Saç Uzatma Yöntemleri Saç uzatmak ve bakım için ''Turplu su''

sanırım koyabildim :)

saçların gerçekten çok uzamış cnm.

ben de foto koymak istiyorum ama uzadığını kesin kanıtlayamam diye koymuyorum.aslında uzadılar ama ilk başladığım güne ait net bir fotom yok.(

ama seninkiler bariz uzamış şekerim tebrik ederim.bende salı saçıma röfle yaptırıp resmini çekicem sonraki ayda fotoyu koyarım artık.kaydirigubbakcemile5

gayecim bende deneyeceğim saclarını gördüm uzamış fakat sen sacına neler yaptın turplu sudan hariç yani bana tek tek anlatırmısın zencefil ne o nasıl oluyo canım neler yapıyosan işte aksam baslamayı düsünüyom canım inşallah benımde uzar ve saçlarım neyaparsam sert oluyo hiç bişeyden memnun değilim.yumusak olsun istiyorum yumusatıyomu bu arada.canım sacına neler yapıyosun bana söle

hihoyyyt kızlar benim fikrim geldi hihoyyyt
biz şu turplu iksirimizin kokusundan yakınıyoz yaa tuplu suyumuzu süzdükten sonra bi tutam kekik ve nane ekleyip demlesek sonra tekrar süzüp yumurta sarımızı eklesek nasıl olurrr kokusuda hafifler belkii:uhm: şimdi turpumu koydum ocağa ben deniycem sonuçları hemen size uçuracam iki üç saate öpüldünüzŞeniz

yaaa arkdşlar benm saçlarda acayip uzama var yaaa 7 defa fln kullandm bütün millet yaa işte saçlrın çabuk uzayoo nekdr qüsel çok yumaşk parlıo fln dioo yaa ayy allah razıolsn valla

cnm ben 1 ay içinde bi 8-10 kez fln turlu su yaptım.. onun zaten nasıl yapıldığını biliyorsun.. 3 seferdir de zencefil uyguluyorum.. aktardan alıcağın kök zencefillerden 2 tanesini 1 cezve suda 5 dk kaynat sonra ılımaya bırak demlensin iyice.. turplu sudan sonra dusa girdin ya.. yıkandın paklandın bi güzel son olarak çıkarken dustan o 1 cezve ılık zencefil suyunu saçına dök ve çık dustan.. öyle kurusun koku fln olmuo korkma.. bunların dısında 1 kez mayayı denedim 3 kez fln da badem yağı+hint yağı karışımı sürdüm bu 1 ayda.. yani asıl iş turpta canım.. sende sık dişini pes etmeden dene.. sonuçları yakın zamanda alırsın umarım.. yerimseniben şuan yine turbum kafamda sarılı :sm_cool:

suanda basimda trplu ve yumurta sarili suyumla yaziyorumkaydirigubbakcemile
Kizlar cidden igrenc kokuyormus.Bide icine yumurta sarisi kirinca rengi hardal rengine döndü.Sizinkide öyle olmusmudu??
Simdi oampuanimin icinede bal katip saclarimi yikayacgim.Umarim ise yararkaydirigubbakcemile5

evet aynı renk oluyor:)

bi bana yaramadı sanırım bu turplu su cok fena oldu.. birbirine girdi saclarım. acamadım yolundu..cok bakımsız görünüo suann saclarım ayrıca beniömkinin rengi mor:S

Evet Arkadaslar bende deminden Turplusuyumu kaynattim simdi uygulamaya gecicem sacima.Buarada Siyah turp buldum.Ve sacima ilk defa siyah turpla denicem.BAkalim sonuc nasil olacak.GElismeleri yazarim size.

yahu bldiğimiz turp işte.. dışı morumsu içi beyaz... ben kabuklarıyla rendeledim ondan kabugunun rengi cıktı morumsu bi renk oldu su:S

ya possasını ezerekmı ayırıyoz yoksa öle suyun ıcınden rendelenmıs turplarımı alıyoz bilmiomki.simdi yapıcam insallah ise yarar bu arada esimle kavga ettim kotu kokuyo die kızdı heheheh

hiç ümidim yok ama denedim simdi sacımda.ha birde kırmızı turpla yaptım etkısı olurmu kızlarr bırde benım saclarımın ucları cok yıprandı boyadan olmustu 6-7 oldu hala kendine gelmedi napıcam ayrıca yumusak değil ne öneririsiniz kestisemmı diom ama zaten kısa onuda istemıom ne yapım bilmiom.sizce bu turplu su yumusatırmı

cnm bende kırmızı turp buluyorum we tabiki de etkisi oluyor.. canım benim de saçlarımda yanıklar var 2 ay kadar önce kuaför mağduru oldum tabiki kestirmeden gitmiyor ama illa kestirmicem diosan benim gibi bakımlarlaq görüntüyü düzeltip yumuşatabilirsin.. turplu suyu ve bakım yağlarını kullan bence.. uzayınca da uçlarından aldırırsın :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…