F
FeeL.go.Rush
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi EstetikEditor
- #1.901
evt cnm ya bende şaşırdım yeni boyamıştım hemen nasılda farkedildi anlatamm o anki mutluumu kaydirigubbakcemile2
seni geçemezler cnm saçlarım mümkün diil işte bu kadar oldular sayende Şeniz
her yaptıımda sizinle paylaşıorm sonuçları görüp korkmasınlar die sengözlerimebaksanab
bu arada alıntı yapmanda bi sakınca yok nasılsa yüzüm yok sadece saçlarım var süpersin süperim süperiz oleyyy :teytey: :dance: a.s. :1hug: :sm_cool:
Maaşşallahhhhhh!!!! tü tü
ne güzel saçların var...sengözlerimebaksanab
benim saçlarım incecik hatta telleri bile incecik bigün kuaför saçarıma tüy gibi dedi :roflol:
bugün 5. turpumu yaptım uzama var :teytey: bide kalınlaşsa biraz :Saruboceq:
haaa bu arada annem semt pazarında siyah turp olduğunu söledi anneme ala diye yalvarıyorum ama kokudan almam diyo sanırım ben gidip alıcam..:sm_cool:
selam turp kardeşlerkaydirigubbakcemile3.ben de trplu suyuma tüm hızımla devam ediyorum. bu sefer maya da karıştırdım içine. deneyen arkadaşlar iyi oldugunu söylemişlerdi. ben daha tam kurutmadım ama turbun etkisi görülüyo tabi.mayayı tek başına kullanıyodum o da iyi gelio zaten. ben turptan herkes gibi çok memnunum ama saçma olacak belki de saçlarım beyazlıyo 22 yasındayım daha. turptan önce de vardı ama daha fazlalaştı suçu turba atmak istemiyorum da alakası olabilirmi acabaCADIARZU hani boyamızı akıtıyo ya ne bilim. tamam geri aldım sorumu çok saçma oldu. ama çok üzülüyorum suçu kime atacağımı bilemiyorum o yüzden:çok üzgünüm:
şey yaptım..turpu rendeledim tencereye.. 4 bardak su koydum kaynattı yarım saat. sonra ılık hale geldi.. içine sarısını koydum.. güzelce karıstırdım.. su böle morumsu gibi lacivertimsi bişiydi zaten.. güzelce kafama yedirdim onu.. poşet moşet gecirdim hawluyla sardım sacımı.. 2 saat bekledim. ılık suyla yıkadım saclarımı.. inanılmaz sertleşti saclarım. düğüm düğüm oldu açılmadı:S ödüm koptu var ya:S mahvoldum yemin ederim. gözlerimden yaş geldi düğümleri acıcam derken.. cok acıdı..neden bende böyle oldu acaba:S ayrıca hiç dökülme falan olmadı:S
firely like canım baktım tarifine ama ben birazda zeytinyağı koycam bu arada benim saçlarım dökülme halinde demir eksikliğinden ama önlerde falan küçük saçlarım çıktı onları uzatmak istiyorum allahın izniyle inşallah uzatırım bu turp maskesiyle şu an saçlarımda ısırgan var bu haftada bu tarifi uygulamaya başlıcam.annem sen yap saçların uzarsa ben hep yaparım bu maskeyi diyor:)) inş bakalım.
Sabah işe giderken manavda turp gördüm sanki yiğenimi görmüş gibi oldum. Sarılasım geldi birden kızlar sanırım kafayı sıyıttırma aşamasına geldim heralde :bbo:
2. denememi de dün akşam yapmış bulunmaktayım 2 saate yakın beklettim.
Yanlız benim saçlarımda ilk yaptığım ki gibi birbirine girdi.
Aynı saçıma tutkalı boca etmiş gibiydi. Dipten dökülme olmasada kırılmalar çoktu.
Ama belirtmek isterimki saçımı taradıktan sonra KABARIK, GÜR, PARLAK ve YUMUŞACIKTI.
Şu birbirine girmesini nasıl önliycem onu bilemiyorum.
Böyle olunca normalinden daha çok dökülüyor gibi geldi...
fairyciğim ben de koydum şimdi kaynıyor off çk pis kokuyor ama yaw.yalnız bir sorun var ben bi güel rendeledim suyu koydum ama dolaba bir baktım ki yumurta yok:jeyyar:napçam ben şimdi yumurtanın yerini tutabilecek ne koyabilirim başka,ben de bütün yağlar var nerdeyse ya da bal falan mı,bazıları sırf turpta döküyor yazmış napçam ben şimdisenağlama ne olur yarım saat içimde söyleyn birazdan olcak çünkü.