R
redrose_gk
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi EstetikEditor
- #1.941
canım saçların ıslakken gliss durulanmayan saç kremini kullanabilirsin.sprey şiede.bir kaç kez sıkmak kafi geliyor.Şeniz
iyi ki paylaşmışsın fairylike paylaşmasaydın biz ne yapardık sonraaa :1shok:S
sen üzülme saç tipiyle alakalı seninde dediğin gibi...herkeste aynı etkiyi gösterecek die bişey yok yani.deneyerek öğreniyoruz bizlerde.iyi ki denemişim diyorum bende...
sen üzülme canım benim.dur öpiim moralin düzelsin yerimseniben Şeniz
cnm ben saçımda oriel boya yanık kırık ne ararsan hepsinden çok çok bol miktarda var.. sırnaşık şeysırnaşık şey
turplu su , zencefilli su, maya , badem yağı+hint yağı karşımı hepsini uyguluyorum saçlarıma.. hiç biri de şimdiye dek saçlarımı sertleştirmedi :lepi:
zeytinyağı ve yumurta yapmıyorum sadece3 saçıma çok zor arınıyor çünkü saçtan.. ama onun dısında bakım yağlarını kullanıyorum haftada 1 gün.. saçlarım kendini toparlamaya başladı.. iyileşiyor ve hızla uzuyorrrr :sm_cool::sm_cool::sm_cool:
valla ben siyah turpla başladım halada siyahla yapıorm hiç kırımızısını yada beyazını kullanmadım belkide ondan bu kadar çabuk etki etti bende.benim saçlarımda ince telli nihal21 kalın falan olsa süper olurdu ama nerdee :)
canım turplu su gecekten saçı uzatıp parlatıyomu.eğer ölese tarifi banada yazarmısın bnde denemek istiyorum hemen cevap yazarsan sevinirim.diğer arkadasların yorumlarınıda bekliyorum.:uhm:
kızlar turplu suyumu uyguladım 1 saattir başımda :lepi: evdekiler benden kaçıyo ama bana kokmuyo ya :uhm: aman neyse sonucu görünce kıskancaklar :dilcikar:
şimdi şunu sorcam size hazır zencefilimde varken son durulama suyumuda onla yapsammı acaba abartmış olmam dimi bu bakım işini kaydirigubbakcemile3
hyr canım abartmış olmazsın.. bende turplu sudan sonra dustan zencefili de döküp çıkıyorum.. birçok kişi de öyle yapıyor zaten.. 1 taşla 2 kuş vurmuş oluyoruz böylece kaydirigubbakcemile5
canım o son suda bi de saç ıslak ,e sonra da hemen havluya sarıyoruz,saç taki suyu emiyor 1 dakikalık bir bekleme süresi ya var ya yok bukadar da bile oluyor he ne bilim çok az geldi defisfisfis
yar saclariimm lule luleee sagliksiz saclar size gule guleeeeeehihoyyythihoyyythihoyyyt saclarima bakmaktan kendimi alamiyooomm tu tu tu maasallaahhhhulyalim & fairylike dileyin benden ne dilersenizkaydirigubbakcemile3
emmeeee fairylikeciiimm sen benden hic bisiy istemeden once sana ossde basarilar dilerim Allah yardimcin olsun cicikom bu gecede uyurken senin icin dua etcem sooooozz:Saruboceq:
baska bi dilegin varsa cekinme kiz:jeyyar:Şeniz
cok cok saol cnmyok kiz merak etme senden daha cabuk uzamaz bide bakarmisin yarin belimdeydim:roflol::roflol:sayenizde cnm cok saolun en azindan saglikli saclarim var suanda cok yipranmistilar cunku:içelim:
gayecim resimler orda fairylike gordu sen niye goremiyon uzuldum simdi bak napsamfisfisfisya cnm resim mi ekledin ? eğer öyleyse ben göremiyorumbir daha dener misin sana zahmet :1hug:
gayecim resimler orda fairylike gordu sen niye goremiyon uzuldum simdi bak napsamfisfisfis
diplerine sürmiyim dimi bunu:S diplerine sürersem arındıramazmışım gibi geliyo da.. aslnda saclarım kuru değildi de.. eskisehirin suyuna alısamadı sanırım henüz. bi acaip oldu saclarım burda sertleşti kurudu falan:S
canım önerin için teşekkürler. Onuda alıp deneyeceğim yarın akşam
ama senin şu mecit yağı bana da yaramış gibi geliyor saçlar röfleli olduğu için kırılıyor.
Ama bügün bakım yağlarının hepsini boca ettim kafaya 5-6 tel döküldü yıkandıktan sonra mutluyumkaydirigubbakcemile5