- 3 Nisan 2008
- 562
- 1
- 36
- Konu Sahibi EstetikEditor
- #1.981
Frape saclarin cok güzel masallah.nekadar uzadi saclarin kac ay sürdü bukadar uzamasina acaba biliyormusun.Yada göztahminiyle söle bilmiyorsan.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlaarr ben bekleyemdim pazartesiye kdr başladım bgn turplu su macerama ama şöle bşy oldu kafamda yumurta kalmış biraz snrm ii temizleyemedim..şimdi böle ben azimle dvm edersem ayda 4 cm uzar mı arkdşlar? lütfen hebir ağızdan evet diin..bu saçlar yaza kdr uzasınnn...o düzleştiricler yüzünden rsmen yandı saçlarım..fenalardayım ardkşlar..fairylike ardkş seni her an her saniye anıorum iyki varsn...bi de işe yararsa sana hediye alcam sengözlerimebaksanab[/FONT]
Frape saclarin cok güzel masallah.nekadar uzadi saclarin kac ay sürdü bukadar uzamasina acaba biliyormusun.Yada göztahminiyle söle bilmiyorsan.
ewt cnm gün aşırı yaparsan sürekli 1 ayda 3-4 cm civarında uzar.. ben 10 günde 3 kez fln yaptım başta benim bile 1 cm. uzadı 10 gün içinde.. sanırım 1-2 hafta içinde bir foto daha koyucam ve kahkullerimi kestirmeye gidicem.. halbuki daha kasımın 3 ünde kestirmiştim ama uzadılar gözümün altındalar artık :sm_cool::sm_cool::sm_cool:
kızlaarr ben bekleyemdim pazartesiye kdr başladım bgn turplu su macerama ama şöle bşy oldu kafamda yumurta kalmış biraz snrm ii temizleyemedim..şimdi böle ben azimle dvm edersem ayda 4 cm uzar mı arkdşlar? lütfen hebir ağızdan evet diin..bu saçlar yaza kdr uzasınnn...o düzleştiricler yüzünden rsmen yandı saçlarım..fenalardayım ardkşlar..fairylike ardkş seni her an her saniye anıorum iyki varsn...bi de işe yararsa sana hediye alcam sengözlerimebaksanab[/FONT]
:1shok: çok farkediliyorrrrrrr kafamçokkarıştı
Hepiniz harikasınız yaa:sm_cool:a.s.
gayee21 canım doğumgününmüş geçen gün bilmiyordum
hihoyyythihoyyytDOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN CANIMhihoyyythihoyyyt
kız ebrushka hediyemi isterim , sen almamak için uzamadı deme oyarım sengözlerimebaksanab:mymeka:
teşekkür ederim cnm geçen gün demene gerek yok :) çünkü sen 23,57 de yazarak msj ı doğum günümü gününde kutlamış oldun :1hug:
bu yılın en güzel doğum günü hediyesi senden geldi turplu su iksiriyle
Hepiniz harikasınız yaa:sm_cool:a.s.
gayee21 canım doğumgününmüş geçen gün bilmiyordum
hihoyyythihoyyytDOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN CANIMhihoyyythihoyyyt
kız ebrushka hediyemi isterim , sen almamak için uzamadı deme oyarım sengözlerimebaksanab:mymeka:
bende bugün geç kaldım kızlar yaaa turplu suyumu yapmaya sabaha nasıl kalkacam.saat 12 de yaptım ama dayanamıyorum yıkayacam galiba :1shok:
pazartesileri hiç sevmiyorum yaaaaaaa kaydirigubbakcemile