Saç Uzatma Yöntemleri Saç uzatmak ve bakım için ''Turplu su''

canım yarısını da kullanabilirsin hiç sorun değil yerimseniben saçlarının uzunluguna göre ayarlamak senin elinde a.s sonuclarını merakla bekliyorum

sanırım utanıyorum Şeniz yavrularımız hepimizin oldu önlerde saçlarımızın arasında da var ama göremiyoruz:sm_confused:
inşallah paylaşırsın hep böyle, mutlu kal canım a.s.

fairlike canım ya nasıl yapılıyor bu turplu yumurta tarif istiyorum ve bekletme süresi yıkaması falan anlatırmısın?

canım hepsi ilk sayfanın ilk mesajında mevcut...
cikolataaa arkadasta anlatmış, eğer anlamadıgın yer varsa burdayım yerimseniben

Sen cevap yazarken bende orjinal mesajimda degisiklik yapmisimkaydirigubbakcemile3
Trpun kabuklarinida icine rendeliycezmi acabaaa(cokmu sacma bi soru oldu acaba)kaydirigubbakcemile3

Evet ARkadaslar bugün Siyah Turp aldimm 3 tane felan kalmisti hepsini aldim.Simdi bi soru bu turplarinda bozulma yada cürüme gibi ihtimali varmi?Cünkü hepsini ayni anda yapmaya düsünmüyorum bi kenarda kalsin istiyorum.Bide Bilmiyorum ama bende Turpun saclarimi yumusak yapmasini istiyorum benimkiler sertlesiyor Yumurtasiz yaparsam olurmuki?

Sen cevap yazarken bende orjinal mesajimda degisiklik yapmisimkaydirigubbakcemile3
Trpun kabuklarinida icine rendeliycezmi acabaaa(cokmu sacma bi soru oldu acaba)kaydirigubbakcemile3

olsun sor sen anlaşılmayabilir benim yazdıklarım canım yerimseniben
turbu isteyen rendeliyor isteyen robottan geçiriyor ... hatta parça parça kesip kaynatanı bile var:jeyyar: yai canım öyle cok önemseme rendele gitsinkaydirigubbakcemile5

Canım yumurta sertleştirmez ya CADIARZU ama bir de yumurtasız dene belki saç tipin bunu gerektiriyordursengözlerimebaksanab
turpun bozulup bozulmamasına gelince , dolapta bekletip kullanan arkadaslar var , bir sorun olmadıgını söylüyolar a.s

Tamamdir canim tesekkür ederim.Kabuklari ile birlikte rendeleyim bende.Aksama hemen denerim.Yarinda zayiflamak ve toksin atmak icin lahana kürüne baslayacagim sacima turplu su oohhhkaydirigubbakcemile2 her yanim sebze oldukaydirigubbakcemile3

fairylike, turplu su için yapılan bütün yorumları okuduktan sonra denemeye karar verdim, gerçektendende daha ilk yıkamada farkı hissediyosun. 7 kez kullandım ve toplayamadığım saçımı rahatlıkla topluyorum valla.
Sana ne kadar teşekkür etsem az .Her kullanmamda sana dua ediyorum. Harikasın.a.s.kaydirigubbakcemile5hihoyyyt
Paylaşan yüreğin dert görmesin şeker...:1hug::içelim:

slm.gençler ve ben gibi genç sağlıklı kalmak için uğraşanlar :lepi:
2 gündür sizin topiğe çivilendim resmen dün tüm işleri asaraktan 188 sayfayı ara ara atlayarakta olsa okudum kafamçokkarıştı ve bugün iş çıkışı doğruuuuu önce manava sonra aktara gittim turpumu aldım ha bide zencefilimi hihoyyyt
yarın ilk fırsatta yapcam.benm ilk amacım saçıma sağlık kazandırmak ee bu arada uzarsada yok demem yani :sm_cool: sizden duyduğum mecitefendiyide aktara sordum saç bakım yağımış ve lavantalısını şiddetle tavsiye ederim abla dedi (abla demesinede ifrit olmadım diil yani ama neyse affettim) ama abla dedi die almadım şaka şaka alcaktım ama 10 ytl dedi bende önce sizlere bi sorim dedim benm kk nın zehir fıstık kızları bilir bunu dedim kaydirigubbakcemile5
neyse hadi çok uzattım öptm hepinizi Şeniz umarım bendende olumlu sonuçları duyarsınız en yakın zamanda :enbuyukkk: a.s.

ohh maşallah başla başla kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
lahana zaten vücut için birebir, hadi hayırlısı canım benim a.s.

Canım ya ne kadar teşekkür etsem az ŞenizŞeniz
Yazdıklarınız için , dualarınız için, iyi niyetiniz için cok sağolun...:1hug:
İşine yaramasına cok sevindim umarım he böyle gider, sende sonuclarını paylaşırsın bizimle :asigim:

Canım hadi hayırlısı diyelimhihoyyyt hoşgeldin aramıza a.s.
bende de mecit efendi saç bakım yagı var ama lavantalı değil normal standart olanı yani..
ama henüz kullanmadım gerek duymadım cünkü:1rolleyes: belki cok fazla soguklar gelirse benim sinüzitim var , o ara sacıma su süremezsem diye , kenarda bekliyor

teşekkürler cnm hoşbuldum
almayımi ozaman gerek yok yani yağa öylemi sanki bi yerde yazmıştınız turplu kürden sonra bakım yağı diye aktar yıkamdan sonra kullanılıyo durulanmıyo dedi doğrumu acaba :uhm:

Bakım yagı durulanmazsa olmaz sakın öyle bir hataya düşme olur mu yerimseniben

kafamçokkarıştı aa neden böyle dedi bu aktar neyse iyiki siz varsınız hepiniz direk tecrübe ettğiniz için daha bilgilisinz maşallah tşk ler cnm a.s.

canım yağ bu yani bitlenirsin falan Allah korusun benneyaptımki , oda nasıl aktarmış öyle hey Allah'ımmirmirmirmir
arkadaşlar bende 4.defa yaptım şuan saçım sarılıı bir şekilde oturuyorum
qerçekten mükemmel çok tşklerr

rica ederiz canım, işine yaramış ne güzel...hihoyyyt
hoşgeldin aramıza a.s.

Son düzenleyen: Moderatör:
eveeetttt sevgili çok değerli canlarım ciğerlerim turplu su kardeşliğim sengözlerimebaksanab
bende bu gün 3.cü turplu suyumu yaptım ve şimdi saçım yıkanmış bi şekilde duruorm :teytey:
bakalım şimdi saçımı kurutmaya gidiorm şutarafagitti
sonucu birazdan gelip size sölicem ama rapunzelim sayesinde eminim süper olucaktır hehe kaydirigubbakcemile5

a.s.a.s.

sonuçlarını merakla bekliyoruz canımŞeniz

geldim canlarım şakkıdı
ve sonuç tabiki herzamanki gibi inanılmaz süprizzzzz
muhteşem parlak saçlar 3. seferde uzadıını fark etmem ve yumuşak ötesi pamuk gibi saçlar ( saç kremsiz ) yerimseniben
bunu kanıtlamak ve turplu suya hala cesaret edemeyen arkadaşlarımızbirazda olsa cesaretlendirmek içinde bi resim ekliorm :dance:
umarım bu resmi görünce hemen zaman kaybetmeden başlarlar ve sonuçlarını onlarda görür.

hadiyin bayanlar sağlıklı uzun saçlar bizleri beklio biraz cesaret ve sabır her şeyi halledior :hooray:

canım daha 3. de 1 cm olmuş :1shok: maşallah nasıl parlıyorlar beni de geçmişler:jeyyar:
kıskandımmm:dilcikar:a.s.
şaka bir yana çok çok güzel görünüyor saçların canım inşallah cok daha güzel sonuclarını görürsün ve bizimle paylaşırsınkaydirigubbakcemile5
Alıntı yapmam da sakınca yoktur umarım , eğer varsa silerimyerimseniben
çok sevindimhihoyyythihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…