Saç Uzatma Yöntemleri Saç uzatmak ve bakım için ''Turplu su''

kızlaarr ben bekleyemdim pazartesiye kdr başladım bgn turplu su macerama ama şöle bşy oldu kafamda yumurta kalmış biraz snrm ii temizleyemedim..şimdi böle ben azimle dvm edersem ayda 4 cm uzar mı arkdşlar? lütfen hebir ağızdan evet diin..bu saçlar yaza kdr uzasınnn...o düzleştiricler yüzünden rsmen yandı saçlarım..fenalardayım ardkşlar..fairylike ardkş seni her an her saniye anıorum iyki varsn...bi de işe yararsa sana hediye alcam sengözlerimebaksanab[/FONT]

kızlaarr ben bekleyemdim pazartesiye kdr başladım bgn turplu su macerama ama şöle bşy oldu kafamda yumurta kalmış biraz snrm ii temizleyemedim..şimdi böle ben azimle dvm edersem ayda 4 cm uzar mı arkdşlar? lütfen hebir ağızdan evet diin..bu saçlar yaza kdr uzasınnn...o düzleştiricler yüzünden rsmen yandı saçlarım..fenalardayım ardkşlar..fairylike ardkş seni her an her saniye anıorum iyki varsn...bi de işe yararsa sana hediye alcam sengözlerimebaksanab[/FONT]

ewt cnm gün aşırı yaparsan sürekli 1 ayda 3-4 cm civarında uzar.. ben 10 günde 3 kez fln yaptım başta benim bile 1 cm. uzadı 10 gün içinde.. sanırım 1-2 hafta içinde bir foto daha koyucam ve kahkullerimi kestirmeye gidicem.. halbuki daha kasımın 3 ünde kestirmiştim ama uzadılar gözümün altındalar artık :sm_cool::sm_cool::sm_cool:

Frape saclarin cok güzel masallah.nekadar uzadi saclarin kac ay sürdü bukadar uzamasina acaba biliyormusun.Yada göztahminiyle söle bilmiyorsan.

cok tesekkur ederim cnmŞenizturplu sudan daha 2kez yaptim cnm.sacimi simdiden uzattigini sanmiyorum ama sacim cok canlandi yumusacik oldu deyebilirim.a.s.

sanırım dayanamıcammm.. fotoğraf ekliyorum.. ilk resim kasımın 3 ünde diğeri ise sadece 5 dk önce çekilen resmem.. özellikle kahküllerime bakın :)

ewt cnm gün aşırı yaparsan sürekli 1 ayda 3-4 cm civarında uzar.. ben 10 günde 3 kez fln yaptım başta benim bile 1 cm. uzadı 10 gün içinde.. sanırım 1-2 hafta içinde bir foto daha koyucam ve kahkullerimi kestirmeye gidicem.. halbuki daha kasımın 3 ünde kestirmiştim ama uzadılar gözümün altındalar artık :sm_cool::sm_cool::sm_cool:

e o zmn harikulade bişy bu hakkaten çünkü ayda en az 3 cm demek yaza kdr( kaç ay var 7 ay var) 21 cm uzar demek 21 cm demek benm saçlarımın önündeki yanık saçlar çene hizama kadr gelir ve ben eski halime döneblrm demek çok mutluyum şu andaaa :lepi: bu arada ben yeni üyeyim ilk yazmı da bu konu başlığı altınd yazmaktan guur duuyorum..tekrar teşekkürler fairylike :1hug: fotonu bekliom gayecim elini çabuk tut sengözlerimebaksanab

532nu1.jpg
[/IMG]

gaye0332ji0.th.jpg
[/IMG]

Hepiniz harikasınız yaa:sm_cool:a.s.
gayee21 canım doğumgününmüş geçen gün bilmiyordum :eek:

hihoyyythihoyyytDOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN CANIMhihoyyythihoyyyt

kız ebrushka hediyemi isterim , sen almamak için uzamadı deme oyarım sengözlerimebaksanab:mymeka:

kız ebrushka hediyemi isterim , sen almamak için uzamadı deme oyarım sengözlerimebaksanab:mymeka:

teşekkür ederim cnm geçen gün demene gerek yok :) çünkü sen 23,57 de yazarak msj ı doğum günümü gününde kutlamış oldun :1hug:
bu yılın en güzel doğum günü hediyesi senden geldi turplu su iksiriyle

teşekkür ederim cnm geçen gün demene gerek yok :) çünkü sen 23,57 de yazarak msj ı doğum günümü gününde kutlamış oldun :1hug:
bu yılın en güzel doğum günü hediyesi senden geldi turplu su iksiriyle

ay gerçekten mii:eek: çok sevindimm ozaman hediyeni güle güle kullan canımm ŞenizŞeniz

a.s.:nazar::asigim::nazar:a.s.

kızlar ii geceler.bende bu gün 4. turplu suyumu yaptım ve yine her zamanki gibi çok memnunum iiyiki varsın fairylakecim iiki varsın turplu su:KK70:

hihoyyytİYİKİ DOĞDUN GAYECİMkaydirigubbakcemile3
SAÇLARINDA SÜPER AYRICA SENDE COK TATLISIN
yaa gerçekten bir ayda bu kadar fark oluyo muu yaaa benim 10 gün oldu daha başlıyalı sabırsızlanıyom bi ay nasıl geçicek aydirigubbakcemile5

1 ay geçsin bekle ve gör diorum sana yerimseniben işe yarıcağından şüphem yok aslında o yüzden şimdiden başladım düşünmeye yapıcam bi güzellik :KK66:

gayecim senin de doğumgünün kutlu olsun cicim..fotğrafına hayretler içerisinde bakıorum..sonuç muhteşem..kelimelree gerek yok..fotolar herşeyi anlatıo ztn..kestirme uzasın saçların çene hizana gelsin bence RİHANNA modeli ii gider sana die düşndüm..sen de düşün anacım =)

Hiçbiriniz eksik olmayın burdan moral kaynaklarım benimŞeniz

ebrushka alırım hediye mi büyük bişe olmasa da KK' nın bu güzel sayfalarını ve sizleri hatırlarım , bir anahtarlık bile olabilir , çok mu yüzsüzüm:1ninca:

fell.go.rush sağol canım sizler de iyiki varsınız :asigim:

bende bugün geç kaldım kızlar yaaa turplu suyumu yapmaya sabaha nasıl kalkacam.saat 12 de yaptım ama dayanamıyorum yıkayacam galiba :1shok:
pazartesileri hiç sevmiyorum yaaaaaaa kaydirigubbakcemile

bende bugün geç kaldım kızlar yaaa turplu suyumu yapmaya sabaha nasıl kalkacam.saat 12 de yaptım ama dayanamıyorum yıkayacam galiba :1shok:
pazartesileri hiç sevmiyorum yaaaaaaa kaydirigubbakcemile

13 saat olmuş:1shok: fazlasıyla yeter zaten canım yıkayabilirsin artık kaydirigubbakcemile2

X