- 11 Aralık 2007
- 212
- 4
-
- Konu Sahibi EstetikEditor
- #2.001
sanırım koyabildim :)
gayecim bende deneyeceğim saclarını gördüm uzamış fakat sen sacına neler yaptın turplu sudan hariç yani bana tek tek anlatırmısın zencefil ne o nasıl oluyo canım neler yapıyosan işte aksam baslamayı düsünüyom canım inşallah benımde uzar ve saçlarım neyaparsam sert oluyo hiç bişeyden memnun değilim.yumusak olsun istiyorum yumusatıyomu bu arada.canım sacına neler yapıyosun bana söle
suanda basimda trplu ve yumurta sarili suyumla yaziyorumkaydirigubbakcemile
Kizlar cidden igrenc kokuyormus.Bide icine yumurta sarisi kirinca rengi hardal rengine döndü.Sizinkide öyle olmusmudu??
Simdi oampuanimin icinede bal katip saclarimi yikayacgim.Umarim ise yararkaydirigubbakcemile5
bi bana yaramadı sanırım bu turplu sucok fena oldu.. birbirine girdi saclarım. acamadım yolundu..cok bakımsız görünüo suann saclarım ayrıca beniömkinin rengi mor:S
hiç ümidim yok ama denedim simdi sacımda.ha birde kırmızı turpla yaptım etkısı olurmu kızlarr bırde benım saclarımın ucları cok yıprandı boyadan olmustu 6-7 oldu hala kendine gelmedi napıcam ayrıca yumusak değil ne öneririsiniz kestisemmı diom ama zaten kısa onuda istemıom ne yapım bilmiom.sizce bu turplu su yumusatırmı