saç yolma

birishur

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2017
1
0
1
25
Ablalarım ben 13 yaşındayım . Saçlarımı bir tartışmadan sonra ya da sinirlenince yoluyorum . Büyük kısımları açık kaldı başımın . yarı kel gibiyim . arkadan 5 cm falan çıktı saç ama yanlardaki saçlarım düz arkadan kıvırcık çıkıyor . saçlarım düzgün çıkar mı ? ya da saçlarım da çıkar mı ? ben bu huyumu nasıl bırakacağım ?

Psikolojik rahatsizlik sende biliyorsun psikologa git o saclar zamanla kusup cikmiyor.

tırnak yemek gibi burada. genelde stress sonucu olur. bende lisedeyken saçlarımın uçlarını ısırıp koparırdım. sınav stressi vs insanı çökertiyor.
şimdi bir tane lastik alıyorsun. bildiğin paket lastiği. onu bileğine takıyorsun. her saçını yolduğunu fark ettiğinde lastiği çekip bırakıyorsun. acıtacak adar hemde. zamanla bırakıyorsun. en azından bizim rehberlikçi bana bunu yaptırmıştı. işe yarama sebebi sınavları filan atlatıp rahatlamakmıydı yoksa lastikmiydi bilmiyorum. ama deneyebilirsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…