Saç Uzatma Yöntemleri Saç uzatmak ve bakım için ''Turplu su''

canım saçların ıslakken gliss durulanmayan saç kremini kullanabilirsin.sprey şiede.bir kaç kez sıkmak kafi geliyor.Şeniz

canım önerin için teşekkürler. Onuda alıp deneyeceğim yarın akşam
ama senin şu mecit yağı bana da yaramış gibi geliyor saçlar röfleli olduğu için kırılıyor.
Ama bügün bakım yağlarının hepsini boca ettim kafaya 5-6 tel döküldü yıkandıktan sonra mutluyumkaydirigubbakcemile5

iyi ki paylaşmışsın fairylike paylaşmasaydın biz ne yapardık sonraaa :1shok:S
sen üzülme saç tipiyle alakalı seninde dediğin gibi...herkeste aynı etkiyi gösterecek die bişey yok yani.deneyerek öğreniyoruz bizlerde.iyi ki denemişim diyorum bende...
sen üzülme canım benim.dur öpiim moralin düzelsin yerimseniben Şeniz

pekala moralim yerine geldi canım cok sağol :asigim:
ozaman iyiki paylaşmışım , oh içim rahatladı:hooray::nazar:

kızlar turplu suyumu uyguladım 1 saattir başımda :lepi: evdekiler benden kaçıyo ama bana kokmuyo ya :uhm: aman neyse sonucu görünce kıskancaklar :dilcikar:
şimdi şunu sorcam size hazır zencefilimde varken son durulama suyumuda onla yapsammı acaba abartmış olmam dimi bu bakım işini kaydirigubbakcemile3

cnm ben saçımda oriel boya yanık kırık ne ararsan hepsinden çok çok bol miktarda var.. sırnaşık şeysırnaşık şey

turplu su , zencefilli su, maya , badem yağı+hint yağı karşımı hepsini uyguluyorum saçlarıma.. hiç biri de şimdiye dek saçlarımı sertleştirmedi :lepi:

zeytinyağı ve yumurta yapmıyorum sadece3 saçıma çok zor arınıyor çünkü saçtan.. ama onun dısında bakım yağlarını kullanıyorum haftada 1 gün.. saçlarım kendini toparlamaya başladı.. iyileşiyor ve hızla uzuyorrrr :sm_cool::sm_cool::sm_cool:

Gaye'ye bende katılıyorum,
aynı şekilde kullandığı yağları kullanıyorum ve kuaförlerin bana verdiği bakım kremlerin hiç bir yararını görmedim.Sonuçta onların bana verdiği kremlerin içindede yağ özleri vardı. Bazen kime inanaceğımı bilemiyorum.
Ama şu 2 haftadan beri kullandığım yağlar benim saçımı da toparladı...kaydirigubbakcemile3

Son düzenleyen: Moderatör:
valla ben siyah turpla başladım halada siyahla yapıorm hiç kırımızısını yada beyazını kullanmadım belkide ondan bu kadar çabuk etki etti bende. :KK70:benim saçlarımda ince telli nihal21 kalın falan olsa süper olurdu ama nerdee :)

canım turplu su gecekten saçı uzatıp parlatıyomu.eğer ölese tarifi banada yazarmısın bnde denemek istiyorum hemen cevap yazarsan sevinirim.diğer arkadasların yorumlarınıda bekliyorum.:uhm:

canım turplu su gecekten saçı uzatıp parlatıyomu.eğer ölese tarifi banada yazarmısın bnde denemek istiyorum hemen cevap yazarsan sevinirim.diğer arkadasların yorumlarınıda bekliyorum.:uhm:

ewt cnm saçları parlatıyor ve uzatıyor.. özellikle ardında zencefilli su kullanırsan çok çok güzel parlatıyor saçı.. tarif ilk sayfanın birinci mesajında var.. ordan bakabilirsin.. anlamadığın bi yer olursa sorarsın yine a.s

kızlar turplu suyumu uyguladım 1 saattir başımda :lepi: evdekiler benden kaçıyo ama bana kokmuyo ya :uhm: aman neyse sonucu görünce kıskancaklar :dilcikar:
şimdi şunu sorcam size hazır zencefilimde varken son durulama suyumuda onla yapsammı acaba abartmış olmam dimi bu bakım işini kaydirigubbakcemile3

hyr canım abartmış olmazsın.. bende turplu sudan sonra dustan zencefili de döküp çıkıyorum.. birçok kişi de öyle yapıyor zaten.. 1 taşla 2 kuş vurmuş oluyoruz böylece kaydirigubbakcemile5

hyr canım abartmış olmazsın.. bende turplu sudan sonra dustan zencefili de döküp çıkıyorum.. birçok kişi de öyle yapıyor zaten.. 1 taşla 2 kuş vurmuş oluyoruz böylece kaydirigubbakcemile5

canım o son suda bi de saç ıslak ,e sonra da hemen havluya sarıyoruz,saç taki suyu emiyor 1 dakikalık bir bekleme süresi ya var ya yok bukadar da bile oluyor he ne bilim çok az geldi defisfisfis

yar saclariimm lule luleee sagliksiz saclar size gule guleeeeeehihoyyythihoyyythihoyyyt saclarima bakmaktan kendimi alamiyooomm tu tu tu maasallaahhh:nazar:hulyalim & fairylike dileyin benden ne dilersenizkaydirigubbakcemile3
emmeeee fairylikeciiimm sen benden hic bisiy istemeden once sana ossde basarilar dilerim Allah yardimcin olsun cicikom bu gecede uyurken senin icin dua etcem sooooozz:Saruboceq:
baska bi dilegin varsa cekinme kiz:jeyyar:Şeniz

canım o son suda bi de saç ıslak ,e sonra da hemen havluya sarıyoruz,saç taki suyu emiyor 1 dakikalık bir bekleme süresi ya var ya yok bukadar da bile oluyor he ne bilim çok az geldi defisfisfis

herkes öyle uyguluyor diye bende öyle yapıyorum cnm.. onu döküp saçıma sonra havluya sarıyorum banyodan çıkarken ama bence tamamını emmiyor. çünük saçlarımı kurutmak için havludan çıkardığımda saçım hala nemli oluyor ve zencefil kokuyor.. bence yeteri kadarını emiyordur saç.. yani ben öyle düşünüyorum en azından Şeniz

yar saclariimm lule luleee sagliksiz saclar size gule guleeeeeehihoyyythihoyyythihoyyyt saclarima bakmaktan kendimi alamiyooomm tu tu tu maasallaahhh:nazar:hulyalim & fairylike dileyin benden ne dilersenizkaydirigubbakcemile3
emmeeee fairylikeciiimm sen benden hic bisiy istemeden once sana ossde basarilar dilerim Allah yardimcin olsun cicikom bu gecede uyurken senin icin dua etcem sooooozz:Saruboceq:
baska bi dilegin varsa cekinme kiz:jeyyar:Şeniz

hmm başka başkaaa:nazar: paylaşımların daim olsun ve sağlığın canım...:içelim:

sen paylasim iste cnmŞenizbu saclarimin suanki hali ek olarak hic bisey surmedim kendi hali yani:icecream:rengini gormemezlikten gelin artik siyah boyanin akmasini bekliyomkaydirigubbakcemile3

kızlar bıcı bıcımı yaptım her bişeysimi sürdüm saçlarıma bide güzel kızıma ördürdüm geldim.. farkı sabah ancak görürüm şimdi fönlesem kabarcak..o sebebten sabahı beklicem :nazar: hepinizi öptm iyigeceler :enbuyukkk: a.s.

Maşallah Frape saçların baya uzunmuş daha da uzayacak :jeyyar:

Çok sağol paylaştıgın için benim saçlarımdan hızlı uzamasın saçların ona göre sengözlerimebaksanab

Şaka bir yana süpersin canım Şeniz

cok cok saol cnm:eek::eek:yok kiz merak etme senden daha cabuk uzamaz bide bakarmisin yarin belimdeydim:roflol::roflol:sayenizde cnm cok saolun en azindan saglikli saclarim var suanda cok yipranmistilar cunku:içelim:

cok cok saol cnm:eek::eek:yok kiz merak etme senden daha cabuk uzamaz bide bakarmisin yarin belimdeydim:roflol::roflol:sayenizde cnm cok saolun en azindan saglikli saclarim var suanda cok yipranmistilar cunku:içelim:

ya cnm resim mi ekledin ? eğer öyleyse ben göremiyorum :KK43: bir daha dener misin sana zahmet :1hug:

diplerine sürmiyim dimi bunu:S diplerine sürersem arındıramazmışım gibi geliyo da.. aslnda saclarım kuru değildi de.. eskisehirin suyuna alısamadı sanırım henüz. bi acaip oldu saclarım burda sertleşti kurudu falan:S

arkadaşım sana bir tavsiye:
ben egede edremitte zeytinin ve zeytin yağının tam göbeğinde oturuyorum vede en halis zeytin yağlarını mutfağımda kullanıyorum...fakat zeytin yağı öyle melem bişeydirki bir yere dökülsün yada sürülsün yıkadıkça kusar..saçına sürdüğün taktirde en aşağı 3-4 kez şampuanlarsın ve kuruduğunda yine yğlanır saçların...:çok üzgünüm:

bu yüzden ben saçıma (2-3 kez uyguladığımdan da tecrübeyle sabit) asla zeytin yağı sürmem.yemeklik yağların hiç birini sürmem.çünkü onlar kalın yağlardır ve temizlemesi çok zordur.iyi bişeyler yapacağım derken saçını dahada kurutursun..

bence aktarın yerini tespit edene kadar eczaneden bemix evigen bepahantene ampul al onları kullan daha iyi ..

ya da hiç bulamadın bişet bildiğin kalsik arko krem sür.benim bu kremi saç uçlarına maske esnasında kullanan çok arkadaşım var. o da seni bir süre idare eder. ama zeytin yağı çok zor bir yağ.

umarım bu mesajı yazdığımda uygulamamış olursun.birde dediğim gibi gliss durulanmayan saç kremi çok iyi bu konuda sprey şişede olan..

umarım saçların çok güzel olur.Şeniz

canım önerin için teşekkürler. Onuda alıp deneyeceğim yarın akşam
ama senin şu mecit yağı bana da yaramış gibi geliyor saçlar röfleli olduğu için kırılıyor.
Ama bügün bakım yağlarının hepsini boca ettim kafaya 5-6 tel döküldü yıkandıktan sonra mutluyumkaydirigubbakcemile5

rica ederim canım..umarım işine yarar.

ben bu yağlar sayesinde saçlarımı toparladım.ama turplu suyun etkisi de yadsınamaz.

bu paylaşım için fairlike nekadar teşekkür etsem az..

benim de saçlarım röfleli ve saçımda sıfır kırık var..

bence ikisinede devam edelim.yağ takviyesini de bırakmayalım.röfleli saçlar hayata dönsün..

:lepi::1hug:

X