E
EU2
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi EstetikEditor
- #1.861
kızlar benim de saçlarım uzun ve röfleli.. fakat röflelerimi herhangi bir boya ile kapatamadığım için ve artık kendi saç rengime dönmek için bugünden itibaren ben de bu turplu suyu uygulamaya karar verdim.. yalnız birşey sormak istiyorum.. önce saçlarımızı yıkasak, sonra bu turplu suyu uygulasak sonra tekrar yıkasak olmaz mı? acaba bu su temiz saça uygulansa daha iyi sonuç verir mi? hani gözenekler o zaman açık oluyor ya?? bu şekilde uygulayan var mı bu suyu?
kızlaaarrrr bende gelddiiimmmmm kaydirigubbakcemile5 üye olmadan şu turplu su iksirini bu gece beşinci kez denedim bende :dance: ve faydasınıda görünce üye olup paylaşmak istedim sizinle...saçlarımı yeni boyadığım için gözle görülür bir gelişme yok ama uzadı uzadı biliyorum hihoyyyt en azından saçlarımı topladığımda artık yanlardan düşmüyorlar...ve herzaman olduğundan daha sağlıklı durumda saçlarım...
teşekkür ederiiimmm rapunzelciimmm Şeniz ( yeni üye adını unuttum.rapunzel dememde sakınca yok umarım)
evet sizin için üye oldum teşekkür etmek için :asigim: haddi bakalım sizinleyim bende artık...durmak yok turpa devam :teytey:
5***** mükemmelyerimseniben:hooray:
Bu akşam bir kez daha yapacağım. Yani deneme 2.
Evdekiler kokudan şikayetçi.
İlk önce bizim evdeki ufaklık gaz çıkarıyor sandılar odayı boşalttılar. Ben kıs kıs gülüyorum. Sonra tabii çaktılar, Şimdi benlen dalga geçiyorlar.
Akşam misafirde gelecek. Sanırım kokudan dolayı erken kalkacaklar hihoyyyt
muhahahahhazırlıyorum turp suyumu. umarım ew arkadasım rahatsız olmaz bakalım.. ilk denemem bu.. 2güne bi uygulıcam..
Ben turp almaya gidiyorum....
fairlike nasılsın cnm bir süredir ugrayamadım buraya ama hep aklımdaydın bende maalesef ki 2 kere yaptım turplu suyu saçlarım dogal renkte oldugundan anlamadım saç diplerinden uzadıgını ama ben uzadıgını hissediyorum..inş devam eder....sende gelişmeler nasıl?hülyalıda zencefil tarifi vermiş oda güzel önce turplu su arkasından zencefil sonra beklet bu hafat sonun denemeyi düşünüyorum turbu zencefilde almayı unutmazsam onuda arkasından deneyecegim..hadi ben kaçtım öptm.
yirim teşekkürünü kız seninŞeniz
aa turpsuz olur mu onsuz hayatın ne anlamı var :dance:
şimdilik cıkıyorum yarın görüşürüz kuzum , iyi forumlar a.s.
fairlike canım ya nasıl yapılıyor bu turplu yumurta tarif istiyorum ve bekletme süresi yıkaması falan anlatırmısın?