Saç Uzatma Yöntemleri Saç uzatmak ve bakım için ''Turplu su''

ya arkadaşlar:S ben ilk kez denedim bunu. ama saçlarım inanılmaz kurudu:S düğüm düğüm oldu.. çamur gibi birbirine girdi açamadım:S neden böyle olmuş olabilir:S:S
canım sana kendi turplu su denemelerimden sonra kazandığım tecrübelerimle bulduğum çözümü paylaşmak istiyorum :roflolçok uzun bi cümle oldu )
aktardan bir şişe mecit efendi saç bakım yağı al.saç uçlarına bu yağı sür.sonrasında turp maskesini sür ve o şekilde beklet. saçını şampuanladıktan sonra ise gliss durulanmayan saç kremi var sprey şişede .hem yumurta kokusu kalmıyor saçta hem de çok kolay taranıyor.bu şekilde çok daha iyi sonuç alırsın inşallah

Şeniz

canım saçların ıslakken gliss durulanmayan saç kremini kullanabilirsin.sprey şiede.bir kaç kez sıkmak kafi geliyor.Şeniz

yaw yok anacaım yok bizim burası yeni kurulan bir yerleşim yeri market var o da tam 1 km:1no2:

canım bu ilk denemen nede olsa bu sefer yumurtasın yap yada içine evde saç bakımında kullandığın yağlarından birer çay kaşığı koy.
veya varsa bemix evigen ampul filanda koyabilirsin.
üzüldüm gerçekten

ama ben de bir kaç kez yumurtasın yaptım o zamanlarda da sonuç güzeldi..Şeniz

canım ben de yaptım şimdi bekliyorum.aynen dediğin gibi geldi aklıma koydum evigen,bemiks,bal, bir de tatlı badem yağı koydum yıkayacağım 1 saat sonra.kaydirigubbakcemile2

iyi günler arkadaşlar ..bende uzatmak istiyorum ama benim saçlarım çok fazla dökülüyor.böyle dökülmeye devam ederse yine salarımı kesmek zorunda kalcağım.ama kesmek istemiyorum.dökülmesini ne durdurabilir bilen varsa yazabilirmi

Sevgilimin her gün saçlarım için yaptığı iltifatlarla ve burada okuduğum olumlu yorumlarla öle bir gaza geliyorumki, vize dönemimde bile şu stres içinde turplu su yapıyorum.:icecream::roflol:
Kızlar durmak yok turba dewamm...hihoyyyt

benim de hala sarılı kafam 1,5 saat oldu ne çıkacak sonunda çok merak ediyorum,ama senin yazın beni epey heveslendirdi şimdihihoyyytgerçi benimki yumurtasız ama bakalım.sen nasıl yapıyosun canım aynen tarifteki gibi mi yoksa küçük oynamalar var mı

Yıkadım saçımı gerçekten yumuşacık oldu :smiley-cool:,yumurtasız falan ama aşırı bir dökülme olmadı her taradığımda olduğu kadar döküldü.birdahakine yumurtayla yapacağım.çok beğendim saçlarım uzun zaten ve boyasız ondan uzadığını pek anlayamam belki ama ben bu karışıma:hooray: kaldırıyorumkaydirigubbakcemile3 sağol fairylike çok sağlıklı bir karışımkaydirigubbakcemile5

burda aktarlar nerde bilmiyorum ki. yeniyim bu şehirde ben:S zeytinyağı falan süriyim uclara falan dicem ama benim düğümlenen yerler diplere yakn yerlerdi:S diplere süremem onu:S pff deliricem

Canım saç tipin kuru demek , içine zeytinyagı koyarsan bunu engelleyecektir, tecrübe eden arkadaslarımız önermişti yerimseniben

diplerine sürmiyim dimi bunu:S diplerine sürersem arındıramazmışım gibi geliyo da.. aslnda saclarım kuru değildi de.. eskisehirin suyuna alısamadı sanırım henüz. bi acaip oldu saclarım burda sertleşti kurudu falan:S

bana kuaförüm eğer saçlarında oriel varsa sakın hiçbir yağı kullanma demişti. sertleşir ve daha çabuk kırılıp koparmış. haberiniz ossun. yerimseniben

cnm ben saçımda oriel boya yanık kırık ne ararsan hepsinden çok çok bol miktarda var.. sırnaşık şeysırnaşık şey

turplu su , zencefilli su, maya , badem yağı+hint yağı karşımı hepsini uyguluyorum saçlarıma.. hiç biri de şimdiye dek saçlarımı sertleştirmedi :lepi:

zeytinyağı ve yumurta yapmıyorum sadece3 saçıma çok zor arınıyor çünkü saçtan.. ama onun dısında bakım yağlarını kullanıyorum haftada 1 gün.. saçlarım kendini toparlamaya başladı.. iyileşiyor ve hızla uzuyorrrr :sm_cool::sm_cool::sm_cool:

Paylaşımlarınız için teşekkürler bayanlar ŞenizŞeniz

Hepinizin yazdıklarını bir bir okuyyorum ve cok mutlu oluyorum..a.s
Hepinize teşekkürler emeğiniz için , kendinize bu şansı verdiğiniz için....:asigim:

a.s.

slm kızlaarrr :1hug: turplu suyumu az önce uyguladım saçıma bende.birde kahve yaptım kendime ohh keyfime diyecek yok :CüvCüv: saçlarım sağlıkla uzuyor daha nasıl keyifli olmamki :lepi:
bu arada bende bakım yağı kullanıyorum ve saçımda oriel var.şunu diyebilirimki ben saçlarımı bu yağlar sayesinde kurtardım...kuaförün neden öle sölediki acaba şaşırdım bak şimdi fisfisfis

asıl biz sana tşk edrz ya da kendi adıma konuşiim.böle güzel bişii bizle paylaştıın için çok mutluum =)

çok çok mutlu oldum canım benimde keyfime diyecek olmuyor sizden mutlu haberleri alınca :1hug:
aslında bende şaşırdım ama herkesin saç tipi farklı bu turp bile yüzde yüz herkese yaramadı yaramayan 4-5 arkadasımız cıktı içinden , saç tipiyle alakalı..olabiliyor malesef yanibenneyaptımki

asıl biz sana tşk edrz ya da kendi adıma konuşiim.böle güzel bişii bizle paylaştıın için çok mutluum =)
rica ederim ne demek yayerimseniben mutluysanız emin olun bende pişman değilim paylaştıgım için a.s
çünkü bazen işe yaramayanlar olabiliyor ozaman keşke paylaşmasa mıydım diye soruyorum kendime :çok üzgünüm:

[/B]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…