E
ela
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi EstetikEditor
- #1.881
Saçlarımı yıkadım ve turpun muhteşem gücüne bir kez daha şahit oldum :sm_cool:
FairyLike paylasimin icin tesekkür ederim.Bir ay gibi uzun bir zaman oldu konuyu okuyali ama ben gözlem yapiyordum.Memnn olanlarin sayisi bir hayli artmis.Bu gün bende pazardan 3 adet kocaman siyah turp aldim.Simdi sana soracagim bu kocaman turplarin her bir tanesini bir keredemi kullanmaliyim.Cok gelmezmi??
yi hayatım yi
az önce yiğenim geldi ve 1 haftadır görüşmüyoruz.''teyzeee saçların çok hoş gözüküyoo uzamışmı sanki ne'' dedi banaa
çok mutlu oldum çookkk...az önce aynaya baktığımda farkettimde önlerimde küçük küçük saçlar çıkmış yavrUlarım oldu benimdee :teytey:
seviyorum seni FAİRYLİKE Şeniz
fairlike canım ya nasıl yapılıyor bu turplu yumurta tarif istiyorum ve bekletme süresi yıkaması falan anlatırmısın?
Sen cevap yazarken bende orjinal mesajimda degisiklik yapmisimkaydirigubbakcemile3canım yarısını da kullanabilirsin hiç sorun değil yerimseniben saçlarının uzunluguna göre ayarlamak senin elinde a.s sonuclarını merakla bekliyorum
sanırım utanıyorumŞeniz yavrularımız hepimizin oldu önlerde saçlarımızın arasında da var ama göremiyoruz:sm_confused:
inşallah paylaşırsın hep böyle, mutlu kal canım
canım hepsi ilk sayfanın ilk mesajında mevcut...
cikolataaa arkadasta anlatmış, eğer anlamadıgın yer varsa burdayım yerimseniben
Sen cevap yazarken bende orjinal mesajimda degisiklik yapmisimkaydirigubbakcemile3
Trpun kabuklarinida icine rendeliycezmi acabaaa(cokmu sacma bi soru oldu acaba)kaydirigubbakcemile3
Evet ARkadaslar bugün Siyah Turp aldimm 3 tane felan kalmisti hepsini aldim.Simdi bi soru bu turplarinda bozulma yada cürüme gibi ihtimali varmi?Cünkü hepsini ayni anda yapmaya düsünmüyorum bi kenarda kalsin istiyorum.Bide Bilmiyorum ama bende Turpun saclarimi yumusak yapmasini istiyorumbenimkiler sertlesiyor Yumurtasiz yaparsam olurmuki?
Tamamdir canim tesekkür ederim.Kabuklari ile birlikte rendeleyim bende.Aksama hemen denerim.Yarinda zayiflamak ve toksin atmak icin lahana kürüne baslayacagim sacima turplu su oohhhkaydirigubbakcemile2 her yanim sebze oldukaydirigubbakcemile3
olsun sor sen anlaşılmayabilir benim yazdıklarım canım yerimseniben
turbu isteyen rendeliyor isteyen robottan geçiriyor ... hatta parça parça kesip kaynatanı bile var:jeyyar: yai canım öyle cok önemseme rendele gitsinkaydirigubbakcemile5
Tamamdir canim tesekkür ederim.Kabuklari ile birlikte rendeleyim bende.Aksama hemen denerim.Yarinda zayiflamak ve toksin atmak icin lahana kürüne baslayacagim sacima turplu su oohhhkaydirigubbakcemile2 her yanim sebze oldukaydirigubbakcemile3
fairylike, turplu su için yapılan bütün yorumları okuduktan sonra denemeye karar verdim, gerçektendende daha ilk yıkamada farkı hissediyosun. 7 kez kullandım ve toplayamadığım saçımı rahatlıkla topluyorum valla.
Sana ne kadar teşekkür etsem az .Her kullanmamda sana dua ediyorum. Harikasın.a.s.kaydirigubbakcemile5hihoyyyt
Paylaşan yüreğin dert görmesin şeker...:1hug::içelim:
slm.gençler ve ben gibi genç sağlıklı kalmak için uğraşanlar
2 gündür sizin topiğe çivilendim resmen dün tüm işleri asaraktan 188 sayfayı ara ara atlayarakta olsa okudum ve bugün iş çıkışı doğruuuuu önce manava sonra aktara gittimturpumu aldım ha bide zencefilimi hihoyyyt
yarın ilk fırsatta yapcam.benm ilk amacım saçıma sağlık kazandırmak ee bu arada uzarsada yok demem yani :sm_cool: sizden duyduğum mecitefendiyide aktara sordum saç bakım yağımış ve lavantalısını şiddetle tavsiye ederim abla dedi (abla demesinede ifrit olmadım diil yani ama neyse affettim) ama abla dedi die almadımşaka şaka alcaktım ama 10 ytl dedi bende önce sizlere bi sorim dedim benm kk nın zehir fıstık kızları bilir bunu dedim ..
neyse hadi çok uzattım öptm hepinizi Şeniz umarım bendende olumlu sonuçları duyarsınız en yakın zamanda a.s.
Canım hadi hayırlısı diyelimhihoyyyt hoşgeldin aramıza a.s.
bende de mecit efendi saç bakım yagı var ama lavantalı değil normal standart olanı yani..
ama henüz kullanmadım gerek duymadım cünkü:1rolleyes: belki cok fazla soguklar gelirse benim sinüzitim var , o ara sacıma su süremezsem diye , kenarda bekliyor
teşekkürler cnm hoşbuldum
almayımi ozaman gerek yok yani yağa öylemi sanki bi yerde yazmıştınız turplu kürden sonra bakım yağı diye aktar yıkamdan sonra kullanılıyo durulanmıyo dedi doğrumu acaba :uhm:
Bakım yagı durulanmazsa olmaz sakın öyle bir hataya düşme olur mu yerimseniben
kafamçokkarıştı aa neden böyle dedi bu aktar neyse iyiki siz varsınız hepiniz direk tecrübe ettğiniz için daha bilgilisinz maşallah tşk ler cnm a.s.
arkadaşlar bende 4.defa yaptım şuan saçım sarılıı bir şekilde oturuyorum
qerçekten mükemmel çok tşklerr
eveeetttt sevgili çok değerli canlarım ciğerlerim turplu su kardeşliğim sengözlerimebaksanab
bende bu gün 3.cü turplu suyumu yaptım ve şimdi saçım yıkanmış bi şekilde duruorm :teytey:
bakalım şimdi saçımı kurutmaya gidiorm şutarafagitti
sonucu birazdan gelip size sölicem ama rapunzelim sayesinde eminim süper olucaktır hehe kaydirigubbakcemile5
geldim canlarım
ve sonuç tabiki herzamanki gibi inanılmaz
muhteşem parlak saçlar 3. seferde uzadıını fark etmem ve yumuşak ötesi pamuk gibi saçlar ( saç kremsiz )
bunu kanıtlamak ve turplu suya hala cesaret edemeyen arkadaşlarımızbirazda olsa cesaretlendirmek içinde bi resim ekliorm
umarım bu resmi görünce hemen zaman kaybetmeden başlarlar ve sonuçlarını onlarda görür.
hadiyin bayanlar sağlıklı uzun saçlar bizleri beklio biraz cesaret ve sabır her şeyi halledior :hooray: