Saç Uzatma Yöntemleri Saç uzatmak ve bakım için ''Turplu su''

gayeye katılıyorum ve onu öpüyorum ..çünkü o da benden :):roflol:

saçıma mecit efendi bakım yağı
maya
hint yağı
bemix evigen
bal
arı sütü
zencefil
şampuanıma çam terebentin

ve tabiki

TURPLU SU:hooray:

uyguluyorum

yağları turplu suyun altına sürüyorum.diğerlerini kafama ne zaman eserse ve saçlarım pırıl pırıl ve hiç kırık yok.üstelik hala röfleli...

sarı saçı ve siziseviyorum kızlar:içelim:

beni de turplu kızlara dahil edin arkadaşlar çünkü bu pazartesi uygulumaya başlıorum..daha önce de yaptım aslında fakat 2 uygulamadan öteye gidemedim vize dönemime denk gelmişti, yarın dip boyamı yaptırıcam, pazartesi de başlamış olurum..1 ay sonra ne kdr uzamış ölçüp sizlere bildiricem mutlaka..ben de merak ediorum bakalım ne olcak..(bu arada zencefille durulama fikri fena değil uygulucam bende)

cok cok saol cnmyok kiz merak etme senden daha cabuk uzamaz bide bakarmisin yarin belimdeydim:roflol::roflol:sayenizde cnm cok saolun en azindan saglikli saclarim var suanda cok yipranmistilar cunku:içelim:

saçların çok güzelmiş cnm gerçekten..

birde turplu su yapıyorsun sen gerçekten de rapunzel olacaksın galiba..

darısı başımıza cnm..hihoyyyt

sadece turplu su ve yumurtayla yapıyorum canım.
Ekstra bişey koymaya gerek kalmıyor. Bir kere evigen ve bepanten ampul koydum bir farklılık olmadı o şekilde de kullanılabilir yani.
Ama ben bir şey katmıyorum tarife.a.s.

saçların çok güzelmiş cnm gerçekten..

birde turplu su yapıyorsun sen gerçekten de rapunzel olacaksın galiba..

darısı başımıza cnm..hihoyyyt

cok cok tesekkur ederim a.s.yok cnm o kadarda degil:icecream:turplu su icatindan sonra sirtimiz yere gelmezkaydirigubbakcemile3
ahh ahh benim saclarim eskiden cok guzeldi ama boyalar sayesinde mahfettim saclarimi:mymeka:en cok sevindigimse askim cok seviyo saclarimi turplu sudan sonra bayilcak:roflol:
insallah hepimize iyi gelir cnm bu turp u mucizesi kaydirigubbakcemile5

yok yok daha yapmadım.. yaklasık 10 saat sonra yapıcam bişeyler=) iyi ki söyledin yoksa kullanacaktım artık zytinyagını en son care olaraktan.. gliss var bende de evet ondan kullanıyorum arada..her zaman kullanamıyorum sacım cok uzun cunku bitiyo hemen.. bu arko kremi sac uclarıma uyguladıktan sonra durulıycak mıyım peki sacımı?kalıcak mı öyle?:asigim:

eveeeeeeett.2.turplu suyum da hazııırr.. yalnız bu sefer cok az oldu nedense su:S
bunu 2 yumurta sarısıyla yapsam nası olur.. benim saclarım baya baya uzun da..:S

frape gerçekten saçların süper yaa sizin saçları görünce kendi saçlarımdan utanıyom bigün benimde öle olacakmıııı???? nazar değmesin sizinkilere maşallah :1hug:

frape gerçekten saçların süper yaa sizin saçları görünce kendi saçlarımdan utanıyom bigün benimde öle olacakmıııı???? nazar değmesin sizinkilere maşallah :1hug:

cok cok tsk ederim cnmŞenizniye utaniyon kiz benim saclarim boyalardan mahfoldu supurge telinden bi farki yoktu postij takiyodum 2sene once kimse bisey cakmiyodu:roflol:simdi kendine gelmeye basladilar.turpulu suyu kullanalim cnm hepimize cok iy gelcek eminimkaydirigubbakcemile5

mehehehehee=) kafamda şuan turplu su bi yarım saat sonra falan yıkıcam. bakalım bu sefer nası olucak.. ama var yaa o kdar miğdem bulandı ki kokusundan..öncekinde böyle olmamıştı..ööğüre öğüre sürdüm yemin ederim:S neyse.. katlanıcaz artık. yarın pazara cıkınca alıyım biraz daha turp yihohoh

:jeyyar: çok komiksin yakaydirigubbakcemile3 kız okadar da berbat değil yahu :1ninca:

yumurtadan tiksinir hale geldim vallaha kafam kocaman.. hawlularla poşetlerle sardım ev arkadaşım bakıyo saf saf yazık ne bilsin soramıyo da bişey bi de cildime şu mısır unlu maskeden yapiim. akşama konser var:içelim::içelim:

hee bu araadaaa.. paylaşımlar için çooookk teşekküler. hepinizi öperim ıslak ıslak.mucu mucukaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5laelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae

2. kez yaptım bugün turplu su. ben haftada bir yapmayı düşünüyorum kızlar yeterli olur mu acaba? yoksa daha mı sık yapayım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…