meraba arkadaşlar :anladığım kadarıyla bu biz bayanların ortak takıntısı saçlar..benm bir önerim var saçlarının çabuk uzammasını isteyen arkadaşlara ben yapıorum ve işe yaradaığı bir gerçek ..arkadaşlar aktarda satılan çamterabentin adlı ürünü kullanmanız tavsiyemdir..hem doğal bir üzün hemde isteklerinize cevap bulacağınıza eminim..bir şişe badem yağına çamterabentini katıp kullanın..badem yağına diyorum isterseniz daha etkili olması açısından direk olarakda sadece çamterabentin uygulanabilir ama fazla kullanıldığında saç derisini tahriş ediyor bu yüzden friksiyon yapıp kullanmnız önerilir..eğer badem yağı ile beraber kullanacaksanız banyodan önce tüm saça sürüp bekleyin belli bir süresi yok çünkü tamamaen bitkisel ve doğal oldukları için saça bir zarar vermezler ama tek olarak çam terabentin kullanacaksanız uçlara bol diplere gelmeyecek şekilde sürüp (en fazla 1 saattir tavsiye edilen ) bekleyin ayrıca çamterabentini şampuanlarınıza katıp her yıkamada dahada etkili olmasını sağlayın şampuan kutunuzun boyuna göre zaten anlarsınız ne kadar koymanız gerektiğini..çamterabentin saçı uzattığından emin olmak istiyorsanız eczanelere ve kuaförlereda danışabilirsiniz....hade kolay gelsin arkadaşlar başka sorularınız olursa herknuda beklerimm bu işlerle çok ilgilenirimde...:1yes2: :1yes2: :1yes2:
:teselli: EEDD CANIM YİNE BUNU BİRAZ DAHA ARAŞTIRCAM AMA DÖKÜLME İÇİN ISIRGAN OTU İİYİ GELİOR...AMA ÇOK ZAHMETLİ BİŞE YHA BEN Bİ KERE YAPTIM AYNI ZAHMETİ 2. KEZ ÇEKMEYE RAZI OLAMADIM AÇIKCASI.. YİNE AKTARDAN ISIRGAN OYU ALIYOSUN ONLAR PKET HALİNDE VERİOLAR KURUTULMUŞ Bİ HALDE ZATEN SONRA Bİ TENCERDE ISIRGAN OTU İLE KAYNATIYOSUN FOKUR FOKUR OLUNCAYA KADAR:sm_cool: SONRAM ONU BAŞKA BİR TENCERE YADA KAPA FALAN AKTARACAKSIN AMA SÜZEREK (YALNIZ NE KDAR SÜZSENDE YİNE KALIO BÖLE KIRINTILAR OT PARÇALARI FALAN) SONRA O SOĞUYACAK İŞTE BENYO YAPTIKTAN SONRA ONLA BAŞINI YIKAYACAKSIN AMA DURULAMA SONRA ÖLE ÇIK BANYODAN AMA ŞUNUDA BELİRTİM İLK YIKAMADA SONUÇ FALAN ALAMIYOSUNN:sm_confused: YANİ AYDA EN AZ 5 6 DEFA KULLANMAK LAZIM AMA ÇOK ZAHMETLİ DEDİĞİM GİBİ...AYRICA BADEM YAĞIDA SAÇ DÖKÜLMESİNİ ENGELLER VE GÜRLEŞTİRİR HATTA BEN KİRPİKLERİME FALANDA SÜRÜOM:1shok: :Roflol: Bİ ARKADAŞIMDA KAŞLARI AZ OLDUĞU İÇİN KAŞLARINA SÜRDÜ BAYA ETKİLİ YANE
:1yes2:
merhaba canım peki bu yaptığımız ısırgan otunu sadece 1 keremi kullanıyoruz yani her yıkamamızda yenisinimi yapcaz yoksa kalanını kullanabilirmiyiz tekrarfisfisfis
ısırgan otunun çayını her gün içmemek gerekiyormuş 10 gün içip 10 gün içmemek gibi değişik bir kürü var ama bilemiyorum
çok acil durumlarda çabuk etki için dıştan uygulamalar olur ısırgan otunun çayını kaç günde bir içildiğini öğrenip içmen tabi ki hem saça hem sağlığa faydalı olur ama buna ilave olarak saç diplerine masaj yaparak da uygulayabilirsin bu hem parlaklık katar hem de saçın daha sağlıklı gibi görünmesini sağlar ben de uyguladım ama saçlarım kuruya yakın olduğu için uçlara sürmedim sadece diplere ve ilk 5 cm e diyelim:)
ısırgan otunun özelliği bir hormonun saç keseciklerinde saç çapını küçülten ve böylece kalitesizleştiren ve daha sonra da dökülmesine sebebiyet veren bir maddeye dönüşmesini engellemek bu da erkeklerde çok oluyormuş ama bizde de olabilir o yuzden ısırgan otunun saç dökülmesini kesmesinin sebebi biraz da bu olabilir
bu arada küllümango cuğum ben gözdey_85:)))