- 1 Şubat 2007
- 164
- 11
-
- Konu Sahibi EstetikEditor
- #1.961
cnm ben saçımda oriel boya yanık kırık ne ararsan hepsinden çok çok bol miktarda var.. sırnaşık şeysırnaşık şey
turplu su , zencefilli su, maya , badem yağı+hint yağı karşımı hepsini uyguluyorum saçlarıma.. hiç biri de şimdiye dek saçlarımı sertleştirmedi :lepi:
zeytinyağı ve yumurta yapmıyorum sadece3 saçıma çok zor arınıyor çünkü saçtan.. ama onun dısında bakım yağlarını kullanıyorum haftada 1 gün.. saçlarım kendini toparlamaya başladı.. iyileşiyor ve hızla uzuyorrrr :sm_cool::sm_cool::sm_cool:
cok cok saol cnmyok kiz merak etme senden daha cabuk uzamaz bide bakarmisin yarin belimdeydim:roflol::roflol:sayenizde cnm cok saolun en azindan saglikli saclarim var suanda cok yipranmistilar cunku:içelim:
benim de hala sarılı kafam 1,5 saat oldu ne çıkacak sonunda çok merak ediyorum,ama senin yazın beni epey heveslendirdi şimdihihoyyytgerçi benimki yumurtasız ama bakalım.sen nasıl yapıyosun canım aynen tarifteki gibi mi yoksa küçük oynamalar var mı
saçların çok güzelmiş cnm gerçekten..
birde turplu su yapıyorsun sen gerçekten de rapunzel olacaksın galiba..
darısı başımıza cnm..hihoyyyt
arkadaşım sana bir tavsiye:
ben egede edremitte zeytinin ve zeytin yağının tam göbeğinde oturuyorum vede en halis zeytin yağlarını mutfağımda kullanıyorum...fakat zeytin yağı öyle melem bişeydirki bir yere dökülsün yada sürülsün yıkadıkça kusar..saçına sürdüğün taktirde en aşağı 3-4 kez şampuanlarsın ve kuruduğunda yine yğlanır saçların...:çok üzgünüm:
bu yüzden ben saçıma (2-3 kez uyguladığımdan da tecrübeyle sabit) asla zeytin yağı sürmem.yemeklik yağların hiç birini sürmem.çünkü onlar kalın yağlardır ve temizlemesi çok zordur.iyi bişeyler yapacağım derken saçını dahada kurutursun..
bence aktarın yerini tespit edene kadar eczaneden bemix evigen bepahantene ampul al onları kullan daha iyi ..
ya da hiç bulamadın bişet bildiğin kalsik arko krem sür.benim bu kremi saç uçlarına maske esnasında kullanan çok arkadaşım var. o da seni bir süre idare eder. ama zeytin yağı çok zor bir yağ.
umarım bu mesajı yazdığımda uygulamamış olursun.birde dediğim gibi gliss durulanmayan saç kremi çok iyi bu konuda sprey şişede olan..
umarım saçların çok güzel olur.Şeniz
eveeeeeeett.2.turplu suyum da hazııırr.. yalnız bu sefer cok az oldu nedense su:S
bunu 2 yumurta sarısıyla yapsam nası olur.. benim saclarım baya baya uzun da..:S
frape gerçekten saçların süper yaa sizin saçları görünce kendi saçlarımdan utanıyom bigün benimde öle olacakmıııı???? nazar değmesin sizinkilere maşallah :1hug:
mehehehehee=) kafamda şuan turplu subi yarım saat sonra falan yıkıcam. bakalım bu sefer nası olucak.. ama var yaa o kdar miğdem bulandı ki kokusundan..öncekinde böyle olmamıştı..ööğüre öğüre sürdüm yemin ederim:S neyse.. katlanıcaz artık. yarın pazara cıkınca alıyım biraz daha turp yihohoh
2. kez yaptım bugün turplu su. ben haftada bir yapmayı düşünüyorum kızlar yeterli olur mu acaba? yoksa daha mı sık yapayım?
Zamanın varsa canım daha sık yapman yararına olur yerimseniben
bu ne hız fairylike:roflol:
canım teşekkür ederim o zaman vakit buldukça yapayım bena.s.